Je. Bolja je brzina bežično nego žično.
Svima okolo mene je prosjek 4.7 mb/s pa mi nije jasno zbog čega je meni sporije.
Je. Bolja je brzina bežično nego žično.
Svima okolo mene je prosjek 4.7 mb/s pa mi nije jasno zbog čega je meni sporije.
Ispravak,nije prosjek več im stalno t-comovo testiranje brzine pokazuje 470 mb/s dok meni neide priko 315.
Koliko san vidija na ovome forumu niko nema takav speedtest.
Mislija san da nije možda do routera ali ima bi da nije.
Aj lockajte ovu temu to bi bilo najbolje
Aj lockajte ovu temu to bi bilo najbolje
Kakva imate iskustva s srednjom brzinom od 10Mbit/s ?
meni je jos uvijek sporo zivim u vinkovcima
Kakva imate iskustva s srednjom brzinom od 10Mbit/s ?
E jel neko zna da li struja može degradirati dsl signal. Primjetio sam da telefonski kabel koji ide iz susjedove kuće u moju debelo leži na strujnom (onom umotanom, ne golim žicama). Znam da struja vrlo visokih napona stvara magnetsko polje oko sebe, al neznam dal mi 220 V svojim utjecajem može je*** signal.
Ja jos cekam a kak mi se cini nebum nit docekal vecu brzinu ak nekog ne ulovim za vrat i malo protresem to se odnosi na šufte u T-šrot a ko bi drugi bil kriv se razumije!
Ja jos cekam a kak mi se cini nebum nit docekal vecu brzinu ak nekog ne ulovim za vrat i malo protresem to se odnosi na šufte u T-šrot a ko bi drugi bil kriv se razumije!
ništa još.... ....ruter siemens se555 dsl wlan....2km od centrale....ima nade?
Dajte molin vas jel neko ima da mu veza stalno puca postalo je nepodnošljivo....
ne mogu na miru ništa radit ni igrat ni skidat ni surfat
Meni je to prestalo kad sam kupio novi modem.
Probaj posuditi od nekoga, ako ima viska.
znači može i to bit, a ne znam probat ć posudit u nekoga, reka sam ih zvat danas čim prvi put pukne, a već
je jednu 5-6 puta..
jel ko zna neki dobar modem pa da uzmem u slučaju da je do njega
Dajte molin vas jel neko ima da mu veza stalno puca postalo je nepodnošljivo....
puca ko ludo imam d-link 584t, nekad ne puc i 2 ure a nekad u po ure 10 puta i šta je najgore onda triban čekat da se ponovo spojim
a kad bi ga iša sam kupit ili da ja njih samo upilam i onda mi oni pošalju ili kako već ide..
a prijatelj mi je ima zyxela i nije bia baš nešto zadovoljan
puca ko ludo imam d-link 584t, nekad ne puc i 2 ure a nekad u po ure 10 puta i šta je najgore onda triban čekat da se ponovo spojim
znači ja nazovem 08009000 za tehničke probleme kažem šta se događa i tako par dana..
prije je kad sam tek uvea internet isto sranje bilo a sad otkad su povećali brzinu stalno
znači ja nazovem 08009000 za tehničke probleme kažem šta se događa i tako par dana..
prije je kad sam tek uvea internet isto sranje bilo a sad otkad su povećali brzinu stalno
ok hvala paolo
Baš sam nazvao i kaže a vidim da imate učestalih problema s pucanjem i da će mi se
javit tehnički šta ja znak kako se zovu...
ali prvi čovik koji je bia ljubazan odkad sam nazva