Nema interneta zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.689
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nema interneta

Imam jedan problem, jednostavno nemogu ostvariti internet vezu. nekad kažu da nemamo opticki kabel u blizini, neki kazu da su okolne kuce telefon imale u parici pa ko je prvi uzeo internet proso, a ko nije,... pobijegla baba s kolacima (Odsurfala bi bio bolji izraz) nisam ih potpuno shvatio, ali vas sam htio pitat postoji li riješenje i još važnije postoji li neki nacin da se bez fiksne linije oveze na internet, meni treba flat rate i da je sto brzi, jer sam strastveni gamer (MMO-a među ostalim, te vijerojatno radim pol prometa na pirates bayu) Molim da brzo kazete hitno mi je sada koristim prespori mobilni vipov internet poludit cu... X-(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nema interneta

Mozes provjeriti jel ti dostupan optimin WiMax u okolici.

15 godina
neaktivan

probali smo i optimu nijsu ni oni dali.

ma ne zvvim ja u nekom selcu, zivim u gornjoj dubravi

ista mi je stvar bila sa braticem koji zivi par ulica gore, ali onda mi se raspito tetak koji radi u IBM-u neku dasta visoku poziciju i sad odjednom može imat flatrate adsl...

Samo u hrvatskoj

Dajte molim vas jos odgovora

15 godina
neaktivan
Nema interneta

Jesi li razmislio o kabelskom internetu mozda, probaj B-net ili BTnet ovisno tko ti je dostupan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

probali smo i optimu nijsu ni oni dali.

ma ne zvvim ja u nekom selcu, zivim u gornjoj dubravi

ista mi je stvar bila sa braticem koji zivi par ulica gore, ali onda mi se raspito tetak koji radi u IBM-u neku dasta visoku poziciju i sad odjednom može imat flatrate adsl...

Samo u hrvatskoj

Dajte molim vas jos odgovora

Nekako mi je tesko povjerovati da to podrucje nije pokriveno njihovim WiMax odasiljacem. Jeste li se propitali bas za WiMax?

15 godina
neaktivan
Nema interneta

Ne znam zasto ti ne mogu kopirati adresu,pa cu rucno!

http://www.wisp.hr/karta.htm

Jel ovdje pise drugacije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice