Tek sam nedavno postao korisnikom maxadsl uslge te sam uzeo za početak 1gb prometa. Na user.t-com.hr kad se prijavim vidio sam da mogu mjenjati pakete, pa me zanima da li bi jedan mjesec mogao biti na flatu, a idući na 1 gb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno da možeš. ja sam neki dan uzeo internet i rekao mi je čovjek da se možeš prebacivat
i onda mogu kako hoću. jedan misec na 1 gb pa zatim na flat misec dana pa se onda vratiti na 1 gb. odlicna stvar
da
Mozes posto si poceo sa 1GB. Da si poceo sa FLAT onda ne bi mogao spustati bar neko vrijeme.
ludnica!!! super. a da li cu moci odmah iduci misec pribaciti se s flata na 1 gb
Koliko se sjecam, sve informacije se nalaze na toj web-stranici... a mozes i nazvati sluzbu za korisnike, 08009000
možeš ja san vrtia 10 gb i sad sam stalno na flat-u
al nemogu to nigdi naci te informacije. mene zanima samo to da li bih sada u 2. misecu mogao pribaciti na flat a u trecem opet na 1gb
ludnica!!! super. a da li cu moci odmah iduci misec pribaciti se s flata na 1 gb
Gle lik, to ti ide ovako, ako si potpisao ugovor ili produžio određeni paket na 12 ili 24 mjeseca onda NE možeš mijenjati pakete online.Eto, znam, jer ja imam flat i najmanju brzinu, a produžio sam ugovor na 12 ili 24 mjeseca (ne sjećam se više), pa ne mogu na korisničkim stranicama mijenjati pakete.
Možda je drugačije kada ideš sa manjeg paket na veći, ne znam.Makar nisam ja mislio sići sa flata na manje, nego uzet koji mjesec 8 Mb/s, ali eto, ne mogu promijeniti ništa online.
ja baš imam suprotno iskustvo do 11 mjeseca sam koristio paket 10 giga, a od 12 mjeseca sam se prebacio na korisničkim stranicama na flat , ali sam prije toga poslao upit dali nakon mjesec dana mogu natrag na 10 giga na što su mi oni odgovorili da mogu bez problema .
Imam ugoovor na 24 mjeseca !
Edit. Evo sad da želim natrag na 10 giga samo pošaljem zahtjev na korisničkim stranica i od drugog mjeseca sam na 10 giga bez ikakve papirologije!
Gle lik, to ti ide ovako, ako si potpisao ugovor ili produžio određeni paket na 12 ili 24 mjeseca onda NE možeš mijenjati pakete online.

ja sam potpisao ugovor na 24 mjeseca prije 3 tjedna na 1gb. to znaci da cu ja u veljaci moci bit na flatu a u ozujku na 1gb