- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bojim sa da tele 2 ne da maknuti pin recimo za razliku od vipa gdje se kartica stavi u obični mob te se makne traženje pina,
a da ti se stick sam spaja kad se dignu windowsi isto nemoguće jer prvo treba nači mrežu, moraš sam kliknuti da se spoji
i pogledaj da li tele 2 na svojim stranicama ima on line brojač prometa za pretplatnike jer ga i vip na data.vipnet.hr a i t-mobile na moj.t-com.hr imaju samo se treba prije registrirati sa svojim podacima sa ugovora
btw obično su na stickovima driveri za 32 bita pokušaj po netu nači drivere za 64 bita za svoj stick, i bojim se da nema alternative za sms, taj sms u programu je najbolje rješenje,a i automatski je konfiguriran, jer ja prvi nisam još naišao na netu bilo što a da bi stvarno radilo što se tiče sms-a
Mislim da PIN ne možeš riješiti te da su u TELE2 namjerno onemogućili isključivanje PIN-a. Imao sam istu stvar al' se na kraju navikneš.
Puno vam hvala na odgovorima. Zapravo, pronašao sam odgovor za nerad Tele2 aplikacije na x64 Windowsima 7 sa jedne stare teme na bugovom forumu.
Isključio sam autorun za Tele2 softver i sada bez problema radi. Jedino nisam nikako zadovoljan sa Tele2 brojačem. Ne znam zašto, ali mnogo manju mi pokazuje potrošnju prometa, nego alterativni i besplatni brojač NetWorx s kojim sam više nego zadovoljan.
Odlučio sam se spajati preko tele2 aplikacije samo jednom mjesečno, da pokupim Tele2 sms poruke o potrošnji i računima, a za ostalo vrijeme ću se spajati preko samog Windowsa 7. Znam da bi na kraju mogao riješiti i sms problem, tako da nađem neki alternativni sms Editor i da ga u postavkama spojim sa Tele2 sms serverom, ali to mi je ipak nepotrebno i prekomplicirano, iako bi se tako mogao zauvijek riješiti Tele2 programa za mobilni internet. :)))
Da, još od prije također znam, da ne mogu isključiti pin na tele2 sim kartici, a iskreno, to i ne želim. Želim samo da mi Windows 7 "zapamti" pin ali ne i da ga onemogući, tako da svaki put kad se spajam na net ne moram baš svaki put ukucati taj nesretni tele2 pin. Još uvijek molim odgovor ako netko ipak zna kako da u Windowsima 7 pohranim pin za spajanje na Tele2 mobilni internet. Ta me opcija još uvijek jako zanima, zbog stalnog ukucavanja pin-a.
Imam još jedno pitanje ako netko zna. Koliko je sigurna ova Tele 2 mobilna veza i postoji li mogućnost da se netko ubaci na moju vezu? Ako je moguće, nadam se da su šanse jako male ili sam možda u krivu? Što mislite? Nadam se da nije nesigurno skoro kao i adsl bez npr wpa2 šifre. Unaprijed hvala na svim odgovorima i pozdrav svima.
Ne, ne može se provaliti u vezu jer to nije w-lan, to je internet preko mobilne mreže
w-lan dostupne mreže u okolici možeš pretraživati a kako ćeš i s čim pretraživati stickove odnosno mobitele u okolici? ako ti nešto sauga promet, ili su updatei ili torrenti, dovedi sve updatee pod kontrolu, na manual, pa kontrolirano updateaj, i za torrente ograniči upload na potrebni minimum,
i još jednom za pin mislim da ga windowsi ne mogu pamtiti, nemaju tu opciju, trebao bi je imati sam program ali očito nema, rješenje je ali ne vrijedi za tele 2 isključivanje traženja pina