Dovukli mi optiku u zgradu i u roku od tjedan dana dva puta zovu sa "super ponudom" od 45 eura za 500 Mbit/s.
Pa sam ih zamolio da me ne zovu dok ne izjednače ponudu s A1 kod kojih imam kabelski net (2Gbit/300Mbit za 38 eura).
Dovukli mi optiku u zgradu i u roku od tjedan dana dva puta zovu sa "super ponudom" od 45 eura za 500 Mbit/s.
Pa sam ih zamolio da me ne zovu dok ne izjednače ponudu s A1 kod kojih imam kabelski net (2Gbit/300Mbit za 38 eura).
Meni su došli na vrata i ponudili srednji paket, mislim da je brzina 500mbit sa Hbo-om ili Netflixom, za 1 eur 6mj. i tablet za 1 eur.
Ali čuo sam da telemach daje za istu cijenu premium (svi porgrami i HBO), 12mj za 1 eur i tablet neki, ali to je kao ispod pulta ponuda.
Sad sam na A1 kabelskom bez ugovora. I download mi je do 300 ali nejde do toga a upload samo 20mbit. Tak da ne znam na koga da pređem.