Skidanje preko RS-a i restartanje rutera?

poruka: 8
|
čitano: 1.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumašima!

Ovako, svi znamo za onaj stari dobri trik kad skidamo nešto s RS-a ili Hotfile-a da restartamo ruter pa ne trebamo čekati xxx vremena za novi download. Mene zanima jel postoji još koji trik, da se ne restarta ruter, jel se može "softverski" to nekako izvest? Restartanje rutera mi nije praktično jer imam wireless a ruter je u drugoj sobi pa moram skakat svakih xxx minuta u drugu sobu...

Zahvaljujem se na savjetima!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 18:15 (Abyssus).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skidanje preko RS-a i restartanje rutera?

ma ja mislim da ima neki program, meni je neki prico da ti sam mjenja ip adresu ali ne znam kako se zove,i mene isto  zanima  jer i meni bi dobro dosaoSmijehda ne moram kupovati :D

16 godina
neaktivan
paun249 kaže...

ma ja mislim da ima neki program, meni je neki prico da ti sam mjenja ip adresu ali ne znam kako se zove,i mene isto  zanima  jer i meni bi dobro dosaoSmijehda ne moram kupovati :D

Da i ja sam čuo da postoji nešto takvo ali nisam išao probavat.

Zanima me još jel netko zna može li li se iz Windowsa konektat i diskonektat jer opcija disable/enable ne odrađuje posao bez restartanja rutera.

15 godina
neaktivan
Abyssus kaže...
Restartanje rutera mi nije praktično jer imam wireless a ruter je u drugoj sobi pa moram skakat svakih xxx minuta u drugu sobu...

Uvijek se možeš spojiti na web interface routera i resetirati ga softverski. A drugi način je da file sharing servisima pristupaš preko proxyja / VPN-ova.

Naravno, najmanje bolno za mozak i živce je jednostavno nabaviti account.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina

a ako ti je router "pri ruci" onda ga samo ištekaš i opet uštekaš u struju. dve sekunde posla.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Imate program Jdownloader u njemu imate i postavke za router. Pustite u njega linkove i sam ih skida

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala svima na informacijama!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

J Downloader rulzzzzz!!!! Po meni najjači program, najjednostavniji za uporabu a vrlo efikasan...dok ga nisam našo imo sam rs account ali od kad imam jdownloader ni ne pomisljam da dajem pare na account :))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice