ok hvala paolo
Baš sam nazvao i kaže a vidim da imate učestalih problema s pucanjem i da će mi se
javit tehnički šta ja znak kako se zovu...
ali prvi čovik koji je bia ljubazan odkad sam nazva
ok hvala paolo
Baš sam nazvao i kaže a vidim da imate učestalih problema s pucanjem i da će mi se
ok hvala paolo
evo rekord u 1 min veza mi je pukla 4 puta fino
Meni još uvijek nisu povećali, izgleda da ću ih ipak morati vući za rukav da mi povećaju brzinu... Al kad ne ide milom, onda silom.
a meni sad kako su bili nešto sj.... moera san u sub ić po novo korisničko ime i ne mogu se još priključit u t-club nego tek kad počme novi misec
samo da su ostali oni od prije, a čekam da me nazovu al mis da to neće bit tako brzo.....
ništa još.... ....ruter siemens se555 dsl wlan....2km od centrale....ima nade?
Evo neki dan mi opet povećali brzinu. Povećali je prije mjesec dana, al je veza u večernjim satima pucala ko luda, svakih 2-10 min. Zvao službu za korisnike i smanjili su mi natrag na 2Mbita. Sad u večernjim satima puca 15-60 min. Budem još vidio, jer s tim na večer nisam zadovoljan. Kroz dan je sve OK.
Evo neki dan mi opet povećali brzinu. Povećali je prije mjesec dana, al je veza u večernjim satima pucala ko luda, svakih 2-10 min. Zvao službu za korisnike i smanjili su mi natrag na 2Mbita. Sad u večernjim satima puca 15-60 min. Budem još vidio, jer s tim na večer nisam zadovoljan. Kroz dan je sve OK.
A ja sam jučer zva danas došli donili novi ruter, isto je bilo neke za..bancije ali sad
sam sredia. Samo me jedno zanima ima sam prije d-lnik i kaže meni tehničar ako je istekla garancija
moram potpisat novi ugorovr ili platit taj ruter. Mis da mi nema to logike ja kao korisnik još pod ugovorom
da njima plaćam za novi ruter. Zovi ih i nek ti dođe tehnička podrška i nek pogleadju ako triba nek daju novi ruter.
Meni sad radi i veza nije niti jedan put pukla
A ja sam jučer zva danas došli donili novi ruter, isto je bilo neke za..bancije ali sad
sam sredia. Samo me jedno zanima ima sam prije d-lnik i kaže meni tehničar ako je istekla garancija
moram potpisat novi ugorovr ili platit taj ruter. Mis da mi nema to logike ja kao korisnik još pod ugovorom
da njima plaćam za novi ruter. Zovi ih i nek ti dođe tehnička podrška i nek pogleadju ako triba nek daju novi ruter.
Meni još nije povečana brzina interneta, ali prije nekih mjesec dana sam mjenjao modem i sada imam speedtouch dali to ima kakve veze? Veza je super i nikad mi jos nije pukla, ali mi je na speed testu brzina downloada 1.73Mb/s ... Kome da se obratim u vezi s time ? odg. pls
Evo, i meni su nakon par mailova povećali. Išao sam pristojnim i diplomatskim putem i uspio sam!
Povećali su mi na 6.30 DL i 0.67 UL, a imao sam 2 Mbit/s, LINK
Hoće se to spustiti ili će ostati na 6 i kusur?
Evo, i meni su nakon par mailova povećali. Išao sam pristojnim i diplomatskim putem i uspio sam!
Povećali su mi na 6.30 DL i 0.67 UL, a imao sam 2 Mbit/s, LINK
Hoće se to spustiti ili će ostati na 6 i kusur?
Ovo je za sve one kojima je brzina dignuta, ali vam se događa da nekad opet padne na staru brzinu. Probajte ištekati i ponovno uštekati modem. Meni se nekad dogodi da brzina padne na staru i kad to napravim brzina opet skoči.
samo se vi tu hvalite
da dobio 4mbit
ali puca mi veza svakih 30min
a nekad ne mogu na NET dva sata
čak doša lik iz T-coma te dao novi router
neki Siemens
ništa se nije popravilo
izmjereno je po danu, a ovo je trenutno
Maximum line rate: 6528 kbps (downstream) / 1200 kbps (upstream)
Noise margin: 13.2 dB (downstream) / 28 dB (upstream)
Line attenuation: 18.7 dB (downstream) / 11 dB (upstream)
Output power: 19.3 dBm (downstream) / 12.7 dBm (upstream)
je li to bolje?
Meni su povecali 2.5. iako su mi garantirali da ce do 1.5. biti 100% povecano, frend me danas zvao ono sav sretan ja ga pitam sta je bilo i on meni: ''Znas da T-com povecava brzinu sa 2 na 4mb, a ja ono nasmijesim se blago i sjetim se cijele ekipe koja je (ukljucujuci mene) izgubila sate i zivce sa zvanjem broja 0800-9000 i prepiranja s agentima dok on nije ni znao za povecanje brzine i em nije izgubio zivce em mu veza nije pucala a povecala mu se brzina i ima mi se cini cak 4.10 download... Pouka za sve nas: ''Tko ceka doceka'' :D
izmjereno je po danu, a ovo je trenutno
Maximum line rate: 6528 kbps (downstream) / 1200 kbps (upstream)
Noise margin: 13.2 dB (downstream) / 28 dB (upstream)
Line attenuation: 18.7 dB (downstream) / 11 dB (upstream)
Output power: 19.3 dBm (downstream) / 12.7 dBm (upstream)
je li to bolje?
Meni su povecali 2.5. iako su mi garantirali da ce do 1.5. biti 100% povecano, frend me danas zvao ono sav sretan ja ga pitam sta je bilo i on meni: ''Znas da T-com povecava brzinu sa 2 na 4mb, a ja ono nasmijesim se blago i sjetim se cijele ekipe koja je (ukljucujuci mene) izgubila sate i zivce sa zvanjem broja 0800-9000 i prepiranja s agentima dok on nije ni znao za povecanje brzine i em nije izgubio zivce em mu veza nije pucala a povecala mu se brzina i ima mi se cini cak 4.10 download... Pouka za sve nas: ''Tko ceka doceka'' :D
Meni ovi idu tako na živce. Prvi put sam zvao i bilo je OK rekli su da će povećat i tako to. I nakon toga nisu povećali naravno pa sam opet zvao i javio se neki najveći debil na svijetu kojemu kažem da nisu mi nisu povećali na 4 Mbit i da sam testirao brzinu na njihovoj stranici i na još nekim drugim, a on meni kaže da nije to 4 Mbit nego da je to do 4 Mbit i ako nisu povećali da se radi na tome jer je zahtjev predan. Sigurno je to najteža stvar na svijetu pa će im trebati koja godina da mi povećaju.
Meni ovi idu tako na živce. Prvi put sam zvao i bilo je OK rekli su da će povećat i tako to. I nakon toga nisu povećali naravno pa sam opet zvao i javio se neki najveći debil na svijetu kojemu kažem da nisu mi nisu povećali na 4 Mbit i da sam testirao brzinu na njihovoj stranici i na još nekim drugim, a on meni kaže da nije to 4 Mbit nego da je to do 4 Mbit i ako nisu povećali da se radi na tome jer je zahtjev predan. Sigurno je to najteža stvar na svijetu pa će im trebati koja godina da mi povećaju.