Čišćenje laptopa

poruka: 14
|
čitano: 15.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Čišćenje laptopa

Zanemarimo na trenutak odvijače i prašinu unutar laptopa (ionako je zasad nov), zanima me čime da mu čistim tipkovnicu, kućište, ekran... Objašnjenje uz malo linkova, please.

Hvala, pozdrav

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čišćenje laptopa

ak nemas iskustva na nekim starim laptopima tj ak nisi se nigdje sprakso rade nemoj topla preporuka odnesi na srvis oni ce ti ga ocistit za jedno 50-60kn kolko stoj im sat a za to netreba vise od sat vremena!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čišćenje laptopa

je li netko otvarao hp 6735b da ocisti prasinu iz ventilatiora? ja sam ga otvarao ali nijsam mogao izvaditi tipkovnicu (desna strana tipkovnice se nije dala dici) a dosta mi puse i zelio bih ga ocistiti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Čišćenje laptopa

da ne otvaram novu temu,da li je potrebno dizati nove windowse nakon kompletnog ciscenja laptopa,mjenjanje paste na cpu,gpu ...

15 godina
neaktivan
maarko007 kaže...

da ne otvaram novu temu,da li je potrebno dizati nove windowse nakon kompletnog ciscenja laptopa,mjenjanje paste na cpu,gpu ...

Nije potrebno.

15 godina
neaktivan

s čime vi čistite zvučnike od prašine i kučišće,printer?ja to sve obrižem s onim vlaznim maramicama za monitor.{#}

12 godina
neaktivan
Čišćenje laptopa

Da ne otvaram novu temu.

Zna li netko gdje u Osijeku mogu odnjeti laptop na čišćenje i po mogućnosti da mi stavi termalnu na procesor.

Čuo sam za links ali mislim da bi mi naplatili masno.
Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Čišćenje laptopa

i moj laptop mora na čiščenje.e sad...gdje je najpovoljnije?s obzirom da mi garancija još uvijek vrijedi(na dijelove),hoću li izgubiti pravo na nju ako bude očišćen npr. u linksu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Zna li netko gdje u Osijeku mogu odnjeti laptop na čišćenje i po mogućnosti da mi stavi termalnu na procesor.

Čuo sam za links ali mislim da bi mi naplatili masno.
Hvala unaprijed :)

Cijena u Linksu ti je 200kn.

12 godina
neaktivan

Čišćenje i termalna?

14 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Čišćenje i termalna?

Da,kompletno čišćenje,promjena termalne paste i testiranje (temperature).

12 godina
protjeran
Čišćenje laptopa

Jeftino,naročito s obzirom na neke lapove složenije za rastaviti..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dac kaže...

je li netko otvarao hp 6735b da ocisti prasinu iz ventilatiora? ja sam ga otvarao ali nijsam mogao izvaditi tipkovnicu (desna strana tipkovnice se nije dala dici) a dosta mi puse i zelio bih ga ocistiti...

S donje strane odšarafi 2 vijka koja drže tipkovnicu. i mislim dva vijku u gornjim uglovima koja drže Power control masku.

Tipkovnica ima između gornjih tipki 4 klizača koja spustiš i podigneš komplet tipkovnicu. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice