Pomoć pri odabiru mobilnog interneta

poruka: 4
|
čitano: 3.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Radim sezonski i treba mi stick do 2 GB

Trebam pomoć.Radim sezonski i potreban mi je internet za e-mail te jako malo surfanja.Koji stick uzeti te koja je mreža najpovoljnija? I treba mi za laptop ne za mobitel . Unaprijed hvala....:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 22:03 (braviaso).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Radim sezonski i treba mi stick do 2 GB

Najvažniji parametar ti je pokrivenost signala.

Cijene variraju ovisno o ugovoru/ bez ugovora, itd.. Za sezonski uzmi što kraću ugovornu obvezu.. Surfaj malo

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobilnog interneta

Ne moras uzimati i bacati novce za stick mobilni internet niti tarifu ikakvu ako imas smartfone. Aktiviras si na mobu neku tarifu opciju interneta zavisi koju mrezu imas, i napravis access point preko mobitela, znaci koristis moblini internet koji imas na mobu da ti isti sluzi i za laptop. Primjer kad to napravis na mobu mozes se preko njega spojiti na net tako da ti ne treba nikakav dodatni mobilni internet niti stick.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobilnog interneta
livada111 kaže...

Ne moras uzimati i bacati novce za stick mobilni internet niti tarifu ikakvu ako imas smartfone. Aktiviras si na mobu neku tarifu opciju interneta zavisi koju mrezu imas, i napravis access point preko mobitela, znaci koristis moblini internet koji imas na mobu da ti isti sluzi i za laptop. Primjer kad to napravis na mobu mozes se preko njega spojiti na net tako da ti ne treba nikakav dodatni mobilni internet niti stick.

Točno to.

A što se tarifa tiče, najjeftiniji ti je Tele2, za 35 kuna mjesečno na bonove dobiješ 2, odnosno 3GB, plus još 1000 minuta prema svima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice