PRESTIGIO PMSG1Y što mislite dali je i danas za svoju cijenu bestbuy puno sam čuo pohvala o njemu ali i onih negativnih,mislim ga kupiti jer novi košta samo cca.150kn?
Za te novce mislim da je naj.
PRESTIGIO PMSG1Y što mislite dali je i danas za svoju cijenu bestbuy puno sam čuo pohvala o njemu ali i onih negativnih,mislim ga kupiti jer novi košta samo cca.150kn?
Za te novce mislim da je naj.
Evo mali osvrt kupio Logitech 502 u beču MediaMarkt za 60 Eura i miš je kvalitetno napravljen, kotačić mi je fenomenalan (za skrolanje velikih PDF-ova dušu dao), miš odlično leži u ruci kao i tipke na dohvat i nema slučajnog pritiska krive tipke , senzor također odličan koristim ga na 6000 DPI i letim po monitorima.
Svakako preporuka :)
G302, G303, G402, G502. Logitech.
Možda Kone XTD ako ima s tim senzorom?
Kupio sam CM Storm Havoc, udoban, lijep, za sada nemam primjedbi.
Valja ovaj avago 9800 senzor?
Uzeo Kone pure, zasad zadovoljan. Darkglider ide na reparaciju, otišao je senzor kotačića.
jesi siguran da je otisao senzor? ja sam na svome Kone[+] samo pocistio senzor i sad radi kao i prvoga dana.
Ne treba čuditi za kotačić na Darkglideru, veoma su loši. Za primjer.... Kupio sam Darkglidera i nakon nekoliko mjeseci kotačić počeo škripati i nije više bio onaj osjećaj kod pritiska kao kad je kupljen dok recimo G700 kojeg maltretiram već 2 i pol godine se ponaša kao i prvi dan korištenja, od kotačića pa do zadnje tipke.
slučajno
palm grip
Pozdrav, imao sam dugo vremena mx518 koji sam od neki dan zamjenio sa g402 logitech. Računa sam da je dimenzijama sličan ali mi je prelitak i ne paše mi.
koji miš u rangu 450kn je sličan mx518 po dimenzijama. najbitnije da nije nizak/preplitak...
thx
Kupio sam si Prestigio PMSG1Y žuta verzija miša i pre zadovoljan.Kvaliteta izrade na zavidnom nivou,keramičke nožice doslovno klizi na podlozi kao po loju,dosta tipki i funkcija,utezi za povečanje težine,dva izmjenjiva gripa i sve to za 140kn novi koliko sam ga platio u Magazinu RS.Svaka preporuka za miš definitivno bestbuy ma miš vrijedi 400kn ne 140kn koliko nudi za svoj novac,definitivno požurite sa kupnjom ovog miša jer se radi o zadnjim zalihama.
Pozdrav! Eto otisao moj fireglider na groblje. Bio sam izrazito zadovoljan s njime, cak do te mjere ako netko nema nesto bolje za preporuciti uzeo bih opet istog. Rastegnut se mogu do 300 kn.
Molim preporuku miša, dosad sam imao Logitech G500, žuljao ga 5 godina, sad se već polako raspada, izlizao se, scroll tipka slabije hvata, i tako... Uglavnom uzeo bih nešto nalik takvom mišu, oblikom mi je odgovarao, uglavnom igram FPS.
Molim preporuku miša, dosad sam imao Logitech G500, žuljao ga 5 godina, sad se već polako raspada, izlizao se, scroll tipka slabije hvata, i tako... Uglavnom uzeo bih nešto nalik takvom mišu, oblikom mi je odgovarao, uglavnom igram FPS.
g500s :)
Ne vidim da ga baš ima igdje u ponudi, SHARKOON Drakonia Black mi se čini OK, kakva su iskustva s tim mišem?
Pozdrav! Eto otisao moj fireglider na groblje. Bio sam izrazito zadovoljan s njime, cak do te mjere ako netko nema nesto bolje za preporuciti uzeo bih opet istog. Rastegnut se mogu do 300 kn.
Imam ovog Roccata već god dana i prezadovoljan sam, vidim sad je oko 300kn a ja platio preko 400, za fps igre ubija, kvalitetno je izrađen i ni malo se nije rasklimao u god dana, korišten je baš puno i to od strane jednog "siledžije" koji bi strgao i nakovanj al Kone se očito neda
Slagao sam, na mom piše Naval Storm, mada isti je to miš, to jest isti optički senzor
Pozdrav !
Zasto mi steka mis u igrama ?
Mis je bezicni MS
Miš krepava ili ga vučeš po podlozi koja mu ne paše.
Pošto je bežični u pitanju može bit to, od troje navedenog
jedno je, a ti koji ga posjedujes mozes lakse doc do zakljucka nego neko ovako na neviđeno.
Pozdrav !
Mis je bezicni MS
Što volim kad ljudi postave pitanje i odmah si daju i odgovor. :)
lijepa akcija na Roccat XTD
Pozdrav !
Mis je bezicni MS
Što volim kad ljudi postave pitanje i odmah si daju i odgovor. :)
Pa kaj steka jer je jeftin ili jer je bežični ?