Slike su jadne jer je digitalac jadan...
Džabe tebi super-extra amoled kad ja gledam fotke na običnom elcedeju...
Pogotovo je moga maknit onu uzasnu foliju
jbg
Pogotovo je moga maknit onu uzasnu foliju
"Ona užasna folija" je bila gore dok sam kupio mob (iz oglasa, prodavač ju je tako traljavo stavio), to su stare fotke
Fotke na kojima je wall s kuglama su sad slikane, kupio sam novu foliju i stavio ju kako treba
Dobro ionako ne kuzim sta ce ta folija na tome mobitelu...
Dobro ionako ne kuzim sta ce ta folija na tome mobitelu...
Zato što nemam novca da si takvo što mogu priuštiti svaki dan, pazim i čuvam ono što sam si mukotrpnim radom priuštio.
Zato što nemam novca da si takvo što mogu priuštiti svaki dan, pazim i čuvam ono što sam si mukotrpnim radom priuštio.
Pa ta folija apsolutno nista ne stiti
Ne slažem se.
Ne slažem se.
Argumentiraj.
Ne slažem se.
Argumentiraj.
Ako ti padne na asfalt vjerojatno ga neće spasiti ali dok ti je mob u džepu s npr ključevima ili nečim drugom spriječit će barem neko oštečenje.
Mora da je to neka velika zavjera, svugdje se prodaju i testiraju razne folije za mobitele i svi ih kupuju "bezveze".
Ne slažem se.
Argumentiraj.
Pa zaštiti od manjih ogrebotine, čisto estetski. Uvećava resell vrijednos ako ništa.
Ja na mobu imam foliju s obije strane i folije su katastrofa izgrebane, ali kada ih skinem mob izgleda kao novi iz kutije
Ako ti padne na asfalt vjerojatno ga neće spasiti ali dok ti je mob u džepu s npr ključevima ili nečim drugom spriječit će barem neko oštečenje.
Pa zaštiti od manjih ogrebotine, čisto estetski. Uvećava retail vrijednos ako ništa.
Gorilla Glass... nece mu bit nista ni da padne na asfalt... imam Desirea, 3 puta je pa od toga 3 puta na asfalt... 1 ogrebotina na metalu, 2 na gumi, sa njega sam skida komadice kamenja... a koliko puta san dokaziva da ekranu nece bit nista pa kljucem preko.
Probaj sam, nece mu bit nista... Samo ti je touch losiji, a i izgled ako je lose postavljen.
Ne slažem se.
Stiti, ali dosta lose pa si jednostavno uzmi ok screen protector i miran si!
Npr. za iPhone sam koristio ZAGG invisible shield i vrijedi svake kune pa vjerujem da ima tako nesto slicno i za taj Samsung (mozda ima i ZAGG pa ga kupi ako ti je toliko stalo do uredaja).
P.S.
Nema sanse da smartphone koji masno platim koristim bez nekog kvalitetnog screen protectora pa bez obzira sta proizvodac rekao jer ne volim nikakve ogrebotine, bilo na displayu bilo na samome uredaju oko displaya ili iza.
Radi toga mi je uredaj uvijek u stanju "novo" i bar lijepo izgleda ako se sam protector stavi kako treba....a pazim i na to posto nije bas da netko drugi mi kupuje sve te mobove.
@ power user
Kako ti iPhone na onim slikama moze biti "najdrazi hardware"...kako uopce smartphone moze biti "najdrazi hardware"!?
Pa zaštiti od manjih ogrebotine, čisto estetski. Uvećava retail vrijednos ako ništa.
Gorilla Glass... nece mu bit nista ni da padne na asfalt... imam Desirea, 3 puta je pa od toga 3 puta na asfalt... 1 ogrebotina na metalu, 2 na gumi, sa njega sam skida komadice kamenja... a koliko puta san dokaziva da ekranu nece bit nista pa kljucem preko.
Probaj sam, nece mu bit nista... Samo ti je touch losiji, a i izgled ako je lose postavljen.
MoŽe se ogrebati, namjerno nikada nisam uspio, ali sam ga jednom izvadio iz džepa i ima ogrebotinicu oko home buttona. Razliku u osjetljivosti ekrana nisam primjetio, a postavljen je savršeno pa se ni ne vidi(http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=181&jumpto=2145094&sort=asc&view=flat).
jel ti protectori utjecu na osjetljivost touchscreen-a?
jel ti protectori utjecu na osjetljivost touchscreen-a?
Na kapcitivne ne, na rezistivne da
MoŽe se ogrebati, namjerno nikada nisam uspio, ali sam ga jednom izvadio iz džepa i ima ogrebotinicu oko home buttona. Razliku u osjetljivosti ekrana nisam primjetio, a postavljen je savršeno pa se ni ne vidi(http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=181&jumpto=2145094&sort=asc&view=flat).
Ja na svoj mob ne pazim previse, a nema ogrebotine na ekranu, pada po sljunku, sa kljucevima je u dzepu, nista, u godinu dana.... a iPhone ni nije Gorilla Glass koliko ja znam.
I utjece na osjetljivost. Jedna prijateljica ima X10 sa tim zastitama i dosta je losiji touch, a ja sam imao na 5800 foliju pa nije bilo razlike.
Ja na svoj mob ne pazim previse, a nema ogrebotine na ekranu, pada po sljunku, sa kljucevima je u dzepu, nista, u godinu dana.... a iPhone ni nije Gorilla Glass koliko ja znam.
I utjece na osjetljivost. Jedna prijateljica ima X10 sa tim zastitama i dosta je losiji touch, a ja sam imao na 5800 foliju pa nije bilo razlike.
iPhone je Gorilla glass, prvi su počeli s njime, tek kasnije HTC.
Možda zavisi od folije do folije, ja nisam nikada primjetio razliku na kapacitivnom ekranu, na rezistivnom često
iPhone je Gorilla glass, prvi su počeli s njime, tek kasnije HTC.
Možda zavisi od folije do folije, ja nisam nikada primjetio razliku na kapacitivnom ekranu, na rezistivnom često
iPhone 4 ima aluminosilikat od kojega se proizvode stakla za avione recimo.. to nije Gorilla Glass.
http://www.corninggorillaglass.com/#products-with-gorilla evo da argumentiram
da ali su za iphone isto govorili da ga se nemoze izgrebat kljucem,cavlom i takvim stvarima.
da ali su za iphone isto govorili da ga se nemoze izgrebat kljucem,cavlom i takvim stvarima.
Svi sve obecaju, ja vjerujem ono sto vidim.
meni je iphone izgreban po ekranu i to dosta a nisam iso ni cavlem ni kljucem niti icim sliscnim.
meni je iphone izgreban po ekranu i to dosta a nisam iso ni cavlem ni kljucem niti icim sliscnim.
Ja govorim o iPhone-u 4, a ne 3
Je, samo što je moj Galaxy Ace već cijeli izgreban. Jebeš ti Gorilla Glass i ta sr*nja kad ti mob jednom pošteno prokliže asfaltom(to se bar jednom dogodi)
iphone 4 ti je izgreban? nema veze ionako koji je kad su za svaki govorili da je ekran neizgrebiv.
Pogubia si se malo, to govori power user... ja imam Desirea koji je izmrcvaren i ima 3 friza (1 na metalnom obrubu, 2 na gumenom, na ekranu nista)
@jabulani, meni je ispao iz auta na asfalt (naravno sad ne u voznji, i nista ogrebotina...)
Tema je otisla duboko u off-topic.
Vratitite se da ne moram brisati poruke i davati kartone
Dok je na njima bio stock cooler onda nije trebalo, ali sad kad su ove zvijeri na njima čisto sumnjam :D
Da li si zadovoljan skaliranjem ili je to bilo samo za bench?
Dok je na njima bio stock cooler onda nije trebalo, ali sad kad su ove zvijeri na njima čisto sumnjam :D
AFAIK Hladnjaci samo odvode toplinu, prostoriju grije jednako.