KOliko si platio Mac, Mac sektašu
Nije Mac, već OS X na PC-u
http://imgur.com/a/jHEiC
Imam MacPro ( 2013-2014 ) na poslu...tako da sam si uzeo instalaciju i sn. sa tog racunala i instalirao na PC.
KOliko si platio Mac, Mac sektašu
Nije Mac, već OS X na PC-u
http://imgur.com/a/jHEiC
Imam MacPro ( 2013-2014 ) na poslu...tako da sam si uzeo instalaciju i sn. sa tog racunala i instalirao na PC.
Zahvaljujući kolegi siick_bubble_gumm, "otkrio sam" Facets (by Justin Maller koji na dnevnoj bazi objavljuje poly-uratke s ovim dizajnerskim pristupom).
Evo nekih wallpapera koje sam odabrao za svoj desktop (ovo su samo neki, ukupno sam ih stavio na slideshow 9)
živjeli.
Boja taskbara se automatski mijenja.
Idem malo u OFF, ali nešto me zanima.
Usporavaju li RocketDocks i Rainmeter računalo nakon instalacije, uzevši u obzir da se instaliraju na SSD?
Uskoro planiram kupiti komp, pa bi si htio nešto iskombinirati sa desktopom, no bojim se da će mi to usporiti sustav, pošto sam prije znao petljati sa tim programima i uvijek je nekih problema bilo (davno još na XP).
Volim minimalistički desktop tako da bi si stavio RocketDock sa prečacima do nekih stvari i eventualno Rainmeter ili nešto slično za par gadgeta za nadzor RAM-a, procesora, mreže ili slično, znači nikakvo pretrpavanje.
Ima li kakve razlike u vremenu bootanja i općenito korištenja računala sa i bez tih programa?
Usporavaju li RocketDocks i Rainmeter računalo nakon instalacije, uzevši u obzir da se instaliraju na SSD?
Uskoro planiram kupiti komp, pa bi si htio nešto iskombinirati sa desktopom, no bojim se da će mi to usporiti sustav, pošto sam prije znao petljati sa tim programima i uvijek je nekih problema bilo (davno još na XP).
Volim minimalistički desktop tako da bi si stavio RocketDock sa prečacima do nekih stvari i eventualno Rainmeter ili nešto slično za par gadgeta za nadzor RAM-a, procesora, mreže ili slično, znači nikakvo pretrpavanje.
Ima li kakve razlike u vremenu bootanja i općenito korištenja računala sa i bez tih programa?
Ha vidi sve ovisi o konfi.
Da jede malo CPU-a i RAM-a jede, no ako imas dobru konfu to ti nebi trebalo predstavljati problem.
Kaj se tice boot-a ne usporava nista osim sto mozda ce produziti start-up aplikacija za pola sekunde - sekundu.
Ja na prastaroj konfi(pod moj pc) niš neosjetim :)
Hvala na odgovorima!
Tih sekundu neću ni osjetiti, glavno mi je samo da mi ne uspori drastično. Zadnji put kad sam se bavio time bio sam klinac sa nekom starom kantom i 512 rama i programa skidanih sa upitnih stranica. Naravno da sam hrpu virusa i svega pokupio.
Naravno, puno toga se sad promjenilo, ali uvijek volim pitati koliko god blesavo zvučalo ako u nešto nisam siguran.
Uglavnom, sad moram malo prokopati po temi da dobijem neke ideje, tako da kad stigne komp samo sredim to kako spada. :D
Čisto ko suza. Slika
ugh, ovaj adress bar bode u oci !!!
Friško instalirani Win 8.1, pa sam se malo poigrao sa desktopom. Minimalistički, ništa posebno, ali mene veseli.
Sad još kopam po netu za kakvim minimalističkim Rainmeter skinom za system monitoring, pa da upotpunim to sastrane i meni dosta. :D
Pronašao sam Rainmeter skin koji mi odgovara, tako da je sad sve kompletirano.
Više manje će tako ostati. Jedino dolje u dock ide par ikonica programa koje stalno koristim kad instaliram do kraja.
Sve radi fluidno i ja sam zadovoljan. Malo promjene od uobičajenih desktopa na kojima stalno radim. :)
Stopio se sa mrakom u sobi
EDIT: Molim admina da obrise prethodna dva posta jer mi se tijekom objavljivanja ovoga pojavio neki error i kada sam refreshao str pojavila su se tri ista posta... Hvala!
Da nema tih ikonica mislio bi da je to slika iz spilje(realna, da nije monitor u pitanju) :D
@ Jel može Rainmeter dl?
Kod mene prilično nabacano, jako puno foldera i fajlova, zato neću ni objavit. Ali ću podijelit screenshot od frendice (malo zašaran radi privatnosti) kojoj sam nešto slagao na kompu nedavno (spremio screenshot).
[IMG]http://i57.tinypic.com/343glcx.jpg[/IMG]
Ako se pitate ko je to, to je Soraja Bilo mi glupo pitat, al nisam mogao izdržat. Kaj je najgore, cura nije glupa, dapače. Nisam htio ulazit u dublju priču.