Igra s najtužnijom pričom

poruka: 199
|
čitano: 36.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Igra s najtužnijom pričom
boxer kaže...
kikolo rikolo kaže...

MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...Plač

I jos bih dodao Metal Gear Solid (prvi dio), par scena je onako tuzno..
1. Kada ubijes Sniper Wolf, vukovi zavijaju, tuzna muzika i pokrijes joj lice sa maramicom...
2. Kada ubijes Ravena..
3. Kada ubijes onog tipa sto ima gas masku na glavi (ne mogu mu se sad sjetit imena, davno je to bilo hmm), pa ti isprica pricu o nesretnom djetinjstvu..
4. Kada Liquid Snake ubije onog ninju sa mechom...

Eh kako je to bila dobra igra...Mršti se
 Tip s gas maskom je Psyho Mantis,a zadnje riječi su mu "This is the first time I've ever used my power to help someone. It's strange...it feels...kind of...nice.
A ninja je Gray Fox, a zadnje riječi su mu u mom potpisu.

Ma Metal Gear Solid (svi nastavci) je pun tužnih stvari, ali i sretnih također. Klasika.

Mafia, Max Payne isto tako.
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 18:21 (Puhi).
17 godina
neaktivan

MGS4: Nakon što kokneš svaku ljepoticu, Drebin ti ispriča bedtime story o svakoj od njih kako su imale osjetljivo djetinjstvo.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
16 godina
protjeran

e ovako,znam da ce se pola ljudi ovdje smijati,naj tuznija igra je dino crisis2.Onaj kraj me rasplakao.PlačSmijeh

born to be gamer
16 godina
neaktivan

Najtužnija igra koju sam ja igrao je Rise of Legends... Sve glavne likove ubiju prije ili kasnije... Tužno... Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
protjeran

meni je jako tužan super mario sunshine a red alert 3 ima tako realnu priču pa je onda tužno kad jepanci pobjede.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
neaktivan

U Crysisu kad onaj Hunter ubije Stricklanda, a bas je zakon lik bio.

17 godina

U fallout tacticsu kad isčupaš svoj mozak da bi spasio čovječanstvo.

Imaš opcije razoriti onaj mainframe ali onda je totalni kolaps svega, možeš dati mozak onog generala ali će on pobiti sve mutante, tako da je jedini real happy ending kad ti počupaš svog mozak :D

Fahreinheit, umre ti indigo child na rukama.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

U fallout tacticsu kad isčupaš svoj mozak da bi spasio čovječanstvo.

Imaš opcije razoriti onaj mainframe ali onda je totalni kolaps svega, možeš dati mozak onog generala ali će on pobiti sve mutante, tako da je jedini real happy ending kad ti počupaš svog mozak :D

Fahreinheit, umre ti indigo child na rukama.

Nemora. Ja sam prešao Fahrenheit sa sva tri završetka a u jednom od njih ono dijete ostane živo.
Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
16 godina
protjeran

a to su samo igre naravno neke sun i jako tuzne da sad ne nabrajan već navedene

oni stariji sjeti ćese Černobila aovi mlađi  Cunamija e ljudi to je zbilja tuzno

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan

Shadow Hearts Covenant... na kraju ako dobijete BAD ending animaciju grrrrr toliko muko po 2 DVDa a na kraju se niko nikog više ne sjeća grrr i nema kraja pas im mater lol

a i na plejki 1 Silent Hill 1, kad ona medicinska sestra rikne, malo je tužno kako plače krv....okay malo je i morbidno, al znat će oni koji su igrali...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

Super Mario. Ono kad naleti na onu biljku iz cijevi na prvom nivou! To mi je najtužnije. Dalje nisam igrao jel mi je bilo pretužno...

17 godina
neaktivan

Definitivno Simsi 2 Pets, ona scena kad crkne kućni ljubimac... Plač

17 godina
neaktivan

A niko nije spomenio

.Suza mi je potekla...

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina

Star trek elite force 2 kada se pojave 3 broda i pocnu pucat po entepriseu(nema ukljucene stitove), pa torpeda probijaju oklop...

COD 4  kada mcmillan kaze " there used to live 50,000 people..." , kad atomska bomba srusi tvoj helic i onda next level izades iz srusenog helica i vidis kak je sve srušeno(prehebeno), kad ti pobiju cijelu ekipu.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Slažem se da je MGS serijal nešto jednostavno neviđeno, ima tuge da crkneš.

Likvidacija The Boss, ma strahota!

Ali meni je tužan i Shadow of the Colossus isto jako, a ni ICO nije baš vesela, a isto igretine za poludit.

Pozdrav!

16 godina
neaktivan

falout je parodija mozete pogledati moj trailer na youtubeu Brunostludost jel tko zna u sillent hill onu sifru za ono srce zakljucano kaj trba staviti u lutku

intel core 2 du 3.16 ghz raketa wd raptor 1tb
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 21:16 (IBM ROADRUNER).
16 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

falout je parodija mozete pogledati moj trailer na youtubeu Brunostludost jel tko zna u sillent hill onu sifru za ono srce zakljucano kaj trba staviti u lutku

sad sam ponovo prešao cod4.
I ubili su Griggsa i PriceaPlač 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan

Meni je GTA IV bio tužan, možeš da Roman umre ili Kate(mislim da se tako zove, davno sam igrao)

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan

Dobro je, pogodio si.

17 godina
BORN kaže...

Meni je GTA IV bio tužan, možeš da Roman umre ili Kate(mislim da se tako zove, davno sam igrao)

Ja sam to već rekao i i stvarno je tužno!! Ili ćete Kate ostavit a Roman umre ili Roman živi ali Kate umre! BIRAJ! Plač
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 12:36 (Joe Cavallo).
15 godina
protjeran

TUZNA IGRA FALLOUT 3????!!! wtf nije meni nista nego ja radostan poslo onu k*cku da udje i crkne a ja zivio naravno kakav dobar zavrsetak

Smijel se ko takmicit ko ima vise kartona ajde da nakupimo pa da vidimo javite se na takmicenje!
16 godina
neaktivan

Po meni mafia ima najtužniji kraj;

Šef ti otkrije da nisi ubio jednog lika, a trebo si ga. Ti sa svojim prijateljem Pauliem pokušaš pobjeći na aerodrom, dođeš do njegovog stana i nađeš ga u lokvi krvi.Mršti se drugi "prijatelj" ti se javlja na telefon i dogovorite se da će ti on pomoć, a zapravo te prevari i pokuša ubit. Onda ti njega ubiš i pobjegneš na neko selo gdje te za nekih 20 godina ubije neki mafijaši Plač

ajmo svi na erep ;)
15 godina
neaktivan

Kraj od Preya je dosta tužan, kad Tommy mora ubiti svoju curu koja je "nalemljena" na neko hodajuće čudo a pogotovo Creditsi na kraju gdje svira ona pjesma (ne znam kak se zove). Skoro sam plakao ko kišna godina. Plač

17 godina

Definitivno Fable, kada mu onaj psihopat ubije majku...

15 godina
protjeran

ma TOMB RAIDER THE LAST REVELATION ima najtužniju priću SVIH VREMNA,tužnija i od TITANIKA.Inače moja najdraža IGRA

16 godina
protjeran

Dreamfall: The Longest Journey

definitivno

Sk8er Boi
17 godina

cod 6 kad te tvoji izdaju i ubiju tebe i ghosta i onda zapale,to mi malo bilo bed gledat.

sniper only
15 godina
protjeran
ljubo2mad kaže...

cod 6 kad te tvoji izdaju i ubiju tebe i ghosta i onda zapale,to mi malo bilo bed gledat.

tu je samo ghost poginuo (jadnik) al najbolji i najdramatičniji dio u cod6 mi je kad tamo nož baciš na Shepherda i direkt u oko i onaj Nicolai dođe po vas i Pricea u onom malom heliću i endd

17 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

Meni isto skoro se rasplako...Plač

andrmoljac_heh kaže...
ljubo2mad kaže...

tu je samo ghost poginuo (jadnik) al najbolji i najdramatičniji dio u cod6 mi je kad tamo nož baciš na Shepherda i direkt u oko i onaj Nicolai dođe po vas i Pricea u onom malom heliću i endd

Ne poginuli su i Ghost i Roach.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 22:03 (lzgr).
17 godina
andrmoljac_heh kaže...
ljubo2mad kaže...

ma da i to je ok al to  mi nije bed kad je Shepard bad guy pa je to zasluzio.

sniper only
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice