Bolesne igre

poruka: 54
|
čitano: 19.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bolesne igre

ja neigram igrice i nisam neki gamer ali jedino sto igram su bolesne igre kao npr POSTAL, MANHUNT, i nisam naiša na sličnu da li postoj još koja igra tog đira ?

16 godina
neaktivan
RE: Bolesne igre

Nije zdravo halat takve igre, a pogotovo samo njih igrat i pogotovo govorit da ne igras igre a to su igre...

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
Bolesne igre

Iako je gotovo ništa prema ovome - Canis Canem Edit isto ima tematiku zlostavljanja

Čuo sam da je i Rule of Rose (PS2) isto bolesna: survival horror o sirotištu 1930. godine u Engleskoj, ti si mala djevojčica koja otkrije grupu sadista koja siluje i zlostavlja djecu, i na neljudske načine se iživljava nad njima. Kažu da su scene i prikaz prebolesni. Pitanje da li su to uoće mogli objaviti.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Bolesne igre

silent hill

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
16 godina
neaktivan
Bolesne igre

Tetris

17 godina
neaktivan

već rečeni Silent Hill je obavezno štivo, isto tako i Resident Evil. I Penumbra serijal je odličan, iako je to ponajviše mozgalica.

Probaj i The Suffering, malo stariji port s konzola, ali je postalo besplatan za download, i isplati se zaigrati.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Bolesne igre

Iskreno, ja baš mrzim te nehumane prikaze. Uvijek se pokazije netko unakažen, raskomadan i sl. Imam jednog frenda isto tako koji voli bolesne igre. Nikad mi nije jasno kako netko ima srca takvo što igrat. Jednostavno bljak. Stalno pili "Kako bih htio igrat Silent Hill 5" osobito da vidi onu jednu scenu gdje protagonista presjieku napola. Btw, ima li ta scena snimljena pa upladana na YouTube ili negdje. Pošto mi taj frend žarko hoće igrat tu igru, htio bih mu poslat taj link pa bih vas zamolio da mi ga postate ako znate za neki.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 14:58 (Hex).
17 godina
neaktivan

fala na savjetima, ali svak ima svoj gušt igranja, ono kad čoviku motikom otkineš glavu i šutneš pasu da se igra.. :)

17 godina
neaktivan

Canis Canem Edit i još neka s R koju ste gori naveli su za PS2 a meni triba za PC !

16 godina
neaktivan
Bolesne igre

Canis Canem Edit i Postal

16 godina
neaktivan
Bolesne igre

postal nije bas bolestan to je dosta smjesno us to grafiku pa da ga gađas s skaraj i pusis marihuanu to nije nista vidim da je silent hill vec 2 put spomenut pa bi ga i ja spomenuo jer ta igra je bas bolesna psihopatsko bolestna isto kao film kad ti dođu ona neka mutantska debela djeca sa 2 glave us onu bolesnu muziku radije igraj nesto kao half life 2 ili quake 4 to ti je isto ono ima par alieni.... half life 2 je nekad strasan nekad smjesan a quake 4 si napet kros igru i dobro je napravljena igra ...... istrazuj po youtubu i po google

imas neke nove igra kao left 4 dead ili resident evil 5

17 godina
Bolesne igre

Probaj Sanitarium nije odvratan, ali je skroz lud i bolestan.

17 godina
neaktivan

fala, fala, igra sam life 4 dead ali nekako je dosadan pre monotono..

16 godina
Bolesne igre

Nisam igrao ali sam cuo da je Call of cthulhu jedna od strasnijih...

17 godina
neaktivan

mene ne zanimaju strašne igrice ko npr Doom i sl. neko bolesne koje niko nebi ni smia igrat.. . kao npr postal 2 di čovika živog zapališ, otkineš glavu pa daš pasu da se igra, nadrogiraš se pa zabiješ na pušku mačku i pucaš i tako.. .. ;)

17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

mene ne zanimaju strašne igrice ko npr Doom i sl. neko bolesne koje niko nebi ni smia igrat.. . kao npr postal 2 di čovika živog zapališ, otkineš glavu pa daš pasu da se igra, nadrogiraš se pa zabiješ na pušku mačku i pucaš i tako.. .. ;)

edit: Doom je stvarno strašan :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 15:56 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Bolesne igre

Mogao si onda stavit naslov : "Bezvezne igre" jer te izgleda takve zanimaju.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Bolesne igre

Recimo Fahrenheit i Alien vs Predator 2 još

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Bolesne igre

quake 3 je bolesna sotonistička igra...ljujaju ti se pentagrami i obrnuti križevi kud god prolaziš...

baš me zanima ko je to radio

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan

scorpion667 je još jedna bolesna gamerska njubina koji prije odlaska na spavanje pita mamu da mu da pusu za laku noc !

17 godina
protjeran
Bolesne igre

Ne znam je li dobro reći da mi je igra bolesna ili ja se razbolio igrajuć jer sam igrao preko tri sata svaki dan više od dvije godine u srednjoj školi i čak popušio par loših ocjena iako sam bio odličan na maturi, ali igra me je uzela pod svoje i jako mi je bolesna danas kad se sjetim toga svega, Combat Pilot F-16C i Amiga Commodore 1MB sa proširenom RAM memorijom.

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

prvi puta kad zaigrao silent hill, usrao sam se, nocne more imao...glupo al je....

sad ga mogu zaigrat bes problema i drhtanja...navikne se covjek.....sto je u ovom primjeru lose

17 godina
neaktivan
Bolesne igre

najbolesnija igra je super mario a pogotovo trojka

16 godina
neaktivan
Bolesne igre

jel zna itko neku igru,malo starija,sjećam se samo da počinje tako da si ti jelen i ubiju ti curu i ti se osvećuješ ljudima tako da ih uspavljavaš...vrlo zabavna igra...pls ako netko zna!!!

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
17 godina
neaktivan
zvons kaže...

jel zna itko neku igru,malo starija,sjećam se samo da počinje tako da si ti jelen i ubiju ti curu i ti se osvećuješ ljudima tako da ih uspavljavaš...vrlo zabavna igra...pls ako netko zna!!!

Kaj je u takvoj igri zabavno? 
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
zvons kaže...

Kaj je u takvoj igri zabavno? 
 a trebaš zaigrat pa bi vidio,meni je bila zabavna
2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
17 godina
neaktivan
Bolesne igre

Silent Hill najjači survival horror i dosta brutalan, ali ne bi bio dobar bez atmosfere. Prešao sam 2,3,4 i 5, a čujem da je 1 najbolji no nisam ga imao priliku zaigrati. 5 je najlošiji po igrivosti ponajviše zbog kontrola traljavih i veće brzine igranja, dok po priči i monsterima ne zaostaje za ostalima. Gore preporučeni Sanitarium je vrhunska igra, takve se više ne rade, totalna boleština.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
16 godina
f.e.a.r bolesna igra...=)...Condemned: Criminal Origins..takoder bolesno,, jos ima neka igra sta se odvija na brodu(uhhh)...ima ih dost...
17 godina
neaktivan
 hahahaha, odmah se vidi iz ukusa da je frajer lud, upucati si mamu još ajde nek mu bude, ali igrati HALO 3, ccccccccc
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice