Već dugo vremena čekam da izađe, i konacno doslo je na trziste i to koliko sam vidio na netu samo u zagrebu...Uglavnom zanima me isplativost naspram drugih slušalica te moguće usporedbe. Molio bih ako moze i gdje se moze kupiti (u Slavoniji) moze i linkovi i samo ime trgovine ako nema linkova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, našao sam jedne preko nabave.net
a za mišljenje o njima ti ne mogu reći jer ih ne koristim
znači, ove možeš preko neta naručiti pa ti ih dostave
Omg 850kn slusalice....izgledaju predobro al je to ipak previse....
Pa covjece ne vozis avion nego slusas muziku i pricas sa prijateljima
evo nasao sam neki clanak ako ti pomaze..
Logitech svojom G serijom perifernih uređaja pokušava u potpunosti preuzeti primat na području opremanja gamera rekvizitima nužnima za svakodnevno virtualno ratovanje. Novi dodatak toj paleti je surround headset u obliku G35 USB slušalica, koje bi prve trebale ponuditi potpuni 7.1 audio doživljaj. Pogonjene drugom generacijom Dolby Headphone tehnologije.
ja ih imam kupio ih u njemačkoj za 59euro nemogu vjerovat kako su kod nas skupe
ja ih imam kupio ih u njemačkoj za 59euro nemogu vjerovat kako su kod nas skupe
Heh, tamo ih proizvode...nema tolikog PDV-a...
Mislio sam u slavoniji al ajd dobro,tesko da cu iz osijeka u Zg ic zbog slusalica, vise potrosi moj stari na gorivo...
Mislio sam u slavoniji al ajd dobro,tesko da cu iz osijeka u Zg ic zbog slusalica, vise potrosi moj stari na gorivo...
naruči, pa neka ti dopeljaju u dvorište (a to platiš 40kn, bar u diskontu 24)
Kad već hoćeš toliko iskeširati, šteta je ne uzeti:
RAZER MEGALODON.
Mislim da još nisu došle kod nas, al možeš se strpit (da ne uzmeš šrot za tolike novce).
bas nedvno razmisljah kak je red da zamjenim dobre stare genius 02n s nekim mocnijima... sada znam s cime!
prije tri godine mi sva periferija bila od geniusa (imo genius je best buy), ali sve sam zamjenio (osim slusalica) s logitechom i vrijedi svake kune!
Kad već hoćeš toliko iskeširati, šteta je ne uzeti:
RAZER MEGALODON.
Mislim da još nisu došle kod nas, al možeš se strpit (da ne uzmeš šrot za tolike novce).
Izgleda da su malo bolje od G35 no za mene je Razer jedan od najgorih proizvođaća i nebih uzeo ni jedan njihov proizvod jer su puni bugova... A vjerojatno će i bjesno koštat, pa mislim da se ne isplati... a nesviđa mi se što onaj daljinski ili sta je već nije na slušalicama kao kod G35 (jednostavno i korisno).
Ove slušalice su bolje i jeftinije!
Ja bum si ih kupil ma kakve one bile jednostavno mi nje bezveze baciti više od 100 kn za sušalice, a one jače dojdu ko pol moje plače.
Ove slušalice su bolje i jeftinije!
Ja bum si ih kupil ma kakve one bile jednostavno mi nje bezveze baciti više od 100 kn za sušalice, a one jače dojdu ko pol moje plače.
De ja hocu kupiti neke ozbiljne slusalice za gaming ne neko smece ispod 100kn
Ja imam Wintech WH-2688.
Te slušalice ćete teško naći kod nas, al predobre su. Zapravo Headset je (sluške+majk).
Jest da su skupe, al prešišaju sve Logitech i Razer kao i Creativove Fatal(jedan)tipsilon.
Ja imam Wintech WH-2688.
Te slušalice ćete teško naći kod nas, al predobre su. Zapravo Headset je (sluške+majk).
Jest da su skupe, al prešišaju sve Logitech i Razer kao i Creativove Fatal(jedan)tipsilon.
LoL, ne bas ,jel istina da kostaju samo 5 eura... Tak pise na stranici...
Ja imam Wintech WH-2688.
LoL, ne bas ,jel istina da kostaju samo 5 eura... Tak pise na stranici...
Neki ljudi jednostavno ne mogu prepoznati sarkazam i ironičnost, to je tužno .
Kod nas bi prije bilo 10ak €.
Hoćeš link na moj review na jednoj drugoj stranici?
Ja imam Wintech WH-2688.
Molim te ako mozes da stavis link da vidimo kolko su skupe jer na nikako nemogu nac skuplje od 60 kuna.
EDIT:Presisali ste me :D
Chipoteka 54Kn:
http://www.chipoteka.hr/artikl/6114990018
Ima i u Kauflandu za nekih 70Kn
Evo link, dolje negdi je i moj review:
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=97&t=17343&start=30
Kad odu samo kupiš nove...
Al iskreno, imaju dobar zvuk, poredio sam s Logitech nekima s USB od kolege.
Chipoteka 54Kn:
http://www.chipoteka.hr/artikl/6114990018
Ima i u Kauflandu za nekih 70Kn
Evo link, dolje negdi je i moj review:
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=97&t=17343&start=30
Kad odu samo kupiš nove...
Al iskreno, imaju dobar zvuk, poredio sam s Logitech nekima s USB od kolege.
Vjeruj mi to sam i ja mislio dok nisam na glavu stavio Razer Piranha :D
Fora kod gamerskih služalica nije sama kvaliteta zvuka (iako i tu mi je malo smješno da jedno slušalice od 5 eura se mogu uspoređivati s ovima od 100 eura, al ajd), nego u posjedovanju pretprocesora i realnom oponašanju zvuka u 3D prostoru.
S ovim od 5 eura čuješ bang-bang, s ovima od 100 eura bang bang gore-lijevo iza leđa (i to do te razine da možeš reći na 7 sati, 30m, 25 sek, 22 stotinke; 3m 25 cm od zemlje, na nekih 125.67m udaljenosti - karikiram, jel)
Ma meni je to sve isto
Ja samo znam da su prekrasne i da ih zelim
Ja samo znam da su prekrasne i da ih zelim
e ali dodu 850kn......mogu za to kupit ili G15 ....ili jos malo nadodat pa mambicu xD
preskupo,ne planiram ih uzesti,uzet cu neke od 200-300kn i ja miran :))
kupih prije par tjedna ovaj headset i sto se tice mogucnosti i kvalitete zvuka a i kvalitete materijala stvarno su mi odlicne!
međutim, imam jednu zamjerku - teske su!
nakon nekih dva sata call of duty-a postaju poprilicno neudobne pa ih moram skinit nakratko da bih nastavio
Steelseries Siberia, Razer Piranha, Razer Carcharias.
kupih prije par tjedna ovaj headset i sto se tice mogucnosti i kvalitete zvuka a i kvalitete materijala stvarno su mi odlicne!
međutim, imam jednu zamjerku - teske su!
nakon nekih dva sata call of duty-a postaju poprilicno neudobne pa ih moram skinit nakratko da bih nastavio
slazem se, i ja sam ih kupio prije nekih 15 dana (kupio mi frend u njemackoj,bio tamo kod tete-100e),zvuk je fantastican, za neke tonove u pjesmama nisam ni znao,u igrama se moze odredit gdje ti je enemy (samo nekim igrama), no teske su ali to bas nema neko znacenje kad se naviknes... voice morphing je zakon , no nije doradjen do kraja...
Svi voiceovi su malo nerazumljivi...
jel neko mjenjo kabel na ovim slušalicama?
znači trebalo bi mi ovako nešto da samo prikopčam bez lemljenja i čuda http://www.ebay.com/itm/New-High-quality-logitech-G500-G500S-G5-mouse-USB-cable-USB-mouse-Line-wire-/281136446143?hash=item417509babf:g:H~8AAOxyV85R412c
Za malo vise love logitech g930