Vaši NFS auti

poruka: 276
|
čitano: 79.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti
evo mog

http://img198.imageshack.us/img198/7690/auditth.jpg
16 godina
neaktivan
RE: Vaši NFS auti
nicash kaže...

Ljudi sad ču vam pokazat šta su to custom vinylke..ako koga zanima mogu napravit tutorujal kako napraviti ovako nešto

btw. nemogu nać svoje ss-e pa sam skinuo slike s jedne stranice di sam ih uplodao pa ako očete NFS Unlimited

Ono slike su ti ogromne..Nema sta..

BTW dobre vinylke

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

thanks

|Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti|
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

uff sad mi dođe da idem ponovo igrat xD , al ja bih rado svoje stavio al igramu na plejki i nezz kak da onda stavim slike 

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti
uslikaj na mob pa preko usb-a stavi
16 godina
neaktivan

to sam bas mislio al moram cekat da si odem po memorisjku kod bake xDD.

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
15 godina
neaktivan

omg auta ti jesu dobra, ali je jedini problem sto stavljas slike na te servise, pa ocitavanje slike potraje, dodaj sliku direkt s računala!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Prevelika je velicina slike pa ne stane na forum.Ja to slikam tako da u igri stisnem Print Screen  pa je uvijek velicina slike 3,75mb.

Hvala za aute.

15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti
16 godina
Vaši NFS auti

jos dva auta

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

joj ljudi imo sam jednog policijskog tako sam ga nabrijo da ga nisam mogo gledat jer bi svaki put pao sa stolice,joj a neam SS koja šteta

15 godina
neaktivan
nicash kaže...

joj ljudi imo sam jednog policijskog tako sam ga nabrijo da ga nisam mogo gledat jer bi svaki put pao sa stolice,joj a neam SS koja šteta

ccc jel bila MW igra? ako jeste

CHEATERU! xD

16 godina
neaktivan
zaki kaže...

jos dva auta

Obadva su predobra...Gallardo posebno,samo da nije ova zadnja felga izbocena.

15 godina
neaktivan
besla kaže...
zaki kaže...

jos dva auta

Obadva su predobra...Gallardo posebno,samo da nije ova zadnja felga izbocena.

kada sam bio dijete, na NFS underground 2 sam stavljao špicasto izbačene felge jer sam u mislima ima, da ako se primijem gumama na nečije druge, da ću mu ih probušit i da će biti kao spikestrip xD, jesam noob

15 godina
zaki kaže...

jos dva auta

odlicni

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Ma meni je najbolji od svih NFSova underground 2 jednostavno ovi poslije nisu dovoljno dobri a sjecam se i dobrih starih vremena kad sam igro NFS 2, to je bila igra Cool

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
15 godina
ExXxEr kaže...

Ma meni je najbolji od svih NFSova underground 2 jednostavno ovi poslije nisu dovoljno dobri a sjecam se i dobrih starih vremena kad sam igro NFS 2, to je bila igra Cool

najbolji su underground2 i carbon nije los

15 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

hmm a i hot pursuit je bio dobar, takodjer ovaj "noviji" NFS Porsche ;)

15 godina
neaktivan
dadododo kaže...

ovo sam ja u mw vozio

jel to black edition, ako ne, lijepo ti izgleda ubaceno auto ;)

sorry za 2x post modovi

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

je,black edition je ali i da ,naknadno je taj auto ubacen,među ostalima al ovaj mi je nekako bio naj naj,jer sve nfsove sam sa mitsubishijima vozio cim sam imao priliku da ih vozim.....

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
16 godina
neaktivan
besla kaže...

Prevelika je velicina slike pa ne stane na forum.Ja to slikam tako da u igri stisnem Print Screen  pa je uvijek velicina slike 3,75mb.

Hvala za aute.

Kada zalijepiš sliku u Paint, sejvaj ju kao JPEG format, a ne BMP pa ćeš moć stavit direktno s kompa na forum bez problema :)

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
dadododo kaže...

je,black edition je ali i da ,naknadno je taj auto ubacen,među ostalima al ovaj mi je nekako bio naj naj,jer sve nfsove sam sa mitsubishijima vozio cim sam imao priliku da ih vozim.....

al nikad nisam ubacivao aute u nfs, e da te sad pitam, kada ga ubacim, jel se sve njegove perfomanse optimiziraju prema njemu kakve jesu, ili zamijeni neke druge od drugog auta?

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

ne samo se promijeni izgled auta performanse ostaju sa starog,e i da moram ti naglasit da če ti 90 posto zamijenjenih auta izgledat loše(guma viri van,hauba je u zraku i tako to)a i ne mogu se stavljat normalni dijelovi nego samo oni koje je autor napravio a najbloljim slućajem imaš samo 2 nekad 3 dijela tako da..ali ima i nekih koji nisu takvi ali su rijetki.....ti izabireš

15 godina
neaktivan
nicash kaže...

ne samo se promijeni izgled auta performanse ostaju sa starog,e i da moram ti naglasit da če ti 90 posto zamijenjenih auta izgledat loše(guma viri van,hauba je u zraku i tako to)a i ne mogu se stavljat normalni dijelovi nego samo oni koje je autor napravio a najbloljim slućajem imaš samo 2 nekad 3 dijela tako da..ali ima i nekih koji nisu takvi ali su rijetki.....ti izabireš

ok tnx, znaci necu stavljati auta u nfs xD

16 godina
neaktivan
nicash kaže...

ne uvijek ,neki auti i to vecina koje sam ja ubacio su bili optimizirani prema realnom gledistu u odnosu na ostale aute,ali neki jednostavniji preuzmu performanse od auta koje zamjene ali i vecina danas ima skoro sve dijelove i custom vinyle osim onih koji su bash od nule radjeni a i kod njih se nadje poneki,ali nikada nije bilo problema sa ubacivanjem u igru ,ako pratis upute date uz auto koji ubacujes a dost auta za skinit i ubacit imas na nfsaddons

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Evo sa UNDERGROUNDA 2:

Hummer H2 Hummer H2
Hummer H2 Hummer H2
Escalade Escalade
Escalade Escalade
EVO EVO
ECLIPSE ECLIPSE
15 godina
neaktivan