T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 334.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ja imam neki čudan filing da nas ima još dosta kojima nisu povećali brzinu... Evo mog dokaza.

http://www.speedtest.net/result/463631270.png

Još uvijek 2 Mb/s, ali bitno da se oni na svojoj stranici hvale da im osnovni paket ima brzinu od 4 Mb/s.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

povecat ce ne brinte samo im zovnite u subotu sluzbu za korisnike...vidit cete

Napojnica je ulaganje u budućnost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

Joj jedva cekam 00:01, jos 2 ipo sata... Odmah cu ih nazvati jer mi brzina nije povecana, pa u pm, svi koje znam imaju povecano, ja sam 3 mjeseca cekao, trpio svakakva izbacivanja neta zvao sam T-com i rekli mi da je to jer mi povecavaju brzinu, i da se strpim do 1.5. Ja sam se strpio no brzina je jos uvijek ista a net me cijelo vrijeme zafrkavao... To sta cu ja njima reci danas iza pola noci nece biti ljepo za cuti, stvarno su mi digli tlak...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Joj jedva cekam 00:01, jos 2 ipo sata... Odmah cu ih nazvati jer mi brzina nije povecana, pa u pm, svi koje znam imaju povecano, ja sam 3 mjeseca cekao, trpio svakakva izbacivanja neta zvao sam T-com i rekli mi da je to jer mi povecavaju brzinu, i da se strpim do 1.5. Ja sam se strpio no brzina je jos uvijek ista a net me cijelo vrijeme zafrkavao... To sta cu ja njima reci danas iza pola noci nece biti ljepo za cuti, stvarno su mi digli tlak...

neka svaka ti cast....i u moje ime..
16 godina
neaktivan

Svima oko mene su povećali brzinu, a ja sam još na onoj staroj, i još ako neko gleda maxTV, ja ne mogu skidat jer slika zapinje. Al neka se oni hvale da im je osnovna brzina 4 i da maxTV ne smeta prometu i obrnuto i da ne troši promet. Nebi se čudio i da mi promet počne trošit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Sreća bi bila ako bi ih dobio u 17 sati. Misliš da oni telefonski operateri rade u ponoć na prvi maj?

Ustvari, ne treba se derati na operatere iz službe za korisnike, nisu oni krivi za nepovećanje brzine. Treba tražiti nekog na višem položaju pa se izderati na njega.
92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

Eto ja sad razgovarao sa SZK od T-coma.Kaze mi covjek da je moguce da jos 2 tjedna budu radili na povecavanju brzina.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako mislis moguce??pa treba svima koji mogu povecat!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa izgleda da ce probit rok od 01.05 isto ko nasi cestograditelji.Belji se

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina

Od T-šrot sluzbe za korisnike nema uopce nikakve koristi to bi trebali vec svi znat kakve oni bedastoce tamo predlazu to je bogu za plakat nije im za zamjerit kad se ne razumiju ali kaj je previse je previse. Kad sam im naveo koje probleme imam sporo spajanje na net 15 minuta uglavnom spor internet ko puz i povremeno pucanje veze tip u T-šrot na telefonu kaze da si ja sam blokiram vezu s nekim firewallom ili zastitnim programom da je kod njih sve ok i da mi treba reinstalacija Wndowsa  to bi pomoglo kaze on a to kaj ja istu zastitu koristim vec godinu dana i nema problema, ali vidi ko za vraga bas je sad kad oni dizu brzine moja zastita kriva za to kaj se događa a kaj bi drugo bilo a prije kad nisu dizali brzine onda gle cuda opet je zastita bila ok i nije nist blokirala i ko je tu onda lud kakve bedastoce do daske. Jasno na kraju ce ipak doc kod mene t-šrot majstori da provjere stvar jer moraju bas me zanima kaj ce nac iako je meni sve odavno s kakvim luftbrenzerima imam posla pa normalo da ce nac da kod njih nekaj ne valja a kaj bi bilo drugo mozda mravi su se pojavili u Modemu ili racunalu!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ni meni još ništa!Mršti se Zvao sam ih pa su mi rekli da ih zovem sutra ako tokom današnjeg dana ne povećaju. Ja reko pa sutra je praznik,ali kažu da nema veze,služba za korisnike radi i sutra od 0-24h

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ni meji još nisu povecali.....i nisam ih zvao:))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još sat. Onda masovno zvanje.

Viče

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

na koji broj treba zvati??

ni meni nisu jos povecali, ne znam da li cu ih ba sutra ipak je praznik ali u ponedeljak sigurno ih zovem 

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni su izgleda povećali, zato mi je vjerojatno i maxTv škljoca ko lud XD

Sad je na speedtestu ispalo 3.74 ili tako nešto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

na koji broj treba zvati??

ni meni nisu jos povecali, ne znam da li cu ih ba sutra ipak je praznik ali u ponedeljak sigurno ih zovem 

0800-9000.
17 godina

Ma jesan ljut, nu jos mi smanjili, sad neznam kolika mi je prije bila brzina večeri, ali sad mi je 0.36 Mbitsa(, , ma daj sad koliko mi je prije bilo navecer neznam, ali ko je njima da da naprave maxadsl, nađu ljude po ulicama i zaposle ih za 10 kn mjesecno i evo kakav net imamo, ma daj, sad sam ljut!
Jos samo 18 minuta, i sve ce linije bit zauzete(njihove)!

EDIT: evo sad opet gledam na speedtesu, nije 36 sad je 50 kb/s,, i minut poslje 0.65(mbs), i evo opet sad mi 86 kb/s, svakom sekundom se mjenja wtf!

Without Signature
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 23:45 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo 1.5. brzina ista, neznam stvarno sta da kazem, jako mi je zao sto ukucani spavaju jer bih najrade ovoga trenutka nazvao T-com i jos ako bi mi se javila neka zena koja nema blage i ako me pita kao zadnji put kada sam ja narucio povecanje brzine od 2mb na 4mb e onda cu zbilja puknut... Idem spavati sada bolje, sutra im budem odrzao bukvicu...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Independent kaže...

Evo 1.5. brzina ista, neznam stvarno sta da kazem, jako mi je zao sto ukucani spavaju jer bih najrade ovoga trenutka nazvao T-com i jos ako bi mi se javila neka zena koja nema blage i ako me pita kao zadnji put kada sam ja narucio povecanje brzine od 2mb na 4mb e onda cu zbilja puknut... Idem spavati sada bolje, sutra im budem odrzao bukvicu...

Sutra ce im bit najgori dan u zivotu, koliko ce ih ljudi zvat radi neta, ni meni još ništa, još mi se nesto resetirava svako minutu, siguro neznaju ni povecat pa se igraju s postavkama ko malo djete!
Without Signature
17 godina
neaktivan

popiz*** sam,sad mi je speed   60 kB/s najvise,kad se naspavam odma ih idem zvat

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja sam jedva docekao 1.5. Ali ionako sam bio gotovo siguran da mi nece povecat brzinu. Vise sam se radovao razgovoru sa operaterom u korisnickoj podrsci, nego povecanju brzine :)

Par puta dnevno u zadnjih 10 dana provjeravao sam SNR Margin i Line Attenuation vrijednosti u postavkama modema, i istina, vidio sam da skace gore-dolje ko ludo. Znaci rade na nadogradnji centrale. Rekoh super. SNR zna biti odlican (oko 20dB, spusta se i do 10), ali Attenuation je konstantno katastrofalan (oko 60dB). Znaci sumova na liniji nemam, ali degradacija signala koji dođe do mene je katastrofa. Mislio sam da ce pustit jaci signal ili ga nekako amplificirati, pa ce se te vrijednosti poboljsati, sto također uveliko utjece i na brzinu veze. Trenutno imam limitiranu vezu na 1mbit, jer sa gornjim vrijednostima nema sanse do dođem do 2mbit. Da nemam limitator, modem bi se prvo pokusao spojiti na 2mbit, sto naravno nebi mogao), i postupno bi smanjivao brzinu na koju se spaja. Tek nakon sat vremena bi dosao na cca. 1mbit, vidio da je tu ok, i tu bi ostao.

Bas maloprije nazvao korisnicku podrsku i rekao da sam zvao prije 10-ak dana i da mi je receno da se strpim do 1.5, nakon cega cu moci surfat brzinom od 4mbit. Kao glavni razlog sam naveo pucanje veze (i do 20-ak puta dnevno) i pad brzine ispod 1mbit. Ali standardnu proceduru nisam mogao zaobici. "Ja cu prijaviti kvar na liniji, pa ce vas netko nazvati". Da, u to sam siguran. Ali ujedno sam i siguran da ce mi na vrata pokucati lik koji je dosao i zadnji i predzadnji put. I onda opet prepucavanje. Mislim zbilja nije fer. Susjedu par sto metara od mene je povecana brzina (ima adsl tek par mjeseci), a ja koji imam adsl vec 4 godine, i placam flat tarifu, mene hebu u zdrav mozak od kad me pamcenje sluzi. I da, radovi na mojoj centrali su zavrseni i svima su povecane brzine. Moš' mislit! Ja sam zivi dokaz koji dokazuje suprotno.

Sutra ili slijedeci tjedan kad mi lik pokuca na vrata, mislim da ce pozalit sto je uopce dosao, ako mi se "kvar" nece ukloniti. Inace zivim na selu i oko mene svi seljaci, neznaju se ni mobitelom sluziti, pa me i taj T-scumovac etiketira na isti nacin i pokusava mi objasniti nesto u sto ni sam ne vjeruje. Inace radim u IT firmi i imat ce kaj cuti od mene taj dan. Imam dosta znanja i na njegovom i na svojem podrucju, tak da ce pasti jaki argumenti. Svaki put me farbaju, i misle si da sam seljo ko i drugi, i da ne razumijem kaj pricaju, pa ce proci svasta sta im izađe iz guzice.

Inace sam vec dugo duboko razocaran i isfrustriran od strane T-scuma, ali ovo je stvarno preslo svaku granicu. Ne vjerujem ni da zemlje Treceg svijeta nemaju tako losu uslugu kao ja. Sramota.

16 godina
neaktivan

Evo sad mi je brzina bila 1.3, a sinoć je bila 3.7 wtf??????Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam koliko vas je procitalo tekst na dnu T-com adsl stranice.Nemoraju svima povecat.Uvijek se mogu izvuc na to da vasa mreza nema dovoljnu propusnost.

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Neznam koliko vas je procitalo tekst na dnu T-com adsl stranice.Nemoraju svima povecat.Uvijek se mogu izvuc na to da vasa mreza nema dovoljnu propusnost.

Da li to znači ako nam ADSL brzina padne na brzinu Dial-Upa, da moramo biti sretni što uopće imamo internet, i ponizno šutjeti da nam slučajno ne ukinu priključak na internet?
Hebo ja njihov "DO". Valjda postoji neki minimum koji su nam dužni isporučiti?! Ako mi veza padne na 56K, zašto da plaćam 180kn mjesečno??? Preko moba će mi ići brže i jeftinije.
NHF...
16 godina
neaktivan

Sada sam ih zvao i tražili su me broj moba te da čekam dok mi se ne javi netko od tehničara. E sad, ja ću se još jako kratko držat izreke """"strpljen-spašen"""" jer mislim da sam zaslužio tu brzinu pošto sam od samog početka njihov vjerni korisnik. To su trebali uzet u obzir. Sad se razmišljam da raskinem ugovor s njima pa ponovo sklopim ali na ženu,valjda ću onda imat 4 megabitaNeodlučan

0 0 hvala 0
17 godina

Glavno da nas ima 500 tisuća, a kvaliteta usluge nije bitna.

http://www.bug.hr/vijesti/dobro-tromjesecje-t-ht/96529.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Mislim da je u pitanju nemar i loš softver, a ne tehničko ograničenje... Kod mene su mjerili propusnost mreže i ona ide do skoro 30 Mb/s. Imam HDTV opciju na MAXtv-u (koju su BTW trebali od sinoć isključiti, a nisu) i trenutno mi je bandwidth na routeru 765/12.222. Prije nego je krenulo "ovo" podizanje brzina nisu imali potpuna ograničenja na download i upload tako da sam imao download od nekih 680 Kbyta/s, a upload je išao do 70 Kbyta/s (znači ni govora o nedovoljnoj propusnosti). Od danas download ide do svega 1,7 Mbita/s (najsporije do sada), a upload od 200 Kbita. Koliko mi je poznato "ova" čitava kontrola bandwidtha se radi putem softwera, a tu je vjerojatno nastao problem koji nisu u stanju riješiti...
Neotronic.net
16 godina
neaktivan

evo sada pišem s tuđeg laptopa spojenog na tcomov wlan i brzina je kao da se spajam dial-upom. a pred tri dana je bilo brzina ugodna za skidanje s utorrenta pod velikom brziom i surfanja.

Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant MyBrute -> http://raving-rabbid.mybrute.com Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čak im se i T-portal srušio...

Neotronic.net
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 12:32 (Excalibur!).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo napokon sta su mi u mailu odgovorili ja mislin da ce ubrzo bitz povecana:

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na poslanom upitu, te Vam niže dostavljamo odgovor.

Povećanje brzine na niže navedenom priključju možete očekivati u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo Vam na strpljenju.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice