Emotikoni za MSN

poruka: 20
|
čitano: 32.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Emotikoni za MSN

Ljudi , znate li možda s koje se stranice skidaju emotikoni za MSN . Koga god pitam gdje ih nabavi kaže da samo klikne "dodaj" na njega , ali nikad ne kaže gdje ga je skinuo i ako znate stranicu bio bih zahvalan da napišete koja je to !

emerik
16 godina
neaktivan
Emotikoni za MSN

pa večina ne skida ali imas http://www.customizeyourmsn.com/ , pa recimo http://www.msnpro.com/  i tak... a mozes samo dodavati one koji frendovi tebi šalju...

16 godina
neaktivan
RE: Emotikoni za MSN

ukucas download HiYo   u google i skines,to ti je paket animacija,smilova i ostalog....imas ih jos ali nadjes sebi sam,ukucas u google :download MSN smiles i slicno

16 godina

Hvala!

emerik
16 godina
neaktivan

smileycentral

10000 smajlica za msn

16 godina
protjeran
dogman kaže...

ukucas download HiYo   u google i skines,to ti je paket animacija,smilova i ostalog....imas ih jos ali nadjes sebi sam,ukucas u google :download MSN smiles i slicno

a taj hiyo, jeli i drugi vide te animacije i smajle, jer ima jedan paker tih vragova ali se drugima vidi samo link dok i oni ne skinu taj paket
King of the South!
16 godina
neaktivan

ne znam bas to,mislim da i ono trebaju imati taj paket da bi vidili...to ti skoro pa u svakog paketa

16 godina
neaktivan

Napisi u google sweetim.com download.

I tu si skines taj program i na msn-u ti imas sve od pozadina,emotikona,videa,smijesnih glasova do igrica.To ti je stvarno cool program vjeruj mi ja ga imam i dodaj ako zelis me na msn:kriz.ma007@hotmail.com.POZZ

16 godina
maska kaže...

Napisi u google sweetim.com download.

I tu si skines taj program i na msn-u ti imas sve od pozadina,emotikona,videa,smijesnih glasova do igrica.To ti je stvarno cool program vjeruj mi ja ga imam i dodaj ako zelis me na msn:kriz.ma007@hotmail.com.POZZ

Super . 
emerik
16 godina
neaktivan

da imam i taj paket sweetim...i mogu recu da je super

17 godina
neaktivan
Postoji li neki installer, samo da pokrenem te da mi doda emoticonse, bez da snimam neke aplikacije.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
Emotikoni za MSN

ljudi dali postoje neka stranica sa hr emotikonima

Matija Vratislavski
17 godina
Matija111 kaže...

ljudi dali postoje neka stranica sa hr emotikonima

kaj bi ti sanadera kak plese? :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Emotikoni za MSN

ne hvala

ja bi neke emotikone da su na hrvaskom jeziku

Matija Vratislavski
16 godina
neaktivan
Emotikoni za MSN

Imate i program u kojemu dobijete smješkiće,slike i animacije za MSN - Bandoo i Sweetim

16 godina

Ko jos koristi emotikone....ja imam samo jedan i to onaj za hahaha

Tarzan skače u mekinje.....Samoubojstvo iz zasjede....Suha krpa na dnu mora....Rodjeno dijete sa više očiju nego zuba!!
16 godina
neaktivan
Ne pričaj gluposti!Da ne koriste emoticone ne bi pitali gdje ih mogu naći!!!
http://spaceforum.forumsmotion.com/
16 godina

Ja nisam pitao nista u vezi emotikona....kk...ne zelim se svadjat....Namigiva

Tarzan skače u mekinje.....Samoubojstvo iz zasjede....Suha krpa na dnu mora....Rodjeno dijete sa više očiju nego zuba!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice