T-Com ADSL i paketi

poruka: 14
|
čitano: 8.602
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

Tek sam nedavno postao korisnikom maxadsl uslge te sam uzeo za početak 1gb prometa. Na user.t-com.hr kad se prijavim vidio sam da mogu mjenjati pakete, pa me zanima da li bi jedan mjesec mogao biti na flatu, a idući na 1 gb

Fiksy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com ADSL i paketi

naravno da možeš. ja sam neki dan uzeo internet i rekao mi je čovjek da se možeš prebacivat 

17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

i onda mogu kako hoću. jedan misec na 1 gb pa zatim na flat misec dana pa se onda vratiti na 1 gb. odlicna stvar

Fiksy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da

17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

Mozes posto si poceo sa 1GB. Da si poceo sa FLAT onda ne bi mogao spustati bar neko vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

ludnica!!! super. a da li cu moci odmah iduci misec pribaciti se s  flata na 1 gb

Fiksy

0 0 hvala 0
17 godina
T-Com ADSL i paketi

Koliko se sjecam, sve informacije se nalaze na toj web-stranici... a mozes i nazvati sluzbu za korisnike, 08009000

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com ADSL i paketi

možeš ja san vrtia 10 gb i sad sam stalno na flat-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

al nemogu to nigdi naci te informacije. mene zanima samo to da li bih sada u 2. misecu mogao pribaciti na flat a u trecem opet na  1gb

Fiksy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fiksy kaže...

ludnica!!! super. a da li cu moci odmah iduci misec pribaciti se s  flata na 1 gb

Trebao bi moći jer si potpisao ugovor na 1 GB i toliko si dužan plaćati.
Za flat nemaš nikakvu obvezu da kad jednom prebacis da tako i ostane.
Mozes micati pakete kako hoces. To je 99.9 % sigurno jer ja tako radim sa
mobitelom. Al ak hoces biti 100 % siguran nazovi njih. Mada mislim da
će ti isto to reći.
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

Gle lik, to ti ide ovako, ako si potpisao ugovor ili produžio određeni paket na 12 ili 24 mjeseca onda NE možeš mijenjati pakete online.Eto, znam, jer ja imam flat i najmanju brzinu, a produžio sam ugovor na 12 ili 24 mjeseca (ne sjećam se više), pa ne mogu na korisničkim stranicama mijenjati pakete.

Možda je drugačije kada ideš sa manjeg paket na veći, ne znam.Makar nisam ja mislio sići sa flata na manje, nego uzet koji mjesec 8 Mb/s, ali eto, ne mogu promijeniti ništa online.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja baš imam suprotno iskustvo do 11 mjeseca sam koristio paket 10 giga, a od 12 mjeseca sam se prebacio na korisničkim stranicama na flat , ali sam prije toga poslao  upit dali nakon mjesec dana mogu natrag na 10 giga na što su mi oni odgovorili da mogu bez problema .

Imam ugoovor na 24 mjeseca !

Edit. Evo sad da želim natrag na 10 giga  samo pošaljem zahtjev na korisničkim stranica i od drugog mjeseca sam na 10 giga bez ikakve papirologije!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 17:40 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Gle lik, to ti ide ovako, ako si potpisao ugovor ili produžio određeni paket na 12 ili 24 mjeseca onda NE možeš mijenjati pakete online.

MOZE se mijenja paket online jer sam i ja sam to radio. Kao sto sam rekao ako se krene sa najmanjim paketom onda se moze raditi
kako se zeli. Naravno da ako ti njima potpises da ce 12 ili 24 mjeseca placati najveci paket da ti nece dati da biras manji.

Fiksy, i naravno, kad se mijenja paket, novi paket pocinje teci tek od pocetka novog obacunskog razdoblja, znaci od novog mjeseca.
Tak da pripazis da se ne zaigras, a da jos nisi na FLAT. Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 17:41 (Kezo).
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL i paketi

ja sam potpisao ugovor na 24 mjeseca prije 3 tjedna na 1gb. to znaci da cu ja u veljaci moci bit na flatu a u ozujku na 1gb

Fiksy

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice