Assassin's Creed, prešao neki dan tek nakon što sam prestao igrat.
Počeo sam je igrat prošle godine oko 10-11mj, znači tek sam ju za 8-9mj prešao. Mirrors edge je također na čekanju...(imam save)
Assassin's Creed, prešao neki dan tek nakon što sam prestao igrat.
Počeo sam je igrat prošle godine oko 10-11mj, znači tek sam ju za 8-9mj prešao. Mirrors edge je također na čekanju...(imam save)
I sad se sjećam uzbuđenja kad sam prvi put prešao Super Maria i Contru. Neponovljiv osjećaj. Dodao bih još i Serious Sam na "serious" težini (tko god je probao zna o čemu pričam ;)).
Ja sam bio najponosniji nakon što sam završio morrowind nakon godinu i po dana sa svim dodacima (Tribunal, Bloodmoon). Završio sam glavne questove, bio master u svim postojećim frakcijama (exalted master u morag tongu) i imao statse skoro sve na 100 :D. Najjača igra koju sam ikada igrao.
Doduše nedavno sam opet započeo pa pošto znam sve cake i većinu itema gdje se nalaze napamet uspio sam napraviti isto za nešto manje od mjesec dana (osim statsa). Još uvijek držim da je to najbolja igra ikada napravljena.
Ja sam bio najponosniji nakon što sam završio morrowind nakon godinu i po dana sa svim dodacima (Tribunal, Bloodmoon). Završio sam glavne questove, bio master u svim postojećim frakcijama (exalted master u morag tongu) i imao statse skoro sve na 100 :D. Najjača igra koju sam ikada igrao.
Doduše nedavno sam opet započeo pa pošto znam sve cake i većinu itema gdje se nalaze napamet uspio sam napraviti isto za nešto manje od mjesec dana (osim statsa). Još uvijek držim da je to najbolja igra ikada napravljena.
Mislim da mi je najljepsi osjecaj bil ding 70 na wowu, a od konkretnih igara neznam. :)
Minesweeper na "beginneru" u roku od 2 sec
Zadnja misija na HL2 Ep2 kada treba osloboditi bazu i uništiti masu stridera i huntera. I u Ep1 kada sam se sa 10 healtha, shield na nula borio protiv stridera. Nakon Portala sam se osjećao pametnijim.
neighbours from hell 2 :D hhaahhahahaah
predobra igra
rougue galaxy
gears of war-samo zbog zadnjeg šefa kojeg sam prelazio 2 dana
super mario world
neighbours from hell 2 :D hhaahhahahaah
predobra igra
Mirrors Edge nije duga igra a i lagana je dosta, ja sam se osjećao najsretnijim kad sam prešao titan quest,devil may cry 4,crysis,a pogotovo metal gear solid 1,2 i 3
Heh Contra gdje si ti meni sad kad sam te znal s burazom 10 put za redom proci...
Biti ponosan na neku igru... to bi vise bilo jer je bila vrlo kvalitetna a ako bi bio ponosan znacilo bi da je prijeđena na najvecoj tezini znaci neka strategija il tako nesto. Ja inace igram sve na medium jer easy je za pi**e, a kod najteze komp vara. Sad sam trenutno zavrsio F.E.A.R. 2 i ostao razocaran sto zbog jednolicnosti jer stalno jedni te isti napadaju, a sto zbog neke bezvezne price.
Poceo sam igrati Witchera i mislim da cu ipak biti ponosan na ovu igru jer fakat kvaliteta, prica, zvuk covjece tako onako tuzna atmosfera, zbog toga ko da je tvoj lik fakat sam u cijelom tom svijetu ,odluke i sve. E na TU cu igru biti ponosan.
A da ne zaboravim Return to Castle Wolfenstein hehe coece LEGENDA!!!
A ja ću bit najponosniji na sebe ako prođem Far Cry 2 kojega sada igram. Jer mi je igra jednostavno preteška iako zvuči malo smiješno no igram je već 2 mjeseca i na easy težini nisam još došao do kraja... Previše puta poginem, a sada sam na nekih 70% igre!
Hahahah legende
Gothic 3.. još se sjećam tog trenutka. Nakon toga preteški The last Remnant, al osjećaj je pre.
Na assassins creed,jučer prešao
Braid, apsolutno.
Na Fahrenheit,CSI:Miami i CSI:Hard Evidence na hard mode...
medal of honor alied assult dosta dugo sam igro al sam prošo, igra je malo stara
Tomb Rider sve dijelove
Giants Citizen Kabuto to mi je bila pravo dobra igra
Silent Hill cini mi se prvi i drugi dio
Od novijih neka to bude Far Cry 2 i ako mi jos sta padne na um napisat cu...
I kod mene je ta igra stvarala probleme ;)
Najponosniji sam ipak, usuđujem se izabrati samo jednu jedinu igru, na prelazak nezaboravnog Metal Gear Solid-a.
To mi je posebna igra, poseban osjećaj i neopisivo mi je to, nemam drugih riječi.
Naravno da imam još igara na koje sam ponosan kaj sam ih prolazil i završil s užitkom, mislim da je to vrlo bitno, ne isključivo težina same igre.
1. kada sam presao Arcanum
2. kada sam sa prvim characterom u Wowu dingao 70. level.
3. Grim Fandango
Fahrenheit, predobra i preduboka igra
I portal , neznam zašto ali te obuzme nekakav osječaj akd je prijeđeš.
Evo ovako, kad prijedem igru, nisam sretan, nego tuzan sto en traje duze, npr. sretan sam kad pobjedim nekog bossa u Devil May Cry 3: Dantes awekening...Ali eto da i stavim:
Devil May Cry 3: Dantes awekening - Ta me je igra jeb*ala u zdrav mozak dok sam ju prolazio, uglavnom znat ce o cemu pricam oni koji su ju igrali...
Devil May Cry 4 pogledaj gore, e pa tako 5x puta vvisee me iuzivciralaaaaa
Negihbours From Hell 1 i 2 - lagana ako se ne igra na vrijeme...
Sve serijale CoD-a na PC-u na najtezem - FPS-ovcima je to maciji kasalj, jos oni su uvjezbani jer vecina igra na netu...
Fallout 3 - Malo mi je melankolicna...
Assasins Creed - E sad, ne mogu kazati da sam ju prosao, jer nisam siguran, nalazim se u nekoj sobi sa nekim slovima po zidovima, a do nekad tih slova nije bilo...
Mirrors Edge - Prosao za 3 dana, mozda i na manje, bez ijednog ispucanog metka...
Far Cry - Hmmm...Nije bilo lagano...
Crysis 1 i Warhead - na normal tj medium...
The Witcher - onako, zanimljiv koncept...
I jos na playu ima ihh----
crash badicoot 3 i ctr hahhah izludilo me skupljanje kristala
I portal , neznam zašto ali te obuzme nekakav osječaj akd je prijeđeš.
Meni je smiješno, ako slušaš pjesmu :D U zadnje vrijeme sam ponosan na Prototype, ne toliko na završetak nego na pobjedu nad Elizabeth Greene. Borba je trajala predugo, ali je bila prezabavna :D Ponosan sam i na pobjedu nad zadnjim bossom u Plants VS Zombies. Nakon Braida nisam bio ponosan nego tužan.
Assassin's creed 13 puta prešo ponosno :) i cekam dvojku da jos toliko i nju predjem
Splinter Cell 1,2 i 3
MGS 2 i 3
GTA3,San Andreas i Vice city
Ma ustvari ponosan sam kada svaku igru prijeđem!