Najponosniji na prijeđenu igru?

poruka: 87
|
čitano: 21.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Assassin's Creed, prešao neki dan tek nakon što sam prestao igrat.

Počeo sam je igrat prošle godine oko 10-11mj, znači tek sam ju za 8-9mj prešao. Mirrors edge je također na čekanju...(imam save)

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
RE: Najponosniji na pijeđenu igru?
scorpion667 kaže...

I sad se sjećam uzbuđenja kad sam prvi put prešao Super Maria i Contru. Neponovljiv osjećaj. Dodao bih još i Serious Sam na "serious" težini (tko god je probao zna o čemu pričam ;)).

Imaš prav,kad sam bil klinac i prvi put prešel Super Mario Bros 3 na nintendu,to je bil osječaj
17 godina

Ja sam bio najponosniji nakon što sam završio morrowind nakon godinu i po dana sa svim dodacima (Tribunal, Bloodmoon). Završio sam glavne questove, bio master u svim postojećim frakcijama (exalted master u morag tongu) i imao statse skoro sve na 100 :D. Najjača igra koju sam ikada igrao.

Doduše nedavno sam opet započeo pa pošto znam sve cake i većinu itema gdje se nalaze napamet uspio sam napraviti isto za nešto manje od mjesec dana (osim statsa). Još uvijek držim da je to najbolja igra ikada napravljena.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
16 godina
neaktivan
RE: Najponosniji na prijeđenu igru?
nCh! kaže...

Ja sam bio najponosniji nakon što sam završio morrowind nakon godinu i po dana sa svim dodacima (Tribunal, Bloodmoon). Završio sam glavne questove, bio master u svim postojećim frakcijama (exalted master u morag tongu) i imao statse skoro sve na 100 :D. Najjača igra koju sam ikada igrao.

Doduše nedavno sam opet započeo pa pošto znam sve cake i većinu itema gdje se nalaze napamet uspio sam napraviti isto za nešto manje od mjesec dana (osim statsa). Još uvijek držim da je to najbolja igra ikada napravljena.

Ukrao si mi rijeci  Smijeh
Ja sam ga bogzna kolko puta ispocetka krenul igrat, sa svim klasama, miksevima klasa...
Ali sve napamet znam, Balmoru mogu nazmirecki nacrtat, pare mogu zaradit i to masne za 10 min bez sifre... 
Odlicna igra.
Da bar Tes 5 bude takav 
http://www.urbandead.com/
17 godina

Mislim da mi je najljepsi osjecaj bil ding 70 na wowu, a od konkretnih igara neznam. :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

Minesweeper na "beginneru" u roku od 2 secSmijeh

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
17 godina
neaktivan

Zadnja misija na HL2 Ep2 kada treba osloboditi bazu i uništiti masu stridera i huntera. I u Ep1 kada sam se sa 10 healtha, shield na nula borio protiv stridera. Nakon Portala sam se osjećao pametnijim.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 16:35 (Horagio).
16 godina
neaktivan

neighbours from hell 2 :D hhaahhahahaah

predobra igra

Fc Barcelona
17 godina
neaktivan

rougue galaxy

gears of war-samo zbog zadnjeg šefa kojeg sam prelazio 2 dana

super mario world

17 godina
XFX Gamer kaže...

neighbours from hell 2 :D hhaahhahahaah

predobra igra

Igrao kod frenda. Ajme šta smo se zabavili uz tu igru.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Mirrors Edge nije duga igra a i lagana je dosta, ja sam se osjećao najsretnijim kad sam prešao titan quest,devil may cry 4,crysis,a pogotovo metal gear solid 1,2 i 3

Nix
16 godina
neaktivan

Heh Contra gdje si ti meni sad kad sam te znal s burazom 10 put za redom proci...

Biti ponosan na neku igru... to bi vise bilo jer je bila vrlo kvalitetna a ako bi bio ponosan znacilo bi da je prijeđena na najvecoj tezini znaci neka strategija il tako nesto. Ja inace igram sve na medium jer easy je za pi**eSmijeh, a kod najteze komp vara. Sad sam trenutno zavrsio F.E.A.R. 2 i ostao razocaran sto zbog jednolicnosti jer stalno jedni te isti napadaju, a sto zbog neke bezvezne price.

Poceo sam igrati Witchera i mislim da cu ipak biti ponosan na ovu igru jer fakat kvaliteta, prica, zvuk covjece tako onako tuzna atmosfera, zbog toga ko da je tvoj lik fakat sam u cijelom tom svijetu ,odluke i sve. E na TU cu igru biti ponosan.

16 godina
neaktivan

A da ne zaboravim Return to Castle Wolfenstein hehe coece LEGENDA!!!

17 godina
neaktivan
Simsi :D
eXtreme overclocker
17 godina
protjeran

A ja ću bit najponosniji na sebe ako prođem Far Cry 2 kojega sada igram. Jer mi je igra jednostavno preteška iako zvuči malo smiješno no igram je već 2 mjeseca i na easy težini nisam još došao do kraja... Previše puta poginem, a sada sam na nekih 70% igre!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan
benko kaže...
Simsi :D

Hahahah legende

Bboy
16 godina
neaktivan

Gothic 3.. još se sjećam tog trenutka. Nakon toga preteški The last Remnant, al osjećaj je pre.Cool

16 godina
neaktivan

Na assassins creed,jučer prešaoSmijeh

17 godina
neaktivan

Braid, apsolutno.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
protjeran

Na Fahrenheit,CSI:Miami i CSI:Hard Evidence na hard mode...

16 godina
neaktivan

medal of honor alied assult dosta dugo sam igro al sam prošo, igra je malo staraIzlanuo se

16 godina
protjeran

Tomb Rider sve dijelove

Giants Citizen Kabuto to mi je bila pravo dobra igra

Silent Hill cini mi se prvi i drugi dio

Od novijih neka to bude Far Cry 2 i ako mi jos sta padne na um napisat cu...

www.birtija.co.ba
17 godina
F1-IVO kaže...
Chaky kaže...
 Takodjer Syphon filter na plejki

I kod mene je ta igra stvarala probleme ;)

Najponosniji sam ipak, usuđujem se izabrati samo jednu jedinu igru, na prelazak nezaboravnog Metal Gear Solid-a.

To mi je posebna igra, poseban osjećaj i neopisivo mi je to, nemam drugih riječi.

Naravno da imam još igara na koje sam ponosan kaj sam ih prolazil i završil s užitkom, mislim da je to vrlo bitno, ne isključivo težina same igre.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina

1. kada sam presao Arcanum

2. kada sam sa prvim characterom u Wowu dingao 70. level.

3. Grim Fandango

16 godina
neaktivan

Fahrenheit, predobra i preduboka igra

I portal , neznam zašto ali te obuzme nekakav osječaj akd je prijeđeš.

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan

Evo ovako, kad prijedem igru, nisam sretan, nego tuzan sto en traje duze, npr. sretan sam kad pobjedim nekog bossa u Devil May Cry 3: Dantes awekening...Ali eto da i stavim:

Devil May Cry 3: Dantes awekening - Ta me je igra jeb*ala u zdrav mozak dok sam ju prolazio, uglavnom znat ce o cemu pricam oni koji su ju igrali...

Devil May Cry 4 pogledaj gore, e pa tako 5x puta vvisee me iuzivciralaaaaa

Negihbours From Hell 1 i 2 - lagana ako se ne igra na vrijeme...

Sve serijale CoD-a na PC-u na najtezem - FPS-ovcima je to maciji kasalj, jos oni su uvjezbani jer vecina igra na netu...

Fallout 3 - Malo mi je melankolicna...

Assasins Creed - E sad, ne mogu kazati da sam ju prosao, jer nisam siguran, nalazim se u nekoj sobi sa nekim slovima po zidovima, a do nekad tih slova nije bilo...

Mirrors Edge - Prosao za 3 dana, mozda i na manje, bez ijednog ispucanog metka...

Far Cry - Hmmm...Nije bilo lagano...

Crysis 1 i Warhead - na normal tj medium...

The Witcher - onako, zanimljiv koncept...

I jos na playu ima ihh----

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 13:59 (4ucker).
17 godina
neaktivan

crash badicoot 3 i ctr hahhah izludilo me skupljanje kristala

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

I portal , neznam zašto ali te obuzme nekakav osječaj akd je prijeđeš.

Meni je smiješno, ako slušaš pjesmu :D U zadnje vrijeme sam ponosan na Prototype, ne toliko na završetak nego na pobjedu nad Elizabeth Greene. Borba je trajala predugo, ali je bila prezabavna :D Ponosan sam i na pobjedu nad zadnjim bossom u Plants VS Zombies. Nakon Braida nisam bio ponosan nego tužan.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
16 godina
neaktivan

Assassin's creed 13 puta prešo ponosno :) i cekam dvojku da jos toliko i nju predjem

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan

Splinter Cell 1,2 i 3

MGS 2 i 3

GTA3,San Andreas i Vice city

Ma ustvari ponosan sam kada svaku igru prijeđem!

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 1:33 (dncrmt).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice