Evo ovako oprostite neznam kako se piše tošiba i sada me zanima koji je proizvođać bolji? Nekupujem ja laptop nego frend....njemu treba za igre neki laptop do 7-8k kn.HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toshiba nikako ne . Citao sam negdje da je zamijecen veliki broj hardverskih problema u svim serijama . Asus-a nek kupuje , ja sam ponosni vlasnik Asusa G50V i jako sam zadovoljan !
Onda kojeg asusa preporućate? Njemu nije bitno gdje uzima laptop...samo neka je perfektan za gaming.
Imao sam do sad prilike intentivno raditi na Toshibi, HP-u, Dellu, Aceru i Asusu. Preporučio bih Toshibu, Acera i Asusa. S obzirom da je Toshiba skuplja, odgovor na tvoje pitanje je Asus. Trenutno i sâm imam jednoga.
Onda kojeg asusa preporućate? Njemu nije bitno gdje uzima laptop...samo neka je perfektan za gaming.
Ako nije bas okorjeli gamer njemu bi cisto solidno bio i Asus K51A Series .. imao sam ga i sam i jos ga imam .. a ako bas hoce nadnaravne hardverske mogucnosti neka uzme Asusa G50V
Asusova serija "za igranje" označena je slovom "G". Dakle, nešto od toga, u ovisnosti koliko ima para (kao i uvijek).
Ako nije bas okorjeli gamer njemu bi cisto solidno bio i Asus K51A Series .. imao sam ga i sam i jos ga imam .. a ako bas hoce nadnaravne hardverske mogucnosti neka uzme Asusa G50V
Moj je K61IC i definitivno je best buy, ali ako čovjek hoće da se igra, kao što već napisah, serija "G" je izbor za njega.
Okorjeli je gamer....obožava igrat COD 6 i tak te igre i ponekad gta iv zaigra,no njemu je bitno da mu sve igre lete na laptopu,ima i stolni pc samo on hoće kada izađe van u dvorište da može igrat igre preko neta...ja mislim da ste me shvatili.
Moj je K61IC i definitivno je best buy, ali ako čovjek hoće da se igra, kao što već napisah, serija "G" je izbor za njega.
K61IC je def best buy .. msm 4gb intelcore duo je i previse za ˝osrednjeg˝ gamera .. nek kupi nes iz G serije pa cemo vidjet ..
Možda vrijedi spomenuti da je Toshiba uvela No matter What garanciju za sva prijenosna računala.
Konkretno, ova garancija znači da je u roku 14 dana od kupnje, prijenosnik moguće zamijeniti za neki drugi iz bilo kojeg razloga ili dobiti puni povrat sredstava.
Također, garancija pokriva bilo kakvu slučajnu štetu, nastalu čak i greškom vlasnika. Novo računalo dobije se i u slučaju krađe, a u slučaju gubitka zaposlenja, dobijete novac uz pravo zadržavanje računala.
Moj savjet je: Kupi onaj na koji ćeš dobiti 24mj garancije - minimalno!!! Naći takav danas je bitno teže nego ranijih godina. Svako malo naletim na laptop od npr. 10k kuna i 1 godinu garancije... možeš misliti što je stroj pouzdan.
Ponavljam - neovisno o proizvođaču traži model sa 24mjeseca garancije inače ne kupuj!!!