Koliko ste do sada dobili kartona. zaključana tema

poruka: 511
|
čitano: 75.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliko ste do sada dobili kartona.

Imam zuti karton zbog glupog naslova teme ali ipak izmedu prvih u svetu sam doznao (RSS) za propust kod DNS servera (providerskih DNS servera)

Dan Kaminsky Discovers Fundamental Issue In DNS     a ja sam postao to ovde i popio zuti Smijeh.

Nema veze,ovo sam javio kod mog providera i vec se preuzimaju mere. Nije nimalo naivno,klikanjem na obican PNG moze pokrenuti DoS napade.

The issue is extremely serious, and all name servers should be patched as soon as possible. Updates are also being released for a variety of other platforms since this is a problem with the DNS protocol itself, not a specific implementation. The good news is this is a really strange situation where the fix does not immediately reveal the vulnerability and reverse engineering isn’t directly possible.

http://securosis.com/2008/07/08/dan-kaminsky-discovers-fundamental-issue-in-dns-massive-multivendor-patch-released/ 

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
protjeran

1 CRVENI

1 ŽUTI

Oba zbog piratstva

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
17 godina
neaktivan

dva zuta, oba badava Nevinašce

17 godina
neaktivan
RE: Koliko ste do sada dobili kartona.

Ma nije to ništa strašno. Samo ipak je bolje bez kartona, al ako se desi, jebiga nisi imao sreće.

16 godina
neaktivan

Samo jedan žuti zbog puno upitnika.

LOL

Smijeh

add me xfire >>> razvaljot
16 godina
protjeran

sada gledajte zbog cega sam ja dobio zuti karton

citiram ( ja napisao ) "ne igram ja call of duty 2, ja ti jedino mogu prodati orginalni cd key s kojim ces moci igrati na internetu, i mani se takvih rijeci ( pirat, cd key, i sl.) da ne bi pozutio! Ako oces kupiti javi mi se na PM!!"

citiram ( razlog zutog kartona ) "Dodijeljen vam je žuti karton - upozorenje!
Razlog: Pitanja i odgovori bilo kakvog tipa vezani uz piratstvo nisu dozvoljeni na ovom forumu. Molimo da još jednom proučite pravila foruma kako bi izbjegli daljnje probleme. To se odnosi i na PP.
Karton traje do: čet 12.2.2009 16:21"

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

imao sam jedan zuti za los naslov teme.

FB

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)
16 godina
neaktivan
FranFran kaže...

Pozdrav,

imao sam jedan zuti za los naslov teme.

FB

takoder
Made in: Neverland
17 godina
neaktivan

ja sam dobio jedan žuti jer sam napisao jedan vic o Chuck Norrisu velikim slovima (zbog dramatičnosti!!)

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
neaktivan

prvi zuti (piratstvo, rekao covjeku gdje da nade cd key)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 17:04 (m4k1).
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

sada gledajte zbog cega sam ja dobio zuti karton

citiram ( ja napisao ) "ne igram ja call of duty 2, ja ti jedino mogu prodati orginalni cd key s kojim ces moci igrati na internetu, i mani se takvih rijeci ( pirat, cd key, i sl.) da ne bi pozutio! Ako oces kupiti javi mi se na PM!!"

citiram ( razlog zutog kartona ) "Dodijeljen vam je žuti karton - upozorenje!
Razlog: Pitanja i odgovori bilo kakvog tipa vezani uz piratstvo nisu dozvoljeni na ovom forumu. Molimo da još jednom proučite pravila foruma kako bi izbjegli daljnje probleme. To se odnosi i na PP.
Karton traje do: čet 12.2.2009 16:21"

Žuti si možda dobio zbog teksta:ja ti jedino mogu prodati orginalni cd key,Ako oces kupiti javi mi se na PM!!"
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 17:05 (MEGATON).
16 godina
protjeran

da bas zbog toga sam dobio ali ja sam covjeku ponudio rginalni a ne piratski cd key e u tome je fora!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

da bas zbog toga sam dobio ali ja sam covjeku ponudio rginalni a ne piratski cd key e u tome je fora!!

Q: Što je softverski kriminalitet?
A: Softverskim kriminalitetom smatra se uporaba, odnosno umnožavanje, instaliranje korištenje, stavljanje u promet (prodaja, distribucija, uvoz-izvoz, posudba, darovanje) itd. računalnih programa bez dopuštenja nositelja autorskih prava.

Jel ti sad jasno.(odi na PC-IGRE tamo ti sve piše)

Kad kupiš igricu ili u ovome slučaju cd key ti si platio autorska prava i ne možeš to dalje stavljati u prodaju jel je kažnjivo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 18:13 (MEGATON).
16 godina

1 žuti (piratstvoSmijeh). Sramim se

17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

Megaton ti je dobro objasnio, ali ako ne želiš taj, možeš dobiti i žuti za oglašavanje prodaje. Na forumu je prodaja nedozvoljena - za to postoje mali oglasi. Smijeh
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
neaktivan

Pošto ste vi naxeem moderator molio bih vas da pogledate na FILMOVI,TV SERIJE,GLAZBA pod nazivom JEL IMA TKO ZA POSUDITI da objasnite pravila foruma gospodi ROBERT I KRIS MARKO, jel ja nemam više živaca pisati.

17 godina

Jedan žuti karton - nemam pojma zbog čega...

Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?"
16 godina
neaktivan

pa dobio si privatnu poruku u kojoj ti pise zasto si dobio zuti

17 godina

Žuti kartoni: 1

Crveni kartoni: 0

Crni kartoni: pa još sam tu...

Mount Vision Pro
17 godina
2029.MN4 kaže...

Žuti kartoni: 1

Crveni kartoni: 0

Crni kartoni: pa još sam tu...

Ko god je dobio crni mislim da se ne moze tu pohvaliti
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 19:36 (tommy2103).
16 godina
neaktivan

moze se pohvalit samo mislim da nema nitko toliko blesav da se hvali pa da ga opet dobije

17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...

Pošto ste vi naxeem moderator molio bih vas da pogledate na FILMOVI,TV SERIJE,GLAZBA pod nazivom JEL IMA TKO ZA POSUDITI da objasnite pravila foruma gospodi ROBERT I KRIS MARKO, jel ja nemam više živaca pisati.

ja nemam karton jer nastojim biti koliko toliko kulturan,a i trudim se postivat pravila foruma.
pravila foruma gospon megaton-zabranjeno pisanje velikim slovima
ja nemam nick koji si naveo i znam da se imena ljudi pisu velikim pocetnim slovomCool
gledaj,u pravu si za onu temu ali imas tipku prijavi a ne po drugim temama prozivat ljude.
ovo je sve uvezi toga sta imam za rec.pozdrav!
q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 20:05 (robert).
16 godina
neaktivan
robert kaže...
MEGATON kaže...

ja nemam karton jer nastojim biti koliko toliko kulturan,a i trudim se postivat pravila foruma.

Velika slova (verzal) - Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi će postovi biti izbrisani. Isticanje pojedinih dijelova unutar posta verzalom jest dozvoljeno, ali se savjetuje umjernost i korištenje mozga u takvim prilikama.

Robert opet ne čitaš pravila foruma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 19:57 (MEGATON).
17 godina

Žuti: 1*

Crveni: 0

*Piratizacija je bila jača od mene. xD

Kublach
16 godina

crveni: hmm..nijedan bar mislim...
zuti:1

.....previse sam usklicnika stavljao.hahhhaha joj :S =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 20:17 (dado16).
16 godina
neaktivan
robert kaže...
MEGATON kaže...

ja nemam nick koji si naveo i znam da se imena ljudi pisu velikim pocetnim slovomCool
gledaj,u pravu si za onu temu ali imas tipku prijavi a ne po drugim temama prozivat ljude.
ovo je sve uvezi toga sta imam za rec.pozdrav!
Ja nisam želio tebe ili druge prijavljivati ili prozivati da vam se da žuti ili crveni karton pa sam zamolio moderatora da vam objasni pravila foruma.Ja sam osobi kris marko objasnio i onda ti pišeš citiram:covjek je pitao posudit,da bi ih imao sve bar na jedan dan, a vi sami pisete sta mislite da ce radit sa tim.
uostalom,mozda bi samo pogledao.U pravilima piše da je prodaja,posuđivanje,distribucija,kopiranje itd. kažnjivo.Ako sam vas povredio sa prozivanjem  ja se ispričavam.

16 godina
neaktivan

prije 3 dana sam dobio 4. žuti

17 godina
neaktivan

mislim da 2 žuta, nijedan crveni...

za jednog znam, al za drugog se nemogu sjetiti zašto.... ili možda imam samo jednog...

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
17 godina
neaktivan

Ajoj... tko još broji?

Valjda je bilo i crvenih i žutih, ali da se sjećam zašto baš i ne... a opet bilo je perioda kad se nisam uopće logirao pa su samo "istekli" bez da ih i skužim :D

16 godina

prvi žuti - zbog psovanja. OK.

drugi žuti - zbog "spamanja". svađaju se svi kao abnormalni u onoj temi Bulletproofz Clan. Postam - dajte moderatori lock. i dobijem žuti. a sat vremena kasnije tema se locka. mislim znam da ja nemam što sugerirat, ali opet. damn.

i danas treći žuti - Razlog: nema postanja sadržaja PM-ova. a moderator koji mi je dao žuti je sam postao pm poruku jednom - http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/hall-of-shame/58974.aspx

mislim stvarno, malo pretjeruju. mislim znam da su oni suci, a sucu se nema što prigovoriti, on je bog i batina, ali opet. sad kad i zbog ovoga dobijem žuti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice