Brži i povoljniji davatelji internet usluga

poruka: 46
|
čitano: 7.827
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

uskoro  mi ističe ugovor s t-com-om i tražim nove davatelje usluga za brži i povoljniji internet. molim prijedloge,cijenu i brzinu interneta,hvala :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Brži i povoljniji davatelji internet usluga

Gdje si doma?

14 godina
protjeran

misliš na grad? u Požegi sam

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bi na tvom mjestu ako je dostupno uzeo iskon, bnet ili optimu to su među najboljima iskon možeš dobit internet za negdje 100kn + TV bnet je super brz internet i jeftino se plaća.

kalko1212
16 godina
neaktivan
solvente kaže...

uskoro  mi ističe ugovor s t-com-om i tražim nove davatelje usluga za brži i povoljniji internet. molim prijedloge,cijenu i brzinu interneta,hvala :D

Pogledaj na OPTIMI. Ako živiš u gradu tad usluga dostupna dok u selu još teže doć to toga.

15 godina
neaktivan

i ja isto uskoro prelazim na novog provajdera pa sam se odlučio za H1, cuo sam dosta preporuka a imaju izvrsnu ponudu.

odlučio sam se za H1 BIT 10, pa jedva čekam da se riješim ovog sranja od T šrota i njihovih "4" megabita

0 0 hvala 0
15 godina

Nisam od tamo. Kaj je dostupno u Požegi?

16 godina
protjeran
Jel,nešto čitao da HT sad testira neke 150 mbit/s download veze..
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/141876/HT-korisnici-surfaju-LTE-mrezom.html
Straight Edge

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

to je jos u testnoj fazi, navodno ce komercijalizirati 2012, mada sumnjam

14 godina
protjeran

neznam šta je sve dosupno u Požegi,ali bnet mi se čini najboljem jeftin je i dobra mu je brzina prije je bila 4Mbps a sad su udvostručili bez naknade 8Mbps :D

u jedno sam siguran t-com je šit!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka.miskovic kaže...
netko,netkovic kaže...

to je jos u testnoj fazi, navodno ce komercijalizirati 2012, mada sumnjam

Kad to dođe do mene,ostatak svijeta bude surfal na 1TB/1TB :D

Straight Edge
15 godina
neaktivan

Ja sam 14.7.2011 prešao na Iskon, uzeo sam Iskon Dual telefon+internet i brzinu od 10mbps. Sve super, brzina nekada zna i preći tih 10 mbps ( to ja zovem "happy time" ), sada još samo čekam račun...

Maky
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
solvente kaže...

neznam šta je sve dosupno u Požegi,ali bnet mi se čini najboljem jeftin je i dobra mu je brzina prije je bila 4Mbps a sad su udvostručili bez naknade 8Mbps :D

Baljezgaš bez veze u požegi nema ništ osim t-coma.

Koji crni b-net,možda optima al ne vjerujem ak meni nije dostupna ne znam kak če bit tebi.

15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Ja sam 14.7.2011 prešao na Iskon, uzeo sam Iskon Dual telefon+internet i brzinu od 10mbps. Sve super, brzina nekada zna i preći tih 10 mbps ( to ja zovem "happy time" ), sada još samo čekam račun...

a koliko bi račun trebao biti, ako zanemariš telefonske razgovore ?

14 godina
protjeran
Promatrač kaže...
solvente kaže...

Koji crni b-net,možda optima al ne vjerujem ak meni nije dostupna ne znam kak če bit tebi.

gdje živiš ti?

16 godina
netko,netkovic kaže...

ma oni ce ti napravit to da ce bit razlicite cijene za 3G, 3.5G i 4G...

i jos ce nabit cijene ajfona 5 koji ce imat LTE...samo zbog toga

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
solvente kaže...
Promatrač kaže...
solvente kaže...

gdje živiš ti?

Blizu, pol grada je pokriveno s optimom ostali pušiona

14 godina
protjeran

dio Požege je pokiven optimom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...
CroMaky96 kaže...

Čini mi se da smo uzeli Iskon Dual SMART opciju što bi trebalo biti 205 kn mjesečno

Maky
14 godina
protjeran
CroMaky96 kaže...
luka.miskovic kaže...
CroMaky96 kaže...

Čini mi se da smo uzeli Iskon Dual SMART opciju što bi trebalo biti 205 kn mjesečno

ti si uzeo onda do 10Mbps brzinu neta :)

15 godina
neaktivan
solvente kaže...
CroMaky96 kaže...
luka.miskovic kaže...
CroMaky96 kaže...

ti si uzeo onda do 10Mbps brzinu neta :)

normalno... lijepo je kada skinem call of duty 4 u 64 minute :D

Maky
16 godina
protjeran
Meni je samo do uploada, voli bih hostati server za neke manje stvari...
Straight Edge
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

onaj amis daje dobar upload

Evo našao sam i slikice - od iskona je moja 

Iskon Iskon
Amis Amis
Maky
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:03 (CroMaky96).
16 godina
protjeran
CroMaky96 kaže...
netko,netkovic kaže...

onaj amis daje dobar upload

Nema ga ovdje..

Straight Edge
16 godina
protjeran

Ovako posto sam radio u t-comu i dosta sam toga naucio o mrezama.

T-com DRZI SVE MREZE U HRVATSKOJ (jedino b-net je izborio nesto malo vlastite linije ali jako malo pa koristi od t-coma).Znaci jedina razlika je u cijenama sto god drugo vi govorilI!

Uglavnom neda mi se vise pisat pa necu opsirno.Mozda cu sutra ujutro napisati nesto vise.

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ovako posto sam radio u t-comu i dosta sam toga naucio o mrezama.

T-com DRZI SVE MREZE U HRVATSKOJ (jedino b-net je izborio nesto malo vlastite linije ali jako malo pa koristi od t-coma).Znaci jedina razlika je u cijenama sto god drugo vi govorilI!

Uglavnom neda mi se vise pisat pa necu opsirno.Mozda cu sutra ujutro napisati nesto vise.

t-com drzi sve mreze, to je istina... no ostale se mnogo vise isplate

EDIT: to je kao da uspoređujes cijene od VIP-a i Tomata

Maky
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:05 (CroMaky96).
17 godina
luka.miskovic kaže...

i ja isto uskoro prelazim na novog provajdera pa sam se odlučio za H1, cuo sam dosta preporuka a imaju izvrsnu ponudu.

odlučio sam se za H1 BIT 10, pa jedva čekam da se riješim ovog sranja od T šrota i njihovih "4" megabita

Ja sam jednom malo proučavao letak od h1 telekoma i shvatio sam da su im paprene cijene (bar po mojem pojmu) kada ti tehničari dolaze nešto popraviti. Recimo, otklanjanje kvara/smetnje na korisničkoj instalaciji ili terminalnoj opremi (sat rada) je 184,50 kn.(ok, pitanje je da li se striktno drže toga ili hoće progledati kroz prste)

Kod t-coma dosad nikad nisam ništ morao platiti dok su dolazili kod mene doma (zamjena adsl modema, pa onda razne smetnje na maxtv-u), a neznam da li imaju službenu cijenu (pokušavam je naći na njihovim stranicama, ali mi ne ide baš).

Tak da svašta treba uzeti u obzir kod odabira ISP-a :D, da nebi bilo nismo znali.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
neaktivan
denix kaže...
luka.miskovic kaže...

Ja sam jednom malo proučavao letak od h1 telekoma i shvatio sam da su im paprene cijene (bar po mojem pojmu) kada ti tehničari dolaze nešto popraviti. Recimo, otklanjanje kvara/smetnje na korisničkoj instalaciji ili terminalnoj opremi (sat rada) je 184,50 kn.(ok, pitanje je da li se striktno drže toga ili hoće progledati kroz prste)

Kod t-coma dosad nikad nisam ništ morao platiti dok su dolazili kod mene doma (zamjena adsl modema, pa onda razne smetnje na maxtv-u), a neznam da li imaju službenu cijenu (pokušavam je naći na njihovim stranicama, ali mi ne ide baš).

Tak da svašta treba uzeti u obzir kod odabira ISP-a :D, da nebi bilo nismo znali.

hvala na upozorenje, mada jos uvjek ostajem pri namjeri da idem na H1. imaju odlične brzine, cijenaa usluga je dobra, ugl puno bolja od t coma.

a sto se tice tehnicara i popravaka to se nikad nije plačalo u t comu ali je problem sto su moralo često dolaziti, uvjek neka sranja s linijom.

ni ja nemogu naci nista u cezi toga, mozda im posaljem mail pa pitam, mada mi nije logično da im plačas svaki izlazak kada ti nesto popravljaju jer mislim da se plačanjem mjesečne naknade podrazumjeva da plačamo i održavanje te linije odnosno otklanjanje eventualnih kvarova.

ma sad me ovo bas zanima, idem im napisati mail odma, pa ti javim.

14 godina
protjeran

neznam ljudi optima mi se čini dobrim ISP povoljnee ssu cijene,brz net a i pokrivat moj grad {#}

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/brzine.asp

evo ovdje se mogu brzine promijeniti

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice