U zadnje vrijeme sam stalno na ovom forumu i stalno čitam imao/napravio/dao/popravio/kupio... Ima li ovdje još koja ženska ( osim mene ) ?
Ako ima javite seee ( hehe, ovdje ćemo babinjak napraviti hehe.... )
Pozdrav
U zadnje vrijeme sam stalno na ovom forumu i stalno čitam imao/napravio/dao/popravio/kupio... Ima li ovdje još koja ženska ( osim mene ) ?
Ako ima javite seee ( hehe, ovdje ćemo babinjak napraviti hehe.... )
Pozdrav
manic je žensko(barem mislim).
mislim da ima 5-6 cura
mislim da ima 5-6 cura
manic je žensko
imaš još od ženskih:
krejzi bič
yasha
jelena
Lily
Službeno: ima 47 žena, odnosno preciznije: ima 47 osoba koje su se u profilu izjasnile kao žene.
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
bolje od piva i nogometa
bolje od piva i nogometa
Ima, ima... samo od mene nema tu neke koristi... osim kad su u pitanju mobiteli i ppt..
Evo i mene :)
Ma ima zenskog roda, samo mozda rade kao i ja pa ne mogu da svrate na trač partiju.
Evo i mene :)
Ma ima zenskog roda, samo mozda rade kao i ja pa ne mogu da svrate na trač partiju.
ma nemaš slobodno vrijeme...nego moš više toga odjednom...
Ja odrađujem pripravnički pa nemam pravo na free time kao godišnji i slično, pravo sam potrkalo po cijeli dan...
sucks man..
Ja odrađujem pripravnički pa nemam pravo na free time kao godišnji i slično, pravo sam potrkalo po cijeli dan...
sucks man..
Opet nije ni toliki bed s obzirom da ću poslije toga imati poziciju u firmi, kako je danas zeznuto za posao dobro sam ja i prošla.
Opet nije ni toliki bed s obzirom da ću poslije toga imati poziciju u firmi, kako je danas zeznuto za posao dobro sam ja i prošla.
Glavno da ima!!! Malo nas je al' nas ima!
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
Sigurno pomisle kakve properties ima ova zenska..:)
Uh ali su read-only, damn..
Situacija koja je bila kod mene na poslu, u pitanju je tip naravno (btw jako zgodan) a svi smo u mreži naravno: "Mogu skinuti s tvog ovaj album", naravno mišljeno je sa kompa ali tip se tako slatko nasmijao i rekao: "Slobodno, skidaj šta želiš, ne bunim se ja"..
Lol (ii..).... nije nas cozmika trebala dovuć sve na jednu temu..sad ćemo odmah trač partiju napravit... (i sve zaradit banove) pa će opet bit mir...
Ma dobri su Bug-ovci, neće oni nas ban-ati, ne radimo ništa loše, at least I think so :)
Red bi bio da imamo svoj kutak pa bar da se dobro istračamo, eh da nam je još kafica...
Situacija koja je bila kod mene na poslu, u pitanju je tip naravno (btw jako zgodan) a svi smo u mreži naravno: "Mogu skinuti s tvog ovaj album", naravno mišljeno je sa kompa ali tip se tako slatko nasmijao i rekao: "Slobodno, skidaj šta želiš, ne bunim se ja"..
me too... a Bug-ovka sam teška..u sobi imam ormar za Bugiće... samo bed kd mene, ja sve čitam..ide sve u praksi..ali ovako ništ se sama ne usudim probat....=)
dobro dođe ženski kutak...