de mi recite koja je po vama najbolja antena treba mi kupio bi je ovi dana s antenom bih se spajao na prijateljev ruter i trebala bi biti neka jača antena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kunem se da se na ovakve bedastoce necu odgovarat nisi napisao kolika je udaljenost ??? onda opticka vidljivost ?? onda dali imas uopce karticu, ap,router bilo sta ??' prije pisanaja napisi sta imas kakvo je podrucje i tooo
de mi recite koja je po vama najbolja antena treba mi kupio bi je ovi dana s antenom bih se spajao na prijateljev ruter i trebala bi biti neka jača antena
napravi kantenu
netreba meni nego prijatelju i on se misli spajati na bratičev ruter udaljenost je oko 50 metara
kunem se da se na ovakve bedastoce necu odgovarat nisi napisao kolika je udaljenost ??? onda opticka vidljivost ?? onda dali imas uopce karticu, ap,router bilo sta ??' prije pisanaja napisi sta imas kakvo je podrucje i tooo
netreba meni nego prijatelju i on se misli spajati na bratičev ruter udaljenost je oko 50 metara
jao ti pises da bi se spajao a nisi rekao mozes ti kupiti najbolju antenu ako smeta puno toga pa nista od toga
Na 50 m sa optickom vidljivoscu ti je dovoljna ona mala swivelica od rutera.
Ali ako ima malo vece drvo izemdju i kad padne kisa moze imati i 10 takvih dzaba mu ;)
Ali ako ima malo vece drvo izemdju i kad padne kisa moze imati i 10 takvih dzaba mu ;)
Onda mu nece pomoc ni dishica od 29dB.
Otprilike tako. Kod mog prijatelja dosao lik da mu postavi antenu za wireless internet i stavio na krov objekta duzne 20 m ali ju postavio da gleda direktno u krosnju. To je radilo preko ljeta ali dodje jesen i prva kisa i pa-pa internet. Dolazio taj lik ponovo i kaze sve je ok al da ne moze iimati dobar signal tu. Ja mu rekoh pomakni antenu par metara da ne gleda u krosnju i mos mislit dodje signal ;)
Strucnjak ;)
što je veca vlaga u zraku to je bolji prjenos wifi signala
Nisi dobro shvatio. "drvo izemdju i kad padne kisa". Rezultat je mokra krosnja drveta na liniji vidljivosti a to je smrt za wifi signal.
Nisi dobro shvatio. "drvo izemdju i kad padne kisa". Rezultat je mokra krosnja drveta na liniji vidljivosti a to je smrt za wifi signal.
aha.... jos je gore onda kad padne snjeg, i recimo ako je ruter u potkrovlju, a na krov padne 30 cm snjega
Pa i nije jer je to u sustini prepreka kao i zid. Poenta u mokrom liscu je sto rasprsuje signal. Smijesno je naizgled da signal bez problema prodje krz 6 betonskih zidova a ne prodje kroz manju mokru krosnju.
antena je kupljena hvala svima