Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.555.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
3n3m1 kaže...

PRESTIGIO PMSG1Y što mislite dali je i danas za svoju cijenu bestbuy puno sam čuo pohvala o njemu ali i onih negativnih,mislim ga kupiti jer novi košta samo cca.150kn?

Za te novce mislim da je naj.

Twitter: @191x7
9 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Evo mali osvrt kupio Logitech 502 u beču MediaMarkt za 60 Eura i miš je kvalitetno napravljen, kotačić mi je fenomenalan (za skrolanje velikih PDF-ova dušu dao), miš odlično leži u ruci kao i tipke na dohvat i nema slučajnog pritiska krive tipke , senzor također odličan koristim ga na 6000 DPI i letim po monitorima.

Svakako preporuka :)

0 0 hvala 0
14 godina
Pozdrav,
Treba mi preporuka miša do 300-400kn. Zadnjih par godina koristim Logitech Performanse MX, dok sam prije njega koristio MX518. Iz korištenja sam skužia da mi više pašu malo viši miševi i da mi je MX malo prevelik. Također iman relativno veliku ruku (~19-20cm) i koristim većinom palm grip, ali to je više uvjetovano sa veličinom sadašnjeg miša.
Pa ako mi možete pomoć.
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neo dD. kaže...
Pozdrav,
Treba mi preporuka miša do 300-400kn. Zadnjih par godina koristim Logitech Performanse MX, dok sam prije njega koristio MX518. Iz korištenja sam skužia da mi više pašu malo viši miševi i da mi je MX malo prevelik. Također iman relativno veliku ruku (~19-20cm) i koristim većinom palm grip, ali to je više uvjetovano sa veličinom sadašnjeg miša.
Pa ako mi možete pomoć.
Hvala

G302, G303, G402, G502. Logitech.

14 godina
A ja sam zapea za Roccat Kone Pure Military. Ima li nesto takovog dizajna I da ima isti senzor, posto vidim na netu da mi je on vjerojatno premali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neo dD. kaže...
A ja sam zapea za Roccat Kone Pure Military. Ima li nesto takovog dizajna I da ima isti senzor, posto vidim na netu da mi je on vjerojatno premali.

Možda Kone XTD ako ima s tim senzorom?

11 godina
neaktivan
Imam KPM i koristim ga bez problema, a takoder imam poprilican dlan (21 cm do vrha srednjeg prsta).
10 godina

Kupio sam CM Storm Havoc, udoban, lijep, za sada nemam primjedbi. 

Valja ovaj avago 9800 senzor?

Lijep da umreš!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bik kaže...

Uzeo Kone pure, zasad zadovoljan. Darkglider ide na reparaciju, otišao je senzor kotačića.

jesi siguran da je otisao senzor? ja sam na svome Kone[+] samo pocistio senzor i sad radi kao i prvoga dana.

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
14 godina

Ne treba čuditi za kotačić na Darkglideru, veoma su loši. Za primjer.... Kupio sam Darkglidera i nakon nekoliko mjeseci kotačić počeo škripati i nije više bio onaj osjećaj kod pritiska kao kad je kupljen dok recimo G700 kojeg maltretiram već 2 i pol godine se ponaša kao i prvi dan korištenja, od kotačića pa do zadnje tipke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Da, polomio sam ga.
Napisao mail sharkoon podrsci u njemacku i salju mi novi senzor iako je istekla garancija, eto svaka pohvala.
17 godina

slučajno

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:05 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav, trebam pomoc oko izbora miša, gledam između Razer DeathAdder Chroma ili Razer Mamba Tournament Edition?
Koji je bolji za gaming(ugl. za CSGO) i zasto?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Od ta dva def. DA, ima opticki senzor, a Mamba laserski, al za tu cijenu bi si mozda mpgo nac i nesto bolje. Kakav grip imas?
11 godina
neaktivan

palm grip

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 16:47 (fornipples).
11 godina
neaktivan
Uzmi DA i bus bil zadovoljan.
16 godina

Stigla pošiljka od Sharkoona.de, te 3 nove piz*arije za kotačić i naljepnicu, eto sam imam 2 viška ako netko zatreba neka mi se javi a i Darkglider je višak.. ;)

edit: (ne poklanjam miš).

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 13:57 (bik).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

Pozdrav, imao sam dugo vremena mx518 koji sam od neki dan zamjenio sa g402 logitech. Računa sam da je dimenzijama sličan ali mi je prelitak i ne paše mi.
koji miš u rangu 450kn je sličan mx518 po dimenzijama. najbitnije da nije nizak/preplitak...

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupio sam si Prestigio PMSG1Y žuta verzija miša i pre zadovoljan.Kvaliteta izrade na zavidnom nivou,keramičke nožice doslovno klizi na podlozi kao po loju,dosta tipki i funkcija,utezi za povečanje težine,dva izmjenjiva gripa i sve to za 140kn novi koliko sam ga platio u Magazinu RS.Svaka preporuka za miš definitivno bestbuy ma miš vrijedi 400kn ne 140kn koliko nudi za svoj novac,definitivno požurite sa kupnjom ovog miša jer se radi o zadnjim zalihama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Eto otisao moj fireglider na groblje. Bio sam izrazito zadovoljan s njime, cak do te mjere ako netko nema nesto bolje za preporuciti uzeo bih opet istog. Rastegnut se mogu do 300 kn.

11 godina
neaktivan
CM Alcor
15 godina

Molim preporuku miša, dosad sam imao Logitech G500, žuljao ga 5 godina, sad se već polako raspada, izlizao se, scroll tipka slabije hvata, i tako... Uglavnom uzeo bih nešto nalik takvom mišu, oblikom mi je odgovarao, uglavnom igram FPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
hrde kaže...

Molim preporuku miša, dosad sam imao Logitech G500, žuljao ga 5 godina, sad se već polako raspada, izlizao se, scroll tipka slabije hvata, i tako... Uglavnom uzeo bih nešto nalik takvom mišu, oblikom mi je odgovarao, uglavnom igram FPS.

g500s :)

15 godina

Ne vidim da ga baš ima igdje u ponudi, SHARKOON Drakonia Black mi se čini OK, kakva su iskustva s tim mišem?

12 godina
protjeran
Ravenclaw92 kaže...

Pozdrav! Eto otisao moj fireglider na groblje. Bio sam izrazito zadovoljan s njime, cak do te mjere ako netko nema nesto bolje za preporuciti uzeo bih opet istog. Rastegnut se mogu do 300 kn.

Imam ovog Roccata već god dana i prezadovoljan sam, vidim sad je oko 300kn a ja platio preko 400, za fps igre ubija, kvalitetno je izrađen i ni malo se nije rasklimao u god dana,  korišten je baš puno i to od strane jednog "siledžije" koji bi strgao i nakovanj al Kone se očito neda 

Slagao sam, na mom piše Naval Storm, mada isti je to miš, to jest isti optički senzor

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 10:58 (Silent horror1992).
14 godina
neaktivan

Pozdrav !

Zasto mi steka mis u igrama ? 

Mis je bezicni MS

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

zed00

Miš krepava ili ga vučeš po podlozi koja mu ne paše.

Pošto je bežični u pitanju može bit to, od troje navedenog

jedno je, a ti koji ga posjedujes mozes lakse doc do zakljucka nego neko ovako na neviđeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 12:11 (Silent horror1992).

0 0 hvala 0
17 godina
zed00 kaže...

Pozdrav !

Mis je bezicni MS

Što volim kad ljudi postave pitanje i odmah si daju i odgovor. :)

14 godina
neaktivan

lijepa akcija na Roccat XTD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zed00 kaže...

Pozdrav !

Mis je bezicni MS

Što volim kad ljudi postave pitanje i odmah si daju i odgovor. :)

Pa kaj steka jer je jeftin ili jer je bežični ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice