Našo zamjenu za FireGlidera..
Miš totalno isti 3.5k dpi, itd..
200kn :D
A mogao si bar napisati koji miš. -_-
Da ti kažem..
Nemam pojma kako se zove..
Da ti kažem..
Da ti kažem..
Totalno isti, a neznaš koji...? Zar na računu ne piše ili kada se stave driveri...
Da ti kažem..
Totalno isti, a neznaš koji...? Zar na računu ne piše ili kada se stave driveri...
Pa tko je rekao da sam ga kupio? ;D
Budem... :D
Da, nisam napomenuo, na ovoj stranici http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 dostupni su vam noviji driveri nego što su oni na Sharkoon stranici.
Ubuduće novije drivere skidajte s te stranice jer ipak proizvođać je taj koji ažurira driver.
Evo dobra vijest Fireglider crni se vratio u Links. Navali narode :)
Evo dobra vijest Fireglider crni se vratio u Links. Navali narode :)
Prije nekoliko dana sam napisao poruku linksu preko njihovih foruma a oni su uzvratili da ce ga nabavit te da bit u skladištu brzo..
Koji sam ja lucker.. :D
I forume sorry sto vas nisam informiro.. Skroz sam zaboravio.. :D
Kupio mis prije nego je ova tema bila zapoceta,sada neletio na nju.
Nakon dosta informiranja po netu i citanja testova i reviewova odlucio sam si uzeti fireglidera i to u crvenoj izvedbi.
Da nanovo kupujem,uzeo bi crni cisto radi estetike mada crveni nije uopce kičav.
Miš je ok,malo velik,barem za moju ruku.
Prilagodljive kuglice za tezinu su dobra stvar,DPI je izvrstan,po sharkoon podlozi jednostavno klizi besprijekorno.
Zanimljivo,u pocetku nisam bio zadovoljan jer su tipke škripale nekako cudno ali nakon što su se pretpostavljam razradile,sve je ok.
Software je jednostavan i pristupačan za korištenje.
Sve u svemu,kao što vidim da se vec dosta puta reklo,
u rangu do 200kn a i iznad,ovaj miš je opravdana investicija.
Uzeo ga, super je za 200kn! 3600dpi je luđački brzo xD
Uzeo ga, super je za 200kn! 3600dpi je luđački brzo xD
Gdje si ga uzeo?
Molim da se držite teme.
Mni osobno nije bitno ako se piše o nekakvim usporedbama, savjetim i slično,
ali nikakve kupoprodajne svađe nemojte stavljat u ovu temu.
LP
poso ja bas neigram wow i takve igre nego samo FPS i to cod 2 i 4 zanimam me sta mislite u linksu za onaj razer abyssus....dali da si uzmem fireglidera ili abyssusa? i koju podlogu uz njih?
uzmi fireglidera
poso ja bas neigram wow i takve igre nego samo FPS i to cod 2 i 4 zanimam me sta mislite u linksu za onaj razer abyssus....dali da si uzmem fireglidera ili abyssusa? i koju podlogu uz njih?
uzmi fireglidera
budem
hvala!
ja sam poslao mail linksu i odgovorili su mi da ce u zagrebu biti u prodaji od suta od 16h!
posto mi treba i podloga mislio sam uzeti steelseries qck..jel ta dobra??
Sutra moj ljubljeni prijatelj bugovac mi donosi glidera.. :D
Šteta ne koristiti pravu podlogu za takav miš....
ja bi ipak kupio steelseries qck.
Da, SteelSeries QCK je dobra pratnja Fireglideru, ali Sharkoon Rush Outplay XL je još bolja.
Ovo što ja imam je pak jedna sasvim druga liga...
Evo dobio miš (FireGlider) i podlogu (SteelSeries Quick).. Sve štima, sve je brzo i preporodih se.. :D
Uplodat ću sliku tog dua.. :D
Ljudi moji nemojte nasjedat na mazanje ociju "jeftinim laserskim mišem" kao ovim, pa preformanse ovog miša su u rangu osrednjih optičkih miševa, a ifracrveni ga debelo šiju..
Sharkoon Fireglider ima senzor - Avago ADNS-6010 Laser = 400-2000 1.30 m/s 1.35 m/s (kao u starim Logitech G3,5,7), malo je poprvljaeno prijanjane zbog 3500dpia ali rezultat je ocajan
evo tablica s pojašnjenima rezultata, najbitnije za dobar miš ti je ovo "perfect control"..
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650
nije mi bilo jasno zašto ga ljudi toliko hvale a meni je bio očajan pa eto malo iskopao rezultate ;) pozz
Al si dosadan čovječe. Oćeš to još u koju temu.. Razer is the best i to je to. Stvarno si naporan sa tim svojim škripavcima i konstantnom dizanju tog Razera...
Razer Abyssus je SRANJE!!!
Al si dosadan čovječe. Oćeš to još u koju temu.. Razer is the best i to je to. Stvarno si naporan sa tim svojim škripavcima i konstantnom dizanju tog Razera...
Razer Abyssus je SRANJE!!!
Sranje za te pare..
Sam brand diže cijenu 50 kn..
Nema nikakve pojedinosti kojima je bolji od ostalih miševa od 200 kn..
Ta miš je po meni u razini s;
http://www.protis.hr/products/details/mis-verbatim-rapier-v2-laser-gaming-mouse/24220
Mada i ovaj miš ima više funkcijskih tipaka, ima 7 podesivih utega od kojih svaki teži 4.5g, te 7 podesivih razina dpi-a, a i u lijepoj je crvenoj boji. :D (Nije toliko važno, al stvarno je zgodno)
Ljudi moji nemojte nasjedat na mazanje ociju "jeftinim laserskim mišem" kao ovim, pa preformanse ovog miša su u rangu osrednjih optičkih miševa, a ifracrveni ga debelo šiju..
Sharkoon Fireglider ima senzor - Avago ADNS-6010 Laser = 400-2000 1.30 m/s 1.35 m/s (kao u starim Logitech G3,5,7), malo je poprvljaeno prijanjane zbog 3500dpia ali rezultat je ocajan
evo tablica s pojašnjenima rezultata, najbitnije za dobar miš ti je ovo "perfect control"..
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650
nije mi bilo jasno zašto ga ljudi toliko hvale a meni je bio očajan pa eto malo iskopao rezultate ;) pozz
taj perfect control je bolje da bude veći ili manji? pojasni malo tu tablicu pls :D
Što veći to bolji, znači ovo je maximalna brzina na kojoj miš prati pokrete. Kasnije se javlja negativna akceleracija tj usporavanje miša.
znaci da je moj misonja tj. ovi Logitechovi sa Avago ADNS-S9500 najbolji trenutno :)
također isplatio mi se prelazak sa FireGlidera na G500...osjeti se ipak kvaliteta Logitecha