w910i
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
storm
KUPI C702
JA GA IMAM I MOBITEL JE SAVRŠEN
Nokia n96
prije dva dana sam kupio SE c905 i zadovljan sam.
Preporuka
u stvarnosti sony ercson w200i a u snovima iPhone 4G
trenutačno Nokia E51
Sada imam problem kako se spojiti preko WLAN-a na net (imam doma bežični ruter -ali mi se nikako nece spojiti na net) - neki prijedlozi?
nokia 5800 express music
iphone 3gs 16gb
n95 8gb
trenutačno Nokia E51
Sada imam problem kako se spojiti preko WLAN-a na net (imam doma bežični ruter -ali mi se nikako nece spojiti na net) - neki prijedlozi?
u mene na e66 se spoji bez problema...
Mob: T-Mobile MDA Vario IV (HTC Raphael)
ROM: |RAPH|ROM|6.5|WWE| ★ EnergyROM 'Photon' (SYS 23016) ★ | Built Oct 13th | Manila 2.1!||Standard|
Radio: 1.14.25.05
5800 XpressMusic (OK je ali ništ više od toga, softver izgleda nedorađeno, mp3 player na slušalice pretih, malo aplikacija koje su korisne, očajno loša podrška za youtube...)
iPhone 3G 16 GB
trenutačno Nokia E51
Ja ju na ZyXELov ruter od T-coma nikad nisam uspio spojiti. Na D-Link je radila bez frke.
Samsung I8510 INNOV8
super je, preporuka, samo baterija se brzo isprazni
Ja ju na ZyXELov ruter od T-coma nikad nisam uspio spojiti. Na D-Link je radila bez frke.
zato jer u postavkama treba napisat username i password od t-coma sto su ti dali i nesmije biti ni jedan komp prikopcan....onda ces uspijet...ili prebaci ruter iz "bridge" moda u "ruter" mod(naravno, ako ruter posjeduje tu mogucnost!)
nikakav... :))
trenutacno nikakav....tj SE k800i....(ako je netko zainteresiran za kupnju nek se javi na pm, nov stigao sa servisa ,2god garancija..)
a sad..... uskoro cu kupiti ili X1 ili iPhone 3G
Sony Ericsson K550i
Nokia N73+2GB MiniSD..
Sony Ericsson Xperia X1 (SEX1)
nikakav... :))
Ma i najbolje. Ja ga imam ali sam sretan kad negdje idem pa ga zaboravim, mir i tišina...
Inače imam Nokiu 6230i, sasvim mi je ok, super tipke i to mi je dovoljno...
SE V630i flashan na W660i, služi me već vjerno 2 godine i ne pomišljam na promjenu dok ne umre, so far so neuništiv :D
HTC HD, WM 6.5 Manilla
LG KP500 Cookie
sony ericsson k 850 i
zato jer u postavkama treba napisat username i password od t-coma sto su ti dali i nesmije biti ni jedan komp prikopcan....onda ces uspijet...ili prebaci ruter iz "bridge" moda u "ruter" mod(naravno, ako ruter posjeduje tu mogucnost!)
Dobar neki router koji ne moze raditi u router modu ;)
Dobar neki router koji ne moze raditi u router modu ;)
ima ih....samo se ne zovu "ruter" nego ih mi tako zovemo...
Sony Ericsson K510i.....looooool!!!!!!!!!!!!
Nova Samsung Omnia HD .... i SE 302i službeni....
Sada LG ku990 sa htc stajlom :P
jednog dana HTC HD 2 ili iphone 3gs