još nismo dobili info kada će biti ponovno u ponudi
Imaš PP :)
moze i meni na pp
još nismo dobili info kada će biti ponovno u ponudi
Imaš PP :)
moze i meni na pp
nije ni meni
Ni meni,čudana osoba taj rastumibrkovi
trenutno ne nude VDSL uslugu
trenutno ne nude VDSL uslugu
Svejedno, kolega &rastumibrkovi je ovdje kazao, odnosno pisao kako dela u SZK T-Com-a, i da on može i da će ...!
Stoga, očekujem ili da se on javi i potvrdi ili demantira uz ispriku ako se pokaže neophodnim, ili, da netko od administratora ili moderatora posveti posebnu pozornost tom forumaškom profilu, da ne bi bilo NISMO SIROTI ZNALI!!!!
Dali ima neke veze ovaj prelazak na novu tehnologiju ?
Mislim dali ima neke veze sa boljom brzinom ili kvalitetom veze , kako to vec ide ?
Da ne pravim novi post, zasto mi na ruteru blicaju sve 2 lampice ( Ethernet i Internet ) kad nesta skidam... Prije nikad tako nije bilo i to uzastopno blicaju
Itekako ima. Pročitaj si zadnjih 10-tak stranica u ovoj temi.
Dali ima neke veze ovaj prelazak na novu tehnologiju ?
Mislim dali ima neke veze sa boljom brzinom ili kvalitetom veze , kako to vec ide ?
http://hr.wikipedia.org/wiki/DSL
neka sića od promjene... ali veseli narod :D :D :D
Pozdrav ljudi.
Trenutno sam na Optimi i ugovor mi je istekao 15.1. pa možda razmišljam da pređem na T-Com. Zanima me da li moram se nešto posebno odjavljivati kod Optime ili jednostavno mogu preći na T-Com?
Hvala.
Pozdrav ljudi.
Trenutno sam na Optimi i ugovor mi je istekao 15.1. pa možda razmišljam da pređem na T-Com. Zanima me da li moram se nešto posebno odjavljivati kod Optime ili jednostavno mogu preći na T-Com?
Hvala.
jesi imao problema na optimi?
Pozdrav ljudi.
Hvala.
Nije potrebno ništa odjavljivati kod Optime. Meni je isto istekla ugovorna obveza u Optimi pa sam samo u T-comu podnio zahjtev za prijenos broja i aktiviranje t-comovih usluga.
P.S. prije prijelaza dobro se informiraj o svemu da poslije ne bi bilo...
Pozdrav ljudi.
Hvala.
jesi imao problema na optimi?
A ono,tu i tamo je štekao tv,mjenjali su receiver,znala je ponekad pucat veza ali ništa strašno. i da, živcira me šugavi zte ruter na kojeg se može spojit samo jedan uređaj bežično.... al nije to razlog prelaska...
Hoću gledat nogomet ko normalan čovjek, znam da je ova opcija skuplja,al briga me... :)
Netreba vam rastumibrkovi da biste saznali koliko ste udaljeni od centrale:
Netreba vam rastumibrkovi da biste saznali koliko ste udaljeni od centrale:
Malo mi šteka kakve brojke trebam unijeti i gdje ih uopće pronaći, da bih dobio kvalitetan izračun?!
Meni je račun upravo toliko..za telefoniranje ionako koristimo mobitele..nema trikova.
Koji je plan razvoja T-Coma? Pokriti optikom i vdslom 2% populacije RH koji žive 500 m od centrala?? Kaj s nama kaj smo 3-4 km od centrala? Pa mene peče mozak dok vidim reklamu ne samo za optiku, nego za 10 mbps kad tu jedva 1 do 4 izvlačimo (ovisi dal radi maxtv).
I sve ih boli... ne samo t-com..
Zašto se onda ne ponudi npr. flat na 3G ili 4G mreži i sl?
A u Rumunjskoj prosjek brzina preko 60 mbit/s, a cijene ne 2 ili 3 nego 10 puta niže nego kod nas...za 80 kuna se dobije gigabit optika, maxtv i free
telefoniranje
A u Rumunjskoj prosjek brzina preko 60 mbit/s, a cijene ne 2 ili 3 nego 10 puta niže nego kod nas...za 80 kuna se dobije gigabit optika, maxtv i free
telefoniranje
A kolka je plača u Rumunjskoj?
telefoniranje
E, moj lega. Nisu oni imali Mudriniće i "stručnjake" iz HAKOM-a. Što smo mi to Bogu zgriješili
telefoniranje
A kolka je plača u Rumunjskoj?
Evo pa uspoređuj:
Kolko vidim u Rumunjskoj je plača oko oko 400€, a kod nas 710€što je skoro za pola manje. Pa je radi toga i jeftiniji internet, struja, voda itd.
Super:)
Ali kuda će ići ta optika? Ljudi po dvorištima nedaju, a cestu bi isto trebalo razbijat. Isto i za bakreni kabel. Isto i za taj ormar:) Nekad nisu pitali, još si pomagati morao dok su postavljali, a sad bi svi neku naknadu kaj im je bandera u dvorištu i slično...
A gdje se to može provjeriti kad će moje mjesto biti na redu za to?
Super:)
Ali kuda će ići ta optika? Ljudi po dvorištima nedaju, a cestu bi isto trebalo razbijat. Isto i za bakreni kabel. Isto i za taj ormar:) Nekad nisu pitali, još si pomagati morao dok su postavljali, a sad bi svi neku naknadu kaj im je bandera u dvorištu i slično...
A gdje se to može provjeriti kad će moje mjesto biti na redu za to?
To ćemo dobiti taman kada se počnu dijeliti kazne od par tisućica ojra za skidanje
Vi ne razumijete zasto je u Rumunjskoj takav internet. Nisu oni bili pametni ili napredni pa su uveli optiku, nego su bili toliko nazadni da uopce nisu ni imali internet (figurativno) i onda kad su vec isli uvesti nekakav valjani internet, normalno da nisu isli na najgore rjesenje nego su stavili optiku. U nas je vec postojala mreza pa bi bilo glupo i ne isplativo pored toga optiku provlacit. Ista stvar je i u Americi i u vecini razvijenih zemalja.
Kolko vidim u Rumunjskoj je plača oko oko 400€, a kod nas 710€što je skoro za pola manje. Pa je radi toga i jeftiniji internet, struja, voda itd.
Znači ako se kod njih gigabit i besplatno telefoniranje unutar države dobije za 13 eura, kod nas to isto košta oko 25 eura?
ma mreža če ić po javnoj površini znači po ulici i pokraj samog nogostupa, ormari uz nečiju ograu, jer sve poslje vaše ograde je javna površina pa se nema ko što bunit. Ima pacijenata koji se bune za kabel na krovu, e onda im se ljepo ukopa bandera ispred ograe onda šize za banderu al nemogu ništa :D
Ja sam po proracunima iz routera oko 1.8km od centrale...26 db downstream attenuation, pa se nadam da ce bar VDSL mi omoguciti 10 megabita + iptv, ako ne onda mi je taj FTTC jedina nada :)