Za glazbu je najbolje ići na 2.0 sustav, moja preporuka neki kvalitetni studijski monitori, ovo su modeli koji su dosta popularni:
Mislim da je 5" dovoljno za manje prostorije i kao pc zvučnici koji se slušaju s metar do dva udaljenosti, no ako želiš dublji bas svi ovi modeli imaju svoje 6", 7" ili 8" verzije.
Znaci ti sugeriras 2.0 sustav za moje potrebe? (okej, to mi je nekako i draze i ljepse mi izgleda)
Vidim na par postova da je ekipa trazila takoder preporuku zvucnika za mjuzu, pa su dobili sugestiju tipa uzmi neki "logitech" 2.1...
Kako se ti studijski monitori ponasaju prilikom gaminga i tome slicno? Bilo bi to u drugom planu, ali i toga bude...za slusanje mjuze vjerujem da su tip top.
Daj mi onda ako znas/zelis konkretnu preporuku koji da uzmem jer opet od ovih 5 ponudenih tesko je odluciti.
Mislio sam dati za potrebe zvucnika za PC do 1500 kn, eh sad ako treba dat cu i vise...daj mi best omjer cijene i kvalitete.
Sto se tice pitanja 2) u vezi hi fi...e tu razmisljam o vecim ciframa...
Hvala
e da...da li zvucna i neki dodaci igraju ulogu pa je i za to potrebna investicija, ili samo direkt spajanje zvucnika na laptop i nema vise neke mudrosti...??