Logitech 5500 glasnoća?

poruka: 72
|
čitano: 11.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Logitech 5500 glasnoća?
logic kaže...

Zasto ne prikopcas neki drugi player tipa mob ili mp3 player cisto da izacis komp iz price. To sam ti preporucio prije nekoliko dana.

nemam nista prikladno... :-)

18 godina
neaktivan

Kupio si Z-5500 a nemas nista prikladno? Svasta

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Kupio si Z-5500 a nemas nista prikladno? Svasta

nemam mp3 player, ok? zitat cu frenda koji ima ipod touch

18 godina
Logitech 5500 glasnoća?

Mobitel, DVD player, PlayStation, Xbox i sl., discman, A/V reciver, drugi komp? Ništa?

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vido kaže...

Mobitel, DVD player, PlayStation, Xbox i sl., discman, A/V reciver, drugi komp? Ništa?

imam neki crappy se k530i :-( kaj cu s tim?

18 godina
Logitech 5500 glasnoća?

Ako imaš adapter za  3.5mm konektor (standardni audio konektor za slušalice, Sony Ericson ga obićno ima negdje na pola kabela od slušalica ili posebno) i onda nakrcaš muzike i umjesto slušalica uštekaš Z-5500 na prednji kanal, odabereš stereo mod, pojaćaš na mobu do max-a i to je to.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vido kaže...

Ako imaš adapter za  3.5mm konektor (standardni audio konektor za slušalice, Sony Ericson ga obićno ima negdje na pola kabela od slušalica ili posebno) i onda nakrcaš muzike i umjesto slušalica uštekaš Z-5500 na prednji kanal, odabereš stereo mod, pojaćaš na mobu do max-a i to je to.

e jbg, nista. budem probal s ipodom. onda cu ocijeniti cuje li se jaqce nego nekakav mp3 s kompa i to ce biti to. hvala svima na pomoci.

15 godina
Logitech 5500 glasnoća?

Evo malo da dignem temu. Kupio sam danas optički kabel 5 m u chipoteki. Prebacivanjem iz Directa u Optical mode naravno da čujem i osjetim kako razlika postoji. Jače se čuje preko optike i bolje (a i glasnije). Svakako preporuka za optiku. Mislim da mi ne treba zvučna kartica, onako je zvuk bio jako dobar, na optici je još bolji. :D

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:14 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech 5500 glasnoća?

Ovo mi je jedan od boljih videa koje sam vidio. :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g-G_Y121-uY

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Logitech 5500 glasnoća?
DiRT kaže...

Evo malo da dignem temu. Kupio sam danas optički kabel 5 m u chipoteki. Prebacivanjem iz Directa u Optical mode naravno da čujem i osjetim kako razlika postoji. Jače se čuje preko optike i bolje (a i glasnije). Svakako preporuka za optiku. Mislim da mi ne treba zvučna kartica, onako je zvuk bio jako dobar, na optici je još bolji. :D

Ja imao spojene Z5500 preko optike, nisam neku razliku u glasnoci primjetio. Bilo kako bilo moji Z5500 imaju novog vlasnika, ja uzeo Creative T3 :-) Tražim nove razer mako da vidim koliko su oni dobri :-)

pozdrav

Neven

16 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Ovo mi je jedan od boljih videa koje sam vidio. :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g-G_Y121-uY

Zanimljivo...

Tnx

Neven

16 godina
neaktivan
The Stig kaže...
DiRT kaže...

Ja imao spojene Z5500 preko optike, nisam neku razliku u glasnoci primjetio. Bilo kako bilo moji Z5500 imaju novog vlasnika, ja uzeo Creative T3 :-) Tražim nove razer mako da vidim koliko su oni dobri :-)

pozdrav

Neven

Ne troši vrijeme na pronalaženje Razer Maka , preskupo i precijenjeno kako i priliči Razeru. Rađe to vrijeme potroši na učenje o pojačalima i zvučnicima. Za te pare se uzme solidno pojačalo i npr. jedni Dali concept koji ih ispraše zvukom.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice