MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...

MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...
MGS4: Nakon što kokneš svaku ljepoticu, Drebin ti ispriča bedtime story o svakoj od njih kako su imale osjetljivo djetinjstvo.
e ovako,znam da ce se pola ljudi ovdje smijati,naj tuznija igra je dino crisis2.Onaj kraj me rasplakao.
Najtužnija igra koju sam ja igrao je Rise of Legends... Sve glavne likove ubiju prije ili kasnije... Tužno...
meni je jako tužan super mario sunshine a red alert 3 ima tako realnu priču pa je onda tužno kad jepanci pobjede.
U Crysisu kad onaj Hunter ubije Stricklanda, a bas je zakon lik bio.
U fallout tacticsu kad isčupaš svoj mozak da bi spasio čovječanstvo.
Imaš opcije razoriti onaj mainframe ali onda je totalni kolaps svega, možeš dati mozak onog generala ali će on pobiti sve mutante, tako da je jedini real happy ending kad ti počupaš svog mozak :D
Fahreinheit, umre ti indigo child na rukama.
U fallout tacticsu kad isčupaš svoj mozak da bi spasio čovječanstvo.
Imaš opcije razoriti onaj mainframe ali onda je totalni kolaps svega, možeš dati mozak onog generala ali će on pobiti sve mutante, tako da je jedini real happy ending kad ti počupaš svog mozak :D
Fahreinheit, umre ti indigo child na rukama.
a to su samo igre naravno neke sun i jako tuzne da sad ne nabrajan već navedene
oni stariji sjeti ćese Černobila aovi mlađi Cunamija e ljudi to je zbilja tuzno
Shadow Hearts Covenant... na kraju ako dobijete BAD ending animaciju grrrrr toliko muko po 2 DVDa a na kraju se niko nikog više ne sjeća grrr i nema kraja pas im mater lol
a i na plejki 1 Silent Hill 1, kad ona medicinska sestra rikne, malo je tužno kako plače krv....okay malo je i morbidno, al znat će oni koji su igrali...
Super Mario. Ono kad naleti na onu biljku iz cijevi na prvom nivou! To mi je najtužnije. Dalje nisam igrao jel mi je bilo pretužno...
Definitivno Simsi 2 Pets, ona scena kad crkne kućni ljubimac...
Star trek elite force 2 kada se pojave 3 broda i pocnu pucat po entepriseu(nema ukljucene stitove), pa torpeda probijaju oklop...
COD 4 kada mcmillan kaze " there used to live 50,000 people..." , kad atomska bomba srusi tvoj helic i onda next level izades iz srusenog helica i vidis kak je sve srušeno(prehebeno), kad ti pobiju cijelu ekipu.
Slažem se da je MGS serijal nešto jednostavno neviđeno, ima tuge da crkneš.
Likvidacija The Boss, ma strahota!
Ali meni je tužan i Shadow of the Colossus isto jako, a ni ICO nije baš vesela, a isto igretine za poludit.
Pozdrav!
falout je parodija mozete pogledati moj trailer na youtubeu Brunostludost jel tko zna u sillent hill onu sifru za ono srce zakljucano kaj trba staviti u lutku
falout je parodija mozete pogledati moj trailer na youtubeu Brunostludost jel tko zna u sillent hill onu sifru za ono srce zakljucano kaj trba staviti u lutku
Meni je GTA IV bio tužan, možeš da Roman umre ili Kate(mislim da se tako zove, davno sam igrao)
Dobro je, pogodio si.
Meni je GTA IV bio tužan, možeš da Roman umre ili Kate(mislim da se tako zove, davno sam igrao)
TUZNA IGRA FALLOUT 3????!!! wtf nije meni nista nego ja radostan poslo onu k*cku da udje i crkne a ja zivio naravno kakav dobar zavrsetak
Po meni mafia ima najtužniji kraj;
Šef ti otkrije da nisi ubio jednog lika, a trebo si ga. Ti sa svojim prijateljem Pauliem pokušaš pobjeći na aerodrom, dođeš do njegovog stana i nađeš ga u lokvi krvi. drugi "prijatelj" ti se javlja na telefon i dogovorite se da će ti on pomoć, a zapravo te prevari i pokuša ubit. Onda ti njega ubiš i pobjegneš na neko selo gdje te za nekih 20 godina ubije neki mafijaši
Kraj od Preya je dosta tužan, kad Tommy mora ubiti svoju curu koja je "nalemljena" na neko hodajuće čudo a pogotovo Creditsi na kraju gdje svira ona pjesma (ne znam kak se zove). Skoro sam plakao ko kišna godina.
Definitivno Fable, kada mu onaj psihopat ubije majku...
ma TOMB RAIDER THE LAST REVELATION ima najtužniju priću SVIH VREMNA,tužnija i od TITANIKA.Inače moja najdraža IGRA
Dreamfall: The Longest Journey
definitivno
cod 6 kad te tvoji izdaju i ubiju tebe i ghosta i onda zapale,to mi malo bilo bed gledat.
cod 6 kad te tvoji izdaju i ubiju tebe i ghosta i onda zapale,to mi malo bilo bed gledat.
tu je samo ghost poginuo (jadnik) al najbolji i najdramatičniji dio u cod6 mi je kad tamo nož baciš na Shepherda i direkt u oko i onaj Nicolai dođe po vas i Pricea u onom malom heliću i endd
Meni isto skoro se rasplako...
tu je samo ghost poginuo (jadnik) al najbolji i najdramatičniji dio u cod6 mi je kad tamo nož baciš na Shepherda i direkt u oko i onaj Nicolai dođe po vas i Pricea u onom malom heliću i endd
Ne poginuli su i Ghost i Roach.
ma da i to je ok al to mi nije bed kad je Shepard bad guy pa je to zasluzio.