Siemens Gigaset USB Adapter 108

poruka: 9
|
čitano: 5.423
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Siemens Gigaset USB Adapter 108 pitanje

Jedno pitanje u vezi gore tog siemensa. Imam Thomson TG782 wlan router. Problem mi je sljedeci imam 3 racunala. 2 idu preko mreze, dok moj ide preko wlan-a. Nakon nekoga vremena taj usb wlan sam od sebe se iskljuci, pa ga moram iscupati i ponovno prikopcati da proradi. Necu da otvaram druga ostala dva porta, jer stime i gubim garanciju, a ovi iz t-coma kazu da onda gubim i podrsku sa njihove strane ako stavim drugi firmware, da utkljucam sva cetiri porta. Instaliram original drivere i kao da nece da prorade. imam windows 7 pa se direkto iz wlan-a windowsa spajam, onaj koji dolazi sa cd-om ne prepoznaje nista.

Najvise me zanima zasto nekada prekine raditi, pa ga moram iscupati i ponovno prikopcati da ponovno proradi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 10:51 (ctodorov).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je li ima netko rjesenje za ovaj problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Siemens Gigaset USB Adapter 108
imam isti problem sa usb wlan stickom netgear wpn 111. Prestane raditi i moram ga istekati pa ustekati. Problem nisam uspio rijesiti
16 godina
neaktivan

ruter je pri kraju životnog vjeka, imam dva gigaseta 763 sa istim simptomima, dok stari speedtouch radi ko urica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

router je nov, Thomson TG782.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako veza puca i na metar udaljenosti odi do nekog doma i probaj kod njega taj adapter kako radi, ako radi prijavi kvar i traži novi modem jer teško da bi se spojio uopće da stik ne valja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma radi on ovako dobro ali nakon odredjenog vremena sam se adapter iskljuci i ja ga moram istekati pa ukopcati da ponovno radi. Wlan adapter sam dobio od komsije. A router je nov.  Dok druga racunala preko LAN kabela nemaju problema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj ovako, odi u device menager i pod usb imaš opcije "turn this device off to save power"

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napravio pa cu vidjeti kako ce reagirati

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice