Links mi je par minuta od stana. Samo se zaletio, obavio stvar i miran sam.
Sada uživancija. Škola gotova, skoro sve sredio
Links mi je par minuta od stana. Samo se zaletio, obavio stvar i miran sam.
Sada uživancija. Škola gotova, skoro sve sredio
Gdje se može nabaviti ona zgodna ASRockova 'igračkica' koju su postala već dvojica fotopohvaljivača?
lollik imao sam ja u planu dati po izradi napraviti neki funkcionalan i jednostavan stol, baš poput tvoga. možeš mi reći koliko te je košato? jesi li morao sam kupiti materijal i samo platiti ruke ili si samo iskeširao i bok
lollik imao sam ja u planu dati po izradi napraviti neki funkcionalan i jednostavan stol, baš poput tvoga. možeš mi reći koliko te je košato? jesi li morao sam kupiti materijal i samo platiti ruke ili si samo iskeširao i bok
500ak kn ga izašao stol, kompletno materijal i ruke
Znam, jer sam se več s njim raspitivao u pp
500ak kn ga izašao stol, kompletno materijal i ruke
Znam, jer sam se več s njim raspitivao u pp
Samo 500 za tako velik i prostran stol
Hebena banda u Lesnini i slicnima ...
Kod kojeg majstora je to islo ? Di se nalazi ? Sam mu das nacrte il ima gotove primjere ?
Sad i mene interesira takav stol. Može neki kontakt od majstora da se mi dogovorimo?
Hvala
E takve informacije nemam, čekajte kolegu, inače ono što znam je da on živi prema Sesvetama, tako da ne vjerujem da je majstor daleko od njega
Istu sam reakciju imao i ja, a što se tiče dogovora, to s njim riješite
Ljudi oprostite, znam da nije tema za to ali budući da je razmjena/poklanjanje hardvera pod ključem, pitat ću ovdje.
Trebao bih PS/2 to USB konverter, pa ako netko ima viška a da mu ne treba slobodno se javi.
Imam ti ja to čudo, ali je neisplativo slati poštom :D
evo me napokon online pa da odgovorim na par pitanja vezana uz stol.
platio sam oko 550 kn, da budemo tocni. radio ga je jedan prijatelj, mladi majstor koji ima firmu. e sad, to je bila cijena za mene, jer mi je bio duzan jednu malu uslugicu. kontaktirao sam ga i pitao koliko bi inace doslo. odgovorio mi je da je materijal oko 400-500 kn + kantiranje rubova 100 kn + ruke paušalno, sve zajedno bi bilo oko 900 kn. naravno cijena ovisi o vrsti drva i o kompliciranosti, da li treba puno rezat i slicno.
stol je iznimno kvalitetan i cvrst, kao sto vidite na slikama, debljina ploce je veoma zadovoljavajuca, oko 25 mm, ako se ne varam. ja sam prezadovoljan s njim. s obzirom na cemu sam prije bio ovo je preporod.
ja sam mu dao skice na ruke i objasnio kako sta zelim i tako sam i dobio.
mjere stola su:
150 cm - duljina
70 cm - sirina/dubljina
70 cm - visina
sto se tice skica stola, moram ih ponovo napravit jer sam one stare bacio. pa za jedno pol sata kad pojedem i nacrtam, opalim sliku foticem i stavim ovdje.
ispricavam se na duplom postu.
evo skica, to bi bilo to otprilike. gore lijevo je bokocrt, pa gore desno je tlocrt i dolje je nacrt. znam da nisu najbolje skice ali zato se i zovu skice.
sad sam tek vidio da sam malo zezno s kotama za police. 5 centimetara je viska.. trebalo bi ic : polica 1 na 12.5, polica 2 na 12.5 pa razmak 20 cm pa polica 3 pa 25 cm do gornje ploce.
Ljudi oprostite, znam da nije tema za to ali budući da je razmjena/poklanjanje hardvera pod ključem, pitat ću ovdje.
Trebao bih PS/2 to USB konverter, pa ako netko ima viška a da mu ne treba slobodno se javi.
Imam ti ja to čudo, ali je neisplativo slati poštom :D
Imam i ja ,ako si u blizini St,javi se!!
koja razlika je izmedu rv02 i rv02-e ?
Razlika je u sistemu kak se diskovi stavljaju, bar sam ja tako skuzio. Inace raven se stvorio u protisu.
Razlika je u sistemu kak se diskovi stavljaju, bar sam ja tako skuzio. Inace raven se stvorio u protisu.
daaamn! uopce nije tako skup. Ako se nakon ljeta bude dalo nac njega ili fortressa počastit cu se jednim.
Nije , nije. Ja sam trebao ravena rvo2 ew uzet, al prvo u elatusu ga imali, a drugo razmatrao sam kak bi h100 stavio, al nisam dobio pretjerano ideja osim da ne chilla na dva penetratora dolje, a to mi se ne svida nikako. Narucen je aerocool xpredator white edition, i cim dode moddam ga tako da mu stavljam kotacice.
Nije , nije. Ja sam trebao ravena rvo2 ew uzet, al prvo u elatusu ga imali, a drugo razmatrao sam kak bi h100 stavio, al nisam dobio pretjerano ideja osim da ne chilla na dva penetratora dolje, a to mi se ne svida nikako. Narucen je aerocool xpredator white edition, i cim dode moddam ga tako da mu stavljam kotacice.
a raven je stvoren za izvrsno zračno hlađenje, tj kombinacija njega i noctue nhd-14 bi bila ludilo. A nemoj kotačiće covjece unakazit češ ga xd
moram vidit kad dode, al vjerojatno idu kotacici :P
@nbafan
Za te novce je Chieftec Dragon bolji.
A nemoj kotačiće covjece unakazit češ ga xd
Pa zasto bi ga unakazio ? Moje je na kotacicima i to je prakticno , kad idem nesto prckat po njemu samo ga vozikam po sobi !
@nbafan
Za te novce je Chieftec Dragon bolji.
Ne bi bas rekao,Dragon nema prostora za cabel managment,ima napajanje gore,a i crna boja iznuta je ljepsa...
A nemoj kotačiće covjece unakazit češ ga xd
Pa zasto bi ga unakazio ? Moje je na kotacicima i to je prakticno , kad idem nesto prckat po njemu samo ga vozikam po sobi !
neznam,meni kotačići užasno nakaradno izgledaju.
Dok sam haf x-a imao, cijelo vrijeme je bio na kotacicima. Daj ti dizi s poda kuciste od 18kg. Istina ja sam svog stalno takoder vozikao, jako su prakticni ti kotacici :3
Ja cu svojega sutra izvagat sa svim komponentama unutra , al mislim da ima 20+ kg !
Lijep je taj ASUS , a i prilicno rijedak ( barem ga ja nisam cesto viđao ) !
Ja sam u HR do sada vidio 4 komada-doduše nisam siguran jesu li ovaj moj i jedan drugi jedan te isti. XD
Kod nas je došlo 2005-te,po ne baš popularnoj cijeni(1300 kn) pa ljudi baš i nisu kupovali. Ja sam ga još dok sam išao u osnovnu gledao u izlogu jedne trgovine i stalno sam imao pik na njega. Sad sam si uzeo jednog.