Pozdrav forumaši. Imam problem kojeg mi je stvarno dosta više.
Naime, imam i maxtv i maxadsl, i oboje me zezaju. Jednostavno se dogodi to da se ovaj router (zyxel p600 serije) sam od sebe restarta, i tako izgubim internet i televiziju. Evo to se dogodilo 5 puta u zadnjih 20ak minuta. To mi se prije nikad nije događalo, ali u zadnje vrijeme sve češće i češće, pogotovo otkad je PGŽ prešao na digitalni signal, ali čisto sumnjam da to ima ikakve veze.
I znači router se skroz sruši, jedino ostaju upaljene lampice na power, wlan i na kanalu 3 gdje je spojen maxtv, dok se veza za adsl i internet opet treba uspostavljat, što traje i do 4-5 minuta. Evo sad opet nemam vezu dok pišem ovu rečenicu, strašno.
Zanima me dali je itko od vas imao sličnih problema sa učestalim restartanjem routera? Jer ja ne znam koje je riješenje ovome, mogu samo zvat ove iz tcoma.
I koja su vaša iskustva sa maxtvom? Meni se on zna potpuno zablokirat nakon što promijenim program nakon dužeg vremena (npr nakon gledanja filma nekog i sl.), slika skroz pocrni, na prijemniku se ugasi lampica za SIGNAL i onda ga trebam restartat tako da ga izvadim iz struje.
I samo još nešto: prijemnik uopće ne reagira na tipke za podešavanje zvuka (+ i -, te tipka za mute). Mislim da u daljinskom nije problem, jer kad stišćem te tipke njegova lampica zasvjetli, ali prijemnik ništa, ni ona plava lampica na njemu ne zažmiga. Tako da zvuk sad moram podešavat sa daljinskim od televizije -.-
Eh tolko o tome, ispričavam se na ovoliko dugoj poruci :/