VMWare i bnet

poruka: 5
|
čitano: 3.456
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VMWare i bnet

Dakle, host mi je Windows 7. Na VMWare sam instalirao Mac OS (neki). Problem je što se ne mogu spojiti na net. Postao sam sličnu temu prije par mjeseci kada se nisam mogao spojiti iz VMWarea sa Ubuntom (isto nije upalilo).

Dakle, provajder je bnet, imam onu malu crnu kutijicu (modem?) na koju nakačim kabel u komp i spojim se na net. xCarnet ako je važno. I nemam automatsko spajanje na mrežu (ručno kliknem Connect) ako je to išta važnije Izlanuo se

Primam sve ideje.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
VMWare i bnet

xCarnet koristi spajanje preko VPN-a. Trebaš imati instaliran i podešen protokol za spajanje preko VPN-a koji xCarnet koristi. To je naravno ako se radi o routeru. Ako je u pitanju modem, onda ni to ne pali jer ne možeš spojit istovremeno dva kompa na net, već bi trebao na hostu podesiti internet connection sharing, a mrežu između hosta i clienta podesit da bude odvojena mreža, a ne ista kao između modema i kompa.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
VMWare i bnet

nemora ako vec ima 7 i na njoj je spojen neka sam bridga konekciju tako sam ja radio i radi

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: VMWare i bnet
MrBlc kaže...

xCarnet koristi spajanje preko VPN-a. Trebaš imati instaliran i podešen protokol za spajanje preko VPN-a koji xCarnet koristi. To je naravno ako se radi o routeru. Ako je u pitanju modem, onda ni to ne pali jer ne možeš spojit istovremeno dva kompa na net, već bi trebao na hostu podesiti internet connection sharing, a mrežu između hosta i clienta podesit da bude odvojena mreža, a ne ista kao između modema i kompa.

A kak da to podesim (odvojenu mrežu)?

16 godina
odjavljen
RE: VMWare i bnet
berofx kaže...

A kak da to podesim (odvojenu mrežu)?

Stvarno ti nisam siguran. Ideš na opcije virtualnog PC-a, imaš mrežne opcije, ali što je točno ponuđeno i što odabrati ne znam, davno sam koristio VMW.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice