Vaš desktop izdvojena tema

poruka: 564
|
čitano: 236.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vaš desktop
Dex.pwn kaže...
Diazz72 kaže...

KOliko si platio Mac, Mac sektašu  

Nije Mac, već OS X na PC-u
http://imgur.com/a/jHEiC

Imam MacPro ( 2013-2014 ) na poslu...tako da sam si uzeo instalaciju i sn. sa tog racunala i instalirao na PC.

10 godina
neaktivan
Vaš desktop

aaa

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 12:00 (huayra).
13 godina
neaktivan
Vaš desktop

Minimalac

13 godina
neaktivan
Vaš desktop

10-tka

14 godina
neaktivan
Vaš desktop

poz

HŽV
13 godina
neaktivan
Vaš desktop

Elementary OS Freya

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 12:27 (arius).
14 godina
Vaš desktop

Zahvaljujući kolegi siick_bubble_gumm, "otkrio sam" Facets (by Justin Maller koji na dnevnoj bazi objavljuje poly-uratke s ovim dizajnerskim pristupom).
Evo nekih wallpapera koje sam odabrao za svoj desktop (ovo su samo neki, ukupno sam ih stavio na slideshow 9) 

živjeli.

1 1

2 2

3 3

4 4

Boja taskbara se automatski mijenja.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 14:35 (sudy_freak).
11 godina
odjavljen
Vaš desktop

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 15:05 (siick_bubble_gumm).
11 godina
Vaš desktop

Idem malo u OFF, ali nešto me zanima.

Usporavaju li RocketDocks i Rainmeter računalo nakon instalacije, uzevši u obzir da se instaliraju na SSD?

Uskoro planiram kupiti komp, pa bi si htio nešto iskombinirati sa desktopom, no bojim se da će mi to usporiti sustav, pošto sam prije znao petljati sa tim programima i uvijek je nekih problema bilo (davno još na XP).

Volim minimalistički desktop tako da bi si stavio RocketDock sa prečacima do nekih stvari i eventualno Rainmeter ili nešto slično za par gadgeta za nadzor RAM-a, procesora, mreže ili slično, znači nikakvo pretrpavanje.

Ima li kakve razlike u vremenu bootanja i općenito korištenja računala sa i bez tih programa?

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
15 godina
Vaš desktop

.

12 godina
Igzy20 kaže...

Usporavaju li RocketDocks i Rainmeter računalo nakon instalacije, uzevši u obzir da se instaliraju na SSD?

Uskoro planiram kupiti komp, pa bi si htio nešto iskombinirati sa desktopom, no bojim se da će mi to usporiti sustav, pošto sam prije znao petljati sa tim programima i uvijek je nekih problema bilo (davno još na XP).

Volim minimalistički desktop tako da bi si stavio RocketDock sa prečacima do nekih stvari i eventualno Rainmeter ili nešto slično za par gadgeta za nadzor RAM-a, procesora, mreže ili slično, znači nikakvo pretrpavanje.

Ima li kakve razlike u vremenu bootanja i općenito korištenja računala sa i bez tih programa?

Ha vidi sve ovisi o konfi.
Da jede malo CPU-a i RAM-a jede, no ako imas dobru konfu to ti nebi trebalo predstavljati problem.
Kaj se tice boot-a ne usporava nista osim sto mozda ce produziti start-up aplikacija za pola sekunde - sekundu.

14 godina
Igzy20 kaže...

Ja na prastaroj konfi(pod moj pc) niš neosjetim :)

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
11 godina
Vaš desktop

Hvala na odgovorima!

Tih sekundu neću ni osjetiti, glavno mi je samo da mi ne uspori drastično. Zadnji put kad sam se bavio time bio sam klinac sa nekom starom kantom i 512 rama i programa skidanih sa upitnih stranica. Naravno da sam hrpu virusa i svega pokupio.

Naravno, puno toga se sad promjenilo, ali uvijek volim pitati koliko god blesavo zvučalo ako u nešto nisam siguran.

Uglavnom, sad moram malo prokopati po temi da dobijem neke ideje, tako da kad stigne komp samo sredim to kako spada. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
9 godina
neaktivan
Vaš desktop

.

artuditu
15 godina

Čisto ko suza. Slika

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 20:32 (x18x05x).
11 godina
odjavljen
x18x05x kaže...

Čisto ko suza. Slika

ugh, ovaj adress bar bode u oci !!!

10 godina
odjavljen
Vaš desktop

Moja nova jednostavna radna površina 

15 godina
siick_bubble_gumm kaže...
x18x05x kaže...

Čisto ko suza. Slika

ugh, ovaj adress bar bode u oci !!!

1 klik i otvori mi direktno što trebam.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
Vaš desktop

Friško instalirani Win 8.1, pa sam se malo poigrao sa desktopom. Minimalistički, ništa posebno, ali mene veseli.

Sad još kopam po netu za kakvim minimalističkim Rainmeter skinom za system monitoring, pa da upotpunim to sastrane i meni dosta. :D

10 godina
Vaš desktop

Ništa posebno.

Lijep da umreš!
12 godina
Vaš desktop

Stopio se sa mrakom u sobi 

EDIT: Molim admina da obrise prethodna dva posta jer mi se tijekom objavljivanja ovoga pojavio neki error i kada sam refreshao str pojavila su se tri ista posta... Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 21:54 (ibme74).
11 godina
Vaš desktop

Pronašao sam Rainmeter skin koji mi odgovara, tako da je sad sve kompletirano.

Više manje će tako  ostati. Jedino dolje u dock ide par ikonica programa koje stalno koristim kad instaliram do kraja.

Sve radi fluidno i ja sam zadovoljan. Malo promjene od uobičajenih desktopa na kojima stalno radim. :) 

14 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

Stopio se sa mrakom u sobi 

EDIT: Molim admina da obrise prethodna dva posta jer mi se tijekom objavljivanja ovoga pojavio neki error i kada sam refreshao str pojavila su se tri ista posta... Hvala!

Da nema tih ikonica mislio bi da je to slika iz spilje(realna, da nije monitor u pitanju) :D

@ Jel može Rainmeter dl?

15 godina
neaktivan
Vaš desktop

7-ica  old school   :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 10:45 (domba_Os).
14 godina
neaktivan
Vaš desktop

Evo i mog, cilj je bio ujedinit minimalizam i funkcionalnost.

- Win7

- Rainmeter + Simply Nova skin + malo moddanja

- Metronome Icon Pack

Taskbar je na autohide. Start orb nisam mjenjao jer ne znam da li ce se promjeniti i drugim userima na racunalu, ako netko ima iskustva neka javi.

15 godina
Vaš desktop

Evo i mog desktopa. Jednostavno i bez previse ikonica... 

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
16 godina
Vaš desktop

Par varijacija na 2 Rainmetar skina, OS Windows X x64

Tigar Krezumica
13 godina
neaktivan
Vaš desktop

Evo i moje.

Edit: ikona gore lijevo je inače prozirna, nije mi se dalo rebootat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 19:47 (imported0).
14 godina
neaktivan
Vaš desktop

Kod mene prilično nabacano, jako puno foldera i fajlova, zato neću ni objavit. Ali ću podijelit screenshot od frendice (malo zašaran radi privatnosti) kojoj sam nešto slagao na kompu nedavno (spremio screenshot). 

[IMG]http://i57.tinypic.com/343glcx.jpg[/IMG]

Ako se pitate ko je to, to je Soraja  Bilo mi glupo pitat, al nisam mogao izdržat. Kaj je najgore, cura nije glupa, dapače. Nisam htio ulazit u dublju priču. 

15 godina
neaktivan
Vaš desktop

Niš posebno,volim jednostavno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice