T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 20.141
|
čitano: 10.118.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
T-Com Internet

Dovukli mi optiku u zgradu i u roku od tjedan dana dva puta zovu sa "super ponudom" od 45 eura za 500 Mbit/s.

Pa sam ih zamolio da me ne zovu dok ne izjednače ponudu s A1 kod kojih imam kabelski net (2Gbit/300Mbit za 38 eura).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: T-Com Internet
robogo kaže...

Dovukli mi optiku u zgradu i u roku od tjedan dana dva puta zovu sa "super ponudom" od 45 eura za 500 Mbit/s.

Pa sam ih zamolio da me ne zovu dok ne izjednače ponudu s A1 kod kojih imam kabelski net (2Gbit/300Mbit za 38 eura).

Meni su došli na vrata i ponudili srednji paket, mislim da je brzina 500mbit sa Hbo-om ili Netflixom, za 1 eur 6mj. i tablet za 1 eur.
Ali čuo sam da telemach daje za istu cijenu premium (svi porgrami i HBO), 12mj za 1 eur i tablet neki, ali to je kao ispod pulta ponuda.
Sad sam na A1 kabelskom bez ugovora. I download mi je do 300 ali nejde do toga a upload samo 20mbit. Tak da ne znam na koga da pređem.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
4 godine
T-Com Internet

Ruši li se vama router od noćas jako često ?

Što kaže korisnička, ne mogu ih dobiti ?

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 17:25 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaporožac kaže...

Ruši li se vama router od noćas jako često ?

Što kaže korisnička, ne mogu ih dobiti ?

Sve u redu, makar kod mene. 
Jesi probao isključit/Uključit i onu tipku odpozadi s čačkalicom restart.. 

4 godine
Gale92 kaže...

Sve u redu, makar kod mene. 
Jesi probao isključit/Uključit i onu tipku odpozadi s čačkalicom restart.. 

Jesam, to je standardna procedura.

Sve je isto, a ovi s Tcoma ni da da se jave. 

ps.

Evo, riješio mi čovjek preko facebook chat podrške u 19,10 h

Resetirao postavke preko centrale i sad je sve 5.

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2026 20:30 (Zaporožac).
17 godina
Zna itko kaj misli Tcom napraviti sa Max L tarifom kaj se glazbe tiče - nakon kaj su ukinuli sve MTV programe, i još jedan (nemrem se sjetiti), možda i najbolji...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 mjeseci
T-Com Internet

HT mi poslao račun od 70 eura za zadržavanje opreme, nakon šta sam otkazao liniju kod njih. Može li se šta uraditi po tom pitanju??

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:57 (KTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Kod fiksnih linija/optike dobivena oprema je u najmu i mora se vratit nakon raskida/prekida ugovora.

Jesi li vratio opremu? I ako da, trebao si dobit dokaz o vracanju opreme, bilo papir ili na mail

Ak nisi vratio opremu, kriv si...

14 godina
KTM kaže...

HT mi poslao račun od 70 eura za zadržavanje opreme, nakon šta sam otkazao liniju kod njih. Može li se šta uraditi po tom pitanju??

Da li su spomenuli igdje da će naplatiti 70 eura za zadržavanje opreme tokom i nakon isteka ugovora? Ako nisu onda im pošalji ovo na prigovori@t.ht.hr

"Predmet: Prigovor na neopravdanu naplatu naknade za zadržavanje opreme (70 €)

Poštovani, obraćam vam se povodom naplate iznosa od 70 € za "zadržavanje opreme" koji je teretio moj račun.

Ni u jednom trenutku nisam bio jasno obaviješten da će se takva naknada naplatiti, niti sam bio pravovremeno obaviješten da je opremu potrebno vratiti. Nisam zaprimio nikakvu opomenu, podsjetnik niti službenu obavijest da će nevraćanje opreme rezultirati ovom naknadom.

Iz tog razloga smatram ovu naplatu neopravdanom i neprihvatljivom. Osporavam navedeni račun te ne pristajem na njegovo plaćanje. Smatram da naplata bez prethodne jasne obavijesti i transparentne komunikacije predstavlja nepoštenu poslovnu praksu, a ovakav način postupanja doživljavam kao iznudu i prijevaru.

Zahtijevam hitno storniranje ovog iznosa od 70 € te pisanu potvrdu da je predmet riješen uz moj povrat navedene opreme. 

Ukoliko se ova situacija ne riješi korektno i u najkraćem roku, bit ću primoran ozbiljno razmotriti promjenu operatera skup sa članovima obitelji. Također ću poduzet daljnje korake i podnijeti prijavu nadležnim institucijama, uključujući:

Državni inspektorat Republike Hrvatske
https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83
https://dirh.gov.hr/kontakti/93

Odjel za zaštitu potrošača
prava.potrosaca@mingor.hr
HAKOM

Očekujem vaš žuran odgovor.

S poštovanjem,
[Vaše ime i prezime]
[Adresa]
[OIB / Korisnički broj]
[Kontakt podaci]"

Meni je ovakav pristup pomogao ama baš svaki put. Baš nedavno imao incident sa HT'om i javili evo jučer da će biti riješeno. Uzeo Magic 8 lite uz 2 mjeseca penala zbog raskidanja ugovora, složio se sa penalima, mobitel stigao, kako je i stigao tako sam ga i vratio u T centar, ali penali su se pojavili na sljedećem računu. Trebalo bi biti logično da ako ja odustanem od mobitela valjda logično odustajem i od raskida ugovora. Jako vole hvatat ljude na svakakve pizdarije. Račun sa 115 skočio na 171 eura zbog penala, nakon sličnog ovakvog maila jučer stiže mail od HT'a da se ispričavaju i vratili mi račun na 115 eura. 

17 godina
Cryogenic kaže...
KTM kaže...

Da li su spomenuli igdje da će naplatiti 70 eura za zadržavanje opreme tokom i nakon isteka ugovora? Ako nisu onda im pošalji ovo na prigovori@t.ht.hr

"Predmet: Prigovor na neopravdanu naplatu naknade za zadržavanje opreme (70 €)

Poštovani, obraćam vam se povodom naplate iznosa od 70 € za "zadržavanje opreme" koji je teretio moj račun.

Ni u jednom trenutku nisam bio jasno obaviješten da će se takva naknada naplatiti, niti sam bio pravovremeno obaviješten da je opremu potrebno vratiti. Nisam zaprimio nikakvu opomenu, podsjetnik niti službenu obavijest da će nevraćanje opreme rezultirati ovom naknadom.

Iz tog razloga smatram ovu naplatu neopravdanom i neprihvatljivom. Osporavam navedeni račun te ne pristajem na njegovo plaćanje. Smatram da naplata bez prethodne jasne obavijesti i transparentne komunikacije predstavlja nepoštenu poslovnu praksu, a ovakav način postupanja doživljavam kao iznudu i prijevaru.

Zahtijevam hitno storniranje ovog iznosa od 70 € te pisanu potvrdu da je predmet riješen uz moj povrat navedene opreme. 

Ukoliko se ova situacija ne riješi korektno i u najkraćem roku, bit ću primoran ozbiljno razmotriti promjenu operatera skup sa članovima obitelji. Također ću poduzet daljnje korake i podnijeti prijavu nadležnim institucijama, uključujući:

Državni inspektorat Republike Hrvatske
https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83
https://dirh.gov.hr/kontakti/93

Odjel za zaštitu potrošača
prava.potrosaca@mingor.hr
HAKOM

Očekujem vaš žuran odgovor.

S poštovanjem,
[Vaše ime i prezime]
[Adresa]
[OIB / Korisnički broj]
[Kontakt podaci]"

Meni je ovakav pristup pomogao ama baš svaki put. Baš nedavno imao incident sa HT'om i javili evo jučer da će biti riješeno. Uzeo Magic 8 lite uz 2 mjeseca penala zbog raskidanja ugovora, složio se sa penalima, mobitel stigao, kako je i stigao tako sam ga i vratio u T centar, ali penali su se pojavili na sljedećem računu. Trebalo bi biti logično da ako ja odustanem od mobitela valjda logično odustajem i od raskida ugovora. Jako vole hvatat ljude na svakakve pizdarije. Račun sa 115 skočio na 171 eura zbog penala, nakon sličnog ovakvog maila jučer stiže mail od HT'a da se ispričavaju i vratili mi račun na 115 eura. 

nije potrebno ni pisat takvi mail, to odrade u tcentru ,cim vrati opremu posalju za storno računa

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice