Brzina downloada - jDownloader!

poruka: 8
|
čitano: 6.170
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zna li netko što treba namjestiti da se poveća brzina skidanja u jDownloaderu?
Ovo su brzine kad skidam file sa rapidsharea kao free user:
1. Preko firefoxa -> 230 kb/s
2. jDownloader -> 90 - 105 kb/s

Ista je stvar i sa megauploadom. Nije do hosta jer sam provjerio nekoliko puta skinuti file preko firefoxa i odmah nakon toga jDownloaderom, razlika u brzini postoji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brzina downloada - jDownloader!
Meni je na Cryptloadu brzina skidanja ista kao na Firefoxu.Skini cryptload pa probaj onda nešto skinit da vidiš brzinu
16 godina
neaktivan

U cryptloadu je brzina normalna (duplo veća), samo ne koristim ga jer nisam mogao namjestit da mi se reconnecta za moj ruter.

Stvar je do nekih postavki u jDownloaderu, to mi se desilo nakon zadnjeg updatea.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa onda reinstaliraj jdownloader ali ga izbriši sa revouinstallerom(on briše sve vezano za program uključujuči stvari iz registryja)pa ponovno instaliraj jdownloader!
15 godina
Adam44 kaže...

Zna li netko što treba namjestiti da se poveća brzina skidanja u jDownloaderu?
Ovo su brzine kad skidam file sa rapidsharea kao free user:
1. Preko firefoxa -> 230 kb/s
2. jDownloader -> 90 - 105 kb/s

Ista je stvar i sa megauploadom. Nije do hosta jer sam provjerio nekoliko puta skinuti file preko firefoxa i odmah nakon toga jDownloaderom, razlika u brzini postoji.

A je li brži torrent ili jdownloader????

15 godina
ja u zadnje vjem koristim jdownloader postavio sam si ljepo reconect i dere samo me hebe sta svake 2 sec mi skace sa 210kb pa na 90 pa na 210 i tako non stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...
ja u zadnje vjem koristim jdownloader postavio sam si ljepo reconect i dere samo me hebe sta svake 2 sec mi skace sa 210kb pa na 90 pa na 210 i tako non stop

Tema stara ali za mene aktualna !  I meni brzina downloada skače, ali je fora da JD skida samo pri manjoj brzini, a na večoj čeka. A prije mi je bilo obrnuto. Tko zna u čemu je fora ?

zalutao u svijet jedinica i nula
16 godina
neaktivan

ajde da malo obnovimo ovu temu, jer i mene muci slicna stvar, jdownloader skida brzinom od 215kb/s , ali me muci sto pocne skidati sa 700 - 800kb/s ionda padne na 215kb/s , probao sam sve postavke i isto, sto bi trebalo namjesti u reconectu ili negdje drugdje da to ide brze???  adls je t -comov 4mb/s, win 7-64, spojen zicno na siemens se 555, probao sam dosta tih download menagera, i vise se ne sjecam koliko je koji bio brz ali cini mi se da je ovaj najsporiji, imam i kis 2010 i malwarebyte pro pa mozda i neki od njih smeta ali cisto sumnjam

Kako ste vi namjestili jdownloader da vam dere punom brzinom

Thnks

olio wwe

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice