Sad bi nas moglo biti više mislim nas na sveukupno od nVidia nakon što je izašla GTX460:)
ATi / Nvidia fanovi
- poruka: 511
- |
- čitano: 94.011
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Sad bi nas moglo biti više mislim nas na sveukupno od nVidia nakon što je izašla GTX460:)
Nekužim smisao ovog posta, jel ga uopće ima?
Ja znam tko su nvidijaši, a govore da nisu...
ja uvijek moram bit kontra 3dfx
al izmedju ova dva muljatora draza mi je Nvidia, ipak na latinskom Nvidia znaci zavist
intel larrabee
Nvidia
Nvidia-oduvijek što ne znači i zauvijek.
Nvidia
I Nvidia i ATi i Intel i Amd, ne pusim to - kupit cu proizvod koji se meni svida hebes to da mi je ati bolji ili nvidia, imo sam oba proizvoda i to tonu njih, negdje ovaj negdje onaj bolji/losiji i na kraju se to sve svede na isto....
ATI ATI ATI !!!!!
imam ATI, al me nesto privlaci nvidia..prva je bila nvidia (geforce 4 mx 420) i sa ovom sam zadovoljan (kad uzmemo u obzir koliko je kostala) al me prosto nesto vuce ka nvidiji..ne bi uzeo nista sto se ne isplati, samo zato sto je nvidia, al mi daje isprobat i to..
nvidia uvijek
I Nvidia i ATi i Intel i Amd, ne pusim to - kupit cu proizvod koji se meni svida hebes to da mi je ati bolji ili nvidia, imo sam oba proizvoda i to tonu njih, negdje ovaj negdje onaj bolji/losiji i na kraju se to sve svede na isto....
Skriveni nvidijaš to sam znao oduvijek.
Moja glas za Nvidia , mada u zadnje vrijeme i ATI mi se cini vrlo zanimljivim.
Nekužim smisao ovog posta, jel ga uopće ima?
Ja znam tko su nvidijaši, a govore da nisu...
Kako nema smisla kad je tema fanovi?
Ako nisi neka ne niti napiše tako.
Ja smatram da bi trebali biti obazrivi kad se javi u temu?
A ako govore neka nisu samo neka ne pišu gluposti onda!!!
Ja za nVidia nisa nikad bio, a imao sam 8800GT neko kraće vrijeme.
Otkad sam imao 4870 sam počeo razmišljati o tome kome da poklonim svoj glas.
I da nije bila loša niti X1950Pro ona stara AGP na P4
Gluposti. Nikad se neodabire kartica ako te više pali taj i taj proizvodac. Naravno ima i takvih al to je njihov problem.
Glavni odabir kartice je perfomanse s obzirom na cjenu, kvaliteta, i to iskljucivo utjece na izbor kartice.
Ta necu sad uzet GTX 480 pored 5970 zato sto mi je nvidia draza... Kao ni 600kn više za 10% brzu 5850 od GTX 460, ni 300kn više za jednako brzu HD 5870 umjesto GTX 470. Doduse nebi uzeo ni jednu od tih, al to je sad neka druga tema.
nvidia uvijek
Ma pogle datum kad sam napiso ovo za nvidiu ... u 1 mjesecu 2009 godine?? stosa se promjenilo od toga dana
Skriveni nvidijaš to sam znao oduvijek.
ti znas da neznas nista... jedino to mozes znati..
nvidia,iako trenutačno imam ati
Novi poredak.
nVidia 120 glasova
ATI 182 glasova
U postotku ATI vodi sa 60% naspram nVidia sa samo 40%.
Ili ATI:nVidia BUG Forum 3:2
Ma pogle datum kad sam napiso ovo za nvidiu ... u 1 mjesecu 2009 godine?? stosa se promjenilo od toga dana
Kak bi se reklo vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada...
ATi !!
ATI makar mi se nvidia sve više sviđa sa gtx 460
Meni je prva bila ATI.
Onda nVidia, pa tri ATI-ce.
Sad zadnja od te tri mi je s kojom sam najzadovoljniji obzirom na uloženo-dobiveno;)
NVIDIA
Nvidia u svakom slucaju!
umjesto da trošite prostor na 500 poruka, mogao je to autor postaviti ovako:
Koji vam je proizvođač draži?
Thumb Up za ATi ili Thumb Down Za nVidiu.
Ili obrnuto nema veze...
Mogli bi tako od sada....ne?
ATI:nVidia
Obadva su dobra...ATI malo vise.Ali kad bi mi nudili neku nVidia kartica jacu od moje uzeo bih naravno.
Posto sad imamo opciju ankete, ajde da sve bude jasno u jednom postu.
18 | AMD (ATi) |
---|---|
10 | Nvidia |
4 | Oboje su isti qrac |
Mogao si još i staviti treću opciju koja kaže "Obadva su isti k"