- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas mi je frend donio svoje nove komponente na stastavljanje pa sam se zabavljao cijeli dan...
Uglavnom, MSI 760GM-P23 FX MBO, AMD Phenom II x4 850 CPU, 1x4GB DDR3 (1333 MHz) Mushkin Essentials RAM-a, LC Power Silent Giant 460W PSU, WDC Blue 500GB HDD, LG prža, VTX3D Radeon HD6770 1GB GDDR5 GPU i neko "žnj" kućište od stotinjak kuna...
Evo nečeg novog kod mene. Nabavio sam jeftino SATA HDD od 250gb pa reko aj da napravim eksterni HDD od njega jer nisam imao nikakav dosad. Naručim sa ebaya ladicu za 12$ i eto ga.
Zaje*ava slivershit pa evo ovdje onda slike i predložite mi boje jer će ići na to samoljepljiva folija
a ovaj bočni dio će ići neki logo pa može i tu prijedlozi u temi slike vašeg hardvera pitanaj i odgovori
http://imageshack.us/photo/my-images/855/sam1722y.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/689/sam1723d.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/705/sam1724.jpg/
Evo malo slikica.
Složio vodeno za CPU. Još moram napraviti rezervoar(javite se, ako prodajete jeftino)
U planu još pleksi na stranici. btw. Ako netko može uslikati lijevu stranicu Z9 plus kućišta sa unutarnje strane, da vidim kako da napravim.
Eto slike(oprostite na lošoj kvaliteti).
BULDOŽDER :)
Inače hvala cijenjenom kolegi s foruma na prodaji.......
PS. 4 crvene neonke naručene da dopunimo amd fealing
Šteta je da se nove komponente hlađenja skrivaju iza crne stranice pa sam sve presložio u staro apevino kučište.
Eto i ovaj puta sam si dao truda da kablove posložim.
Još ga jedino treba ipolirat, puno packi je ostalo nakon silnog prebacivanja.
A Aegis ide na modanje da se složi pravo kučište od njega.
Evo i od mene posto sam nedavno dobio novo kuciste (Zalman Z9 Plus) konfa nije nova al eto kao da jesam ponovo sastavljao sve :D ovo je sve bilo na brzinu iz prve ruke al uvih dana bi se bas mogao pozabaviti cable managementom
Slike nisu nesto jer sam se kasno sjetio slikavanja a i aparat je bio na smarti sta se baterije tice, kad sredim kabele opet cu stavit slike al bolje
Update...
Dosla Sapphire Radeon 6950 1GB dual fan.
Morat cu pod hitno mjenjat kuciste jer je premalo ovo postalo i za ono sta ce jos doc ubuduce.. :)
Cable managment je malo u banani,ali to cu rijesit sa vezicom nekom.
Sutra nadam se dolazi Roccat Kave 5.1 i Asus Xonar Dg zvucna kartica.
Evo novog kontrolera, te harda kojeg sam raskomadao jer ga uopće nisam koristio.
A evo i priče s Microsoftovim receiverima, dakle, prvo sam naručio ovog crnoga koji nije official te naravno nije se htio povezati s gamepadom, potom mi je novac vraćen te sam uzeo official od Microsofta. Danas mi je sigao i naravno radi besprijekorno.
Još nešto, ona priča da su official oni receiveri na kojima piše Microsoft više ne stoji, ima hrpe takvih koji nisu official, treba se raspitati kod sellera.
Mene je izašao nekih 100kn i to novi, samo bez pakiranja.
Malo Fractala Core 1000 u koje sam ugradio još dva venta za hlađenje pasivne grafike na boku i iza.
Malo testiranja RAM coolera, malo ostalih điđa koje su mi prošle kroz ruke prošlu godinu i pol.
Evo neke slike i od mojeg radnog okruženja :)
Kablove jos moram sredit, mislim u okvirnom ok je, ima izolaciju na bocnim stranciama. Ok je
EDIT ignorirajte katastrofalni stol, dolazi novi.
PS!!! Ako netko ima corsair 600t dal mi moze posudit kljucic za zakljucavanje bocne stranice da kopiram, zagubio sam svoj.