Imam problema s bluetoothom na laptopu. Nakon što sam ga našla , nisam ga mogla pokrenuti jer nije bilo nekih drivera. To sam instalirala , ali sad javlja da nema upravljačkih programa. laptop je Acer, a windowsi su 7. gdje da tražim sad upravljačke programe? Inače , valjda svi imaju problema s bluetoothom, koliko čitam...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pronađi drivere na acerovoj stranici i skini ih :P
pronađi drivere na acerovoj stranici i skini ih :P
jesam. Drivera ima, navodno, ali sad kaže da nema tih upravljačkih programa , i da istražim " altwrnativna rješenja, " pitam ljude u selu, netko će znat", govorim o dijalozima u sklopu " upravljačke ploče".
Koji je to tocno model Acer laptopa?
Koji je to tocno model Acer laptopa?
Acer aspire 7560
http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/drivers/3769;-;Aspire%207560
Odaberi operativni sustaj i instaliraj drivere i aplikacije.
btw.: driver = upravljački program!
Dakle ako nema jednoj, nema ni drugog, instaliraj.
Sa linka koji je naveo xxx-man prvo skini i instaliraj Launchmanager koji se nalazi pod aplikacijama. Onda ga pokreni i vidi da li ti radi bluetooth, ako opet javlja da nema drivera onda skini oba sa iste stranice i jedan od njih mora raditi. Naravno pazi da skidas za svoje windowse koji su ili 32 bitni ili 64 bitni.
hvala, isprobam večeras pa javim
Instalirala LaunchManager i onda je sve proradilo! One drajvere sam instalirala već prije. Puuuno hvala.(već sam se pitala je l` taj bluetooth na raačunalima samo hoax...)
Na mobitelima je to puno jednostavnije.
Ponovni problem s bluetoothom:
Nakon što sam promijenila hard disk, s njim su mi otišli i driveri za bluetooth, pa mi on ne radi. Kada sam otišla na acerove stranice gdje su driveri, nudi mi samo driver za TouchPad za skidanje, a bluetootha niotkuda. Kako da sad iskopam te drivere i Launch Manager?
Ponovni problem s bluetoothom:
Nakon što sam promijenila hard disk, s njim su mi otišli i driveri za bluetooth, pa mi on ne radi. Kada sam otišla na acerove stranice gdje su driveri, nudi mi samo driver za TouchPad za skidanje, a bluetootha niotkuda. Kako da sad iskopam te drivere i Launch Manager?
Jel zna tko?