Pepaid internet na bonove

poruka: 3
|
čitano: 1.806
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prepaid internet na bonove

Zanima me postoji li nešto slično, pitao sam prije nekih godinu dana možda, nije bilo.

Ovako, kod staraca imam adsl, minimalni promet i brzinu koji svejedno izađu 100 kn mjesečno.

Oni sad žive solo i realno nemaju potrebu za netom, eventualno mjesečno 50 Mb....ako.

Ja kad naletim preko godine tu ostanem par dana mjesečno pa mi je onih 1 Gb sasvim dovoljno.

Ali, kad sam na godišnjem, prebacim promet na 15 Gb ili flat.

Ono što tražim je mogućnost da net plaćam kao mobitel na bonove; dakle kupim "bon" od x kn sa određenom brzinom i (još važnije) prometom, i trošim dok ne potrošim ili dok ne istekne valjanost bona - isto kao bonovi za mobitel.

Naravno, uvjet je da bude jeftinije od ovih 1200 godišnje.

???

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:30 (qwer).

0 0 hvala 0
13 godina

ja koristim vip broadband. odnedavno su poduplali megabajte pa sada za carnet korisnike za 15 kn dobiješ 400 mb, za 50 kn 2 gb a za 70 kn 4 gb koje možeš koristit mjesec dana. po meni i više nego ok. ako nemaš carnet id onda sve mb prepolovi znači onda dobiješ 200 mb/1gb/2gb.

naravno, vip broadband je tarifa na bonove. što se tiče brzine, ako loviš hsdpa onda će ti surfanje bit ok. kod te tarife ne smanjuju brzinu na npr 64 kbps. jedini minus je što ne možeš koristit LTE i da imaš LTE mobitel/stick. ostalo je sve ok.  ako ti ne treba više od 400 mb sa 200 kn možeš surfat više od pola godine

u vip centru kupiš sim karticu za 20 kn sa 20 kn na računu.

ili najbolja opcija, pitaš susjeda šifru od wlana i daš mu 20-30 kn/mj ako malo trošiš i to je to

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 4:25 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ;ne smanjuju na do 64Kb/s ali ti je nakon paketa 1,02kn MB; možda bi ipak bilo bolje da smanjuju brzinu nije nikakva ali je bar free.

Inače na toliko prometa ti je LTE izuzetno neoprodan haha.   Ako nemaš noćne kao opcije na tarifi LTE ti ne treba jer za njega treba i prometa kojeg na 1, 2, 4 GB jednostavno nemaš. :):)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 16:35 (Oldy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice