T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.944
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
mučenik Al Akse kaže...

Je. Bolja je brzina bežično nego žično.

Svima okolo mene je prosjek 4.7 mb/s pa mi nije jasno zbog čega je meni sporije.

Hmm cudno. Obicno bezicno zna biti nesto niza brzina jer jedno je teorija i brzina po G standardu, a drugo je praksa. 4,7Mb/s?! Pa cek kaj nije brzina do 4? A ne vise... tak da ne znam od kud taj prosjek.
16 godina

Ispravak,nije prosjek več im stalno t-comovo  testiranje brzine pokazuje 470 mb/s dok meni neide priko 315.

Koliko san vidija na ovome forumu niko nema takav speedtest.

Mislija san da nije možda do routera ali ima bi da nije.

16 godina
neaktivan

Eto docekao i ja povecanje:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aj  lockajte ovu temu to bi bilo najboljeNamigiva

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

Aj  lockajte ovu temu to bi bilo najboljeNamigiva

Ja se slažem.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Kakva imate iskustva s srednjom brzinom od 10Mbit/s ?

Cypher: "Ignorance is bliss."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni je jos uvijek sporo zivim u vinkovcima

evo slika

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

evo slika

Kao prvo, testiraj sa T-COMove stranice, a ne speedtest jer ti to oni ne priznaju i to sa pravom. Drugo, povecana ti je brzina na onu koja ti linija moze maksimalno podrzavati, a to je ocito do 3Mbit :) Ali ih svejedno gnjavi :)
16 godina
Chaky kaže...

Kakva imate iskustva s srednjom brzinom od 10Mbit/s ?

Iskreno???? Nikakva.Moje najveće iskustvo je s ovom novom brzinom od 4MbitNevinašce
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan

E jel neko zna da li struja može degradirati dsl signal. Primjetio sam da telefonski kabel koji ide iz susjedove kuće u moju debelo leži na strujnom (onom umotanom, ne golim žicama). Znam da struja vrlo visokih napona stvara magnetsko polje oko sebe, al neznam dal mi 220 V svojim utjecajem može je*** signal.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
infinityzg kaže...
MarioVk kaže...

evo slika

Kao prvo, testiraj sa T-COMove stranice, a ne speedtest jer ti to oni ne priznaju i to sa pravom. Drugo, povecana ti je brzina na onu koja ti linija moze maksimalno podrzavati, a to je ocito do 3Mbit :) Ali ih svejedno gnjavi :)
 de mi link da vidim di mogu viditi kolika mi je brzina interneta
16 godina
MarioVk kaže...
infinityzg kaže...
MarioVk kaže...

evo slika

de mi link da vidim di mogu viditi kolika mi je brzina interneta
nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
17 godina

Ja jos cekam a kak mi se cini nebum nit docekal vecu brzinu ak nekog ne ulovim za vrat i malo protresem to se odnosi na  šufte u T-šrot a ko bi drugi bil kriv se razumije!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ja jos cekam a kak mi se cini nebum nit docekal vecu brzinu ak nekog ne ulovim za vrat i malo protresem to se odnosi na  šufte u T-šrot a ko bi drugi bil kriv se razumije!Cool

ak ti nisu dosad povecali uopce ni nebudu,lovio sam ih ja za vrat 10 puta i nisu mi povecali.
gamad nebudu stavljali nove zice u mojem mjestu jos kojih 5godina.zice su postavili prije 15g.
***Dont mess with the best or die like the rest***
17 godina
Geralt-The Witcher kaže...
rambox kaže...

ak ti nisu dosad povecali uopce ni nebudu,lovio sam ih ja za vrat 10 puta i nisu mi povecali.
gamad nebudu stavljali nove zice u mojem mjestu jos kojih 5godina.zice su postavili prije 15g.
 Nije kod mene problem u zicama uopce susjed ima paket od 8mbit flat a dobiva jasno 6 mbit pa onda nije problem da se digne kod mene na 3 mbit minimalno. Tak to je s T-šrot sve moras cekat i molit no bum ja njih nagazil nema tu frke pa kad ih stisnem bit ce sigurno tak sam uvijek postigel kaj sam htio s njima nema druge mene ne mogu nasanjkat nisu do sad pa nece nit ubuduce!Cool
16 godina
rambox kaže...
 Nije kod mene problem u zicama uopce susjed ima paket od 8mbit flat a dobiva jasno 6 mbit pa onda nije problem da se digne kod mene na 3 mbit minimalno. Tak to je s T-šrot sve moras cekat i molit no bum ja njih nagazil nema tu frke pa kad ih stisnem bit ce sigurno tak sam uvijek postigel kaj sam htio s njima nema druge mene ne mogu nasanjkat nisu do sad pa nece nit ubuduce!Cool
 Ne daj se rambox.Eto i ja sam isto uspel isterat pravicu glede grafe,a da nisam bio uporan....dobio bi šipak.
Kaj se tiče t-coma...i s njima sam 10 dana svakodnevno ratovao dok mi nisu pustili 4 Mbit brzinu.
Mislim,bili su oni pustili ali je veza bila loša,pucala i čak padala na neke brzine koje su smješne.
Samo u glavu i bez milostiOsmijeh
16 godina

ništa još.... Mršti se ....ruter siemens se555 dsl wlan....2km od centrale....ima nade?

http://www.croelite.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...

ništa još.... Mršti se ....ruter siemens se555 dsl wlan....2km od centrale....ima nade?

ti si denis ha? heh e ma ti iz t-coma mogu toliko srati...
Primjer: prije 1 god kad sam priključio dsl kod njih brzine su mi bile 1.2 Megabita i to je bila maximala i kad sam ih 10 puta zvao da mi dignu ili nešto slično ono su samo govorili da moja linija ne podržava veće brzine i ostalo bla bla ali ja sam tada znao da seru jer su mi neki susjedi imali oko 2 megabita, i sada kada su počeli s novim brzinama sad odjednom imam oko 3.8 megabita, ajde recite tko tu koga j...
INFO: komp i router je isti sad kao i prije 1god, i nisu nikakve žice i slično mijenjali..............
i ono što je najvažnije sada mi normalno, veza mi nikada ne pukne, komp je na internet spojen svaki dan 0-24h
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 2:13 (Thanatos).
16 godina

Dajte molin vas jel neko ima da mu veza stalno puca postalo je nepodnošljivo....

ne mogu na miru ništa radit ni igrat ni skidat ni surfat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je to prestalo kad sam kupio novi modem.

Probaj posuditi od nekoga, ako ima viska.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

znači može i to bit, a ne znam probat ć posudit u nekoga, reka sam ih zvat danas čim prvi put pukne, a već

je jednu 5-6 puta..

jel ko zna neki dobar modem pa da uzmem u slučaju da je do njega

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 10:02 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Dajte molin vas jel neko ima da mu veza stalno puca postalo je nepodnošljivo....

To ti je do routera. Meni i još nekima na forumu je veza pucala svakih 1h 27m, i što je najgore ne želi se spojiti nazad nakon toga. Ako imaš D-link router onda ti sigurno puca veza, nažicaj t-com da ti da thompsona i sve će raditi ko navijeno (kaže frend kojemu su dali zyxela da je isto dobar, ali ne garantiram jer ga nisam imao).
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

puca ko ludo imam d-link 584t, nekad ne puc i 2 ure a nekad u po ure 10 puta i šta je najgore onda triban čekat da se ponovo spojim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...
 To ti je do routera. Meni i još nekima na forumu je veza pucala svakih 1h 27m, i što je najgore ne želi se spojiti nazad nakon toga. Ako imaš D-link router onda ti sigurno puca veza, nažicaj t-com da ti da thompsona i sve će raditi ko navijeno (kaže frend kojemu su dali zyxela da je isto dobar, ali ne garantiram jer ga nisam imao).
 Paolo,imao sam ja prije Zyxela i moram reći da mi je isto bilo  s njime.Znači,ne Zyxela nego Thomson Speed Touch nek traži.Taj je odličan.
16 godina

a kad bi ga iša sam kupit ili da ja njih samo upilam i onda mi oni pošalju ili kako već ide..

a prijatelj mi je ima zyxela i nije bia baš nešto zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 10:39 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...
Makić kaže...

Imam ja zxyela i prezadovoljan sam u godini dana mi je mozda 1-2 pukla veza.
xfire: ivan01992
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

puca ko ludo imam d-link 584t, nekad ne puc i 2 ure a nekad u po ure 10 puta i šta je najgore onda triban čekat da se ponovo spojim

Nije ni čudo - ja sam dosad imao 3 ta d-linka (2 koje mi je dao T-com i još jedan koji mi je posudio gore navedeni frend koji je dobio zyxela od njih) - i ne znaš na kojem puca maje veza, svi u qrcu. Zovi lijepo t-com, objasni problem i oni će ti najvjerojatnije donijeti router (sam čovjek iz t-coma mi je rekao da više neće naručivat d-link jer su katastrofa i da sada naručuju thompsone), ako ne donese - zovi svaki dan negdje tjedan dana zaredom (može i više puta na dan), brzo će doći samo da te se riješe jer si živa dosadaSmijeh
16 godina

znači ja nazovem 08009000 za tehničke probleme kažem šta se događa i tako par dana..

prije je kad sam tek uvea internet isto sranje bilo a sad otkad su povećali brzinu stalno

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 10:47 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

znači ja nazovem 08009000 za tehničke probleme kažem šta se događa i tako par dana..

prije je kad sam tek uvea internet isto sranje bilo a sad otkad su povećali brzinu stalno

Ma ponekad kažu da će doći odmah (i dođu), nazovi jedamput. Ako te ignoriraju - drugi put im dosađuj.
16 godina

ok hvala paolo

Baš sam nazvao i kaže a vidim da imate učestalih problema s pucanjem i da će mi se

javit tehnički šta ja znak kako se zovu...

ali prvi čovik koji je bia ljubazan odkad sam nazva

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 11:16 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice