Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 87.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Kupnja novog miša
Šef kaže...

Evo slika:

Vec si ga rastavio?? Usput dobar laptop  Namigiva

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
16 godina
neaktivan
Ezy-e, ne da sam ga već rastavio, nego istu večer. Ali, kako sam se namučio dok sam ga sklopio, jer me je*eni kabel zaje*avao, nije mi radio desni klik zbog njega. Na kraju sam skužio kud kabel treba ići pa ga uspješno zatvorio. Razmišljam da ga malo modificiram (farbanje za početak).
Win32, ne brini se, kad je veća cifra naravno da ću pročitat svaku recenziju, ali ovo je miš od (samo) 220kn pa... Kad sam kupovao laptop, pročitao sam svaku moguću recenziju za njega, í prošlo je 2 mjeseca dok nisam našao koji ću kupit. Ipak, koštao je 6200kn, a to nije malo, pa želim biti siguran da novce dajem u nešto što valja.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Evo dečki, pregledal sam temu i vidio imate dobre preporuke za Razer-a, pa da vas još jednom pitam (da utvrdimo gradivo :D), znači Abyssus je dobar miš za te novce?

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Evo dečki, pregledal sam temu i vidio imate dobre preporuke za Razer-a, pa da vas još jednom pitam (da utvrdimo gradivo :D), znači Abyssus je dobar miš za te novce?

Ne, nije. Za te nove fali mu tipki. Točnije, fale mu dvije bočne tipke.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Oh, sry, nisam napomenuo. Meni su tri tipke zakon. Ove bočne me iritiraju (sve je to osobni ukus). Dakle, čista klasika. Ono šta mi je bitno i šta me zanima je preciznost i responzivnost (odaziv), dobra konstrukcija i kvaliteta. :)

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

1 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Oh, sry, nisam napomenuo. Meni su tri tipke zakon. Ove bočne me iritiraju (sve je to osobni ukus). Dakle, čista klasika. Ono šta mi je bitno i šta me zanima je preciznost i responzivnost (odaziv), dobra konstrukcija i kvaliteta. :)

I meni su automobili s trojim vratima super, sve dok ne trebam sjest nazad.

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
1domagoj1 kaže...

I meni su automobili s trojim vratima super, sve dok ne trebam sjest nazad.

Je, to stoji. Al gle, ja 11 godina radim sa miševima s tri tipke (izuzev u početku dok sam imal samo sa 2 tipke) i imal par miševa (sve neki jeftinjaci) sa bočnim tipkama. Ne, ne mogu jednostavno. Uvijek sam se vratio na tri tipke, jer jednostavno dok radim, prečesto slučajno pritišćem te bočne tipke i sam sebi se čudim kak se otvaraju neki prozori ili kak sam sad pak Back stisnul u browseru itd... Evo boldano ovo :), znam da mi hoćeš ukazat da je praktičnije imat bočne tipke (i to ne osporavam, da uistinu i JEST praktičnije), al meni ne paše to jednostavno. Zanima me samo ovo što sam reko. NHF

17 godina
Kupnja novog miša

Možda si bočne tipke slučajno stiskao baš zato što si, i sam kažeš, imao loše miševe?

I ja sam do prije nekoliko godina godinama koristio miševe s tri tipke pa sam uzeo jedan rebrandirani MS s 5 i morao sam ih isključiti jer sam slučajno stiskao.

No otkako sam prije malo više od godinu dana uzeo Canyon Laser Gaming CNR-MSL7 (i ujesen dobio Samsung Pleomax ML-600G) uvidio sam da te dvije bočne tipke ne smetaju na svim miševima već samo na onim loše izrade i uopće mi se ne događa da ih slučajno pritišćem (zbog više razloga; recimo ima mjesta dosta ispod njih - ne mora prst biti na njima, dost su izbočene što eliminira slučajne neosjetne pritiske i nisu prelagane za stisnuti).

Korištenje tih tipki za back&forward kao i u igrama za ustajanje/saginjanje predobro je kad se navikne. Prirodno postane.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

tay abysuss je bacanje novca rađe mx 518 udobniji je i ima dvije tipke koje su odlično smještene.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

3 1 hvala 1
16 godina
Kupnja novog miša

Neželim otvarat novu temu pa evo :

puko mi je scroll kotačić,funkcionira jedino kad stisnem scroll pa povlačim s mišem dolje ili gore

to sam sredio, stavio sam da mi bočne tipke budu scroll up i down.

E sad ja bi kupio novi miš, gledao sam bug iz 1.mj. i dobar mi je onaj a4tech

koji je best buy

jel se isplati kupovat novi miš u ovoj situaciji

jer je inače super miš,bežičan,laserski,domet do 4 m kroz zidove i vrata

Pitanje u vezi Cookiea ? JAVI !

4 0 hvala 4
17 godina
Mitch kaže...
...

puko mi je scroll kotačić,funkcionira jedino kad stisnem scroll pa povlačim s mišem dolje ili gore

...

E sad ja bi kupio novi miš, gledao sam bug iz 1.mj. i dobar mi je onaj a4tech

koji je best buy

jel se isplati kupovat novi miš u ovoj situaciji

Isplati se itekako.

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Možda si bočne tipke slučajno stiskao baš zato što si, i sam kažeš, imao loše miševe?

I ja sam do prije nekoliko godina godinama koristio miševe s tri tipke pa sam uzeo jedan rebrandirani MS s 5 i morao sam ih isključiti jer sam slučajno stiskao.

No otkako sam prije malo više od godinu dana uzeo Canyon Laser Gaming CNR-MSL7 (i ujesen dobio Samsung Pleomax ML-600G) uvidio sam da te dvije bočne tipke ne smetaju na svim miševima već samo na onim loše izrade i uopće mi se ne događa da ih slučajno pritišćem (zbog više razloga; recimo ima mjesta dosta ispod njih - ne mora prst biti na njima, dost su izbočene što eliminira slučajne neosjetne pritiske i nisu prelagane za stisnuti).

Korištenje tih tipki za back&forward kao i u igrama za ustajanje/saginjanje predobro je kad se navikne. Prirodno postane.

Ma, pod tim sam mislil na sve miševe uglavnom, ne samo ove sa bočnim tipkama, do 100 kn je najskuplji išel. Sad reko, ajd neki kvalitetniji da si konačno kupim. A treba mi velika razlučivost i brzi odaziv, a da ne prelazi 300 kn. I naravno da ne ubija ruku.

16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
191x7 kaže...

Ma, pod tim sam mislil na sve miševe uglavnom, ne samo ove sa bočnim tipkama, do 100 kn je najskuplji išel. Sad reko, ajd neki kvalitetniji da si konačno kupim. A treba mi velika razlučivost i brzi odaziv, a da ne prelazi 300 kn. I naravno da ne ubija ruku.

Za te novce u BiH mozes kupiti Deathaddera, a za 36 kuna manje Abyssusa.

Ja imam Deathaddera i po meni nevjerovatan mis, savrseno dobro gradjen (ne lagga -logicno, ne skripi, uglavnom nema problema), meni odgovara oblikom. Iako mislim da bi bolje isao sa Speed Goliathusom (iako je sa Control nevjerovatan).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 12:20 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Idi na razer ili logitech i nećeš fulati, najskuplji koji možeš i biraj po ležanju u ruci. Također obrati pažnju na funkcije koje ti trebaju.

Recimo ako voliš pucačine i igrati sa različitim tipovima oružja (jurišna puška/snajper) jako su ti korisni gumbi za on-the-fly mijenjanje osjetljivosti (dpi-a).

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Hm, a mx518 onda? Još je i jeftiniji 3 kn :). Ma jbm, da ne budem zatucan, onda ćemo uzet sa bočnim tipkicama miša.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sa logijem nemas greske. Barem oni imaju izbor toliki da teso da neces naci nesto sto ti pase.

16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Hm, a mx518 onda? Još je i jeftiniji 3 kn :). Ma jbm, da ne budem zatucan, onda ćemo uzet sa bočnim tipkicama miša.

Ma nemoj kupovati taj stari mis, ja bih ti preporucio svim srcem Drathadder (1800 DPi).

17 godina
neaktivan

Zapitaj se sto se taj"stari" mis jos proizvodi? Mozda zato sto je toliko dobar da ga jos uvijek kupuju.

16 godina
protjeran
logic kaže...

Zapitaj se sto se taj"stari" mis jos proizvodi? Mozda zato sto je toliko dobar da ga jos uvijek kupuju.

Nemoj me ubacivati u ratove.

Ti zelis reci da je Lada Niva najbolji auto ikada napravljen?

17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

@Mentalist

Pa mx518 ima 1600 dpi-a, ak je to tolko bitno, al sumnjam da će me u DotA-i tih 200 dpi-a nešto puno koštati, a tih 8 tipki koje ima bi zapravo mogle biti jako korisne (iako sve hotkey-eve tucam na tipkovnici), ali bi bilo lijepo i da je miš koristan i van gaminga. A i ono, kolko sam pročital ovdi sve, što se tiče supporta Logitechovog i zamjena miševa i to, za Razer baš nisam naletio na previše toga.

@logic

Pa, ono, jedina mi je prepreka tih 300 kn.

Hehe, a ja mislio danas kupit miša...pfff, ipak bude to tek sljedeći tjedan...

0 0 hvala 0
15 godina

Za periferiju tj. tipkovnice i miseve je Logitech zakon.

Bar se nemoras brinit ako ti nesto ode na tipkovnici ili na misu...zamjene ti direktno iz tvornice.

Meni su tako neke stvari mjenjali bez beda....i zato cu uvijek kupovati Logitech!

Odlicni proizvodi (pogotovo misevi) + savrsen support (bolji ne moze biti da ga ebes).

Jedini support koji je sl. Logitechu je onaj od Corsaira....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
logic kaže...

Nemoj me ubacivati u ratove.

Ti zelis reci da je Lada Niva najbolji auto ikada napravljen?

NE postoji "najbolji auto ikad napravljen".

Za pentranje po čukama vjerovatno i jest po kriterijumu ulozeno/dobijeno.

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

@Mentalist

Pa mx518 ima 1600 dpi-a, ak je to tolko bitno, al sumnjam da će me u DotA-i tih 200 dpi-a nešto puno koštati, a tih 8 tipki koje ima bi zapravo mogle biti jako korisne (iako sve hotkey-eve tucam na tipkovnici), ali bi bilo lijepo i da je miš koristan i van gaminga. A i ono, kolko sam pročital ovdi sve, što se tiče supporta Logitechovog i zamjena miševa i to, za Razer baš nisam naletio na previše toga.

@logic

Pa, ono, jedina mi je prepreka tih 300 kn.

Hehe, a ja mislio danas kupit miša...pfff, ipak bude to tek sljedeći tjedan...

Onda se strpi i skupi jos malo jer su mis tastatura i monitor stvari sa kojim ati radis non stop i uvijek se isplati uloziti u to pare prije nego u neku bijesnu memoriju. MX 518 je legendarni mis i sa njim i generalno sa logitechom ne mozes fulati.

17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Uh, za Corsair znam, sunce im, pa na njihov USB stick od 8 GB sam dobio 10 godišnju garanciju, pa di ćeš bolje?!

Pa, jel ima još netko neku preporuku? Očito za sad su tu Deathadder, mx518, ima još koji?

0 0 hvala 0
15 godina
1domagoj1 kaže...

Uh, za Corsair znam, sunce im, pa na njihov USB stick od 8 GB sam dobio 10 godišnju garanciju, pa di ćeš bolje?!

Pa, jel ima još netko neku preporuku? Očito za sad su tu Deathadder, mx518, ima još koji?

Moja preporuka.....G500!

Na nabava.net najjeftiniji je cca 417 kn.

Novi G500 na "crno "je isao za 350 kn....IMHO odlicna kupovina i miran si par godina.

Kada moj G5 rev2 "krepa" obavezno uzimam neki njegov Logitech "klon"....jer mis je najbolji koji sam ikada imao, a bogme sam ih dosta promjenio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
1domagoj1 kaže...

Moja preporuka.....G500!

Novi G500 na "crno "je isao za 350 kn....IMHO odlicna kupovina i miran si par godina.

Kada moj G5 rev2 "krepa" obavezno uzimam neki njegov Logitech "klon"....jer mis je najbolji koji sam ikada imao, a bogme sam ih dosta promjenio.

Samo sto ces se nacekati da ti G5 krepa ;)

Logijevi misevi nisu bas na glasu da krepavaju a i ako krepa dobices novi od logija pa ne znam bas da ces se odluciti kupiti novi kad novi G5 dobijes dzaba ;)

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
1domagoj1 kaže...

Moja preporuka.....G500!

Kod g500 i g9x nemozes potpuno iskljucit akceleraciju, odnsno problem je u laseru, i to je jedina zamjerka misu, i smatram to velikim problemom, ali mozda drugima to ne smeta. Mislim cak da to rijesis updateom firmwarea.

Osobno bih da imam para kupio ili g9 ili opet mx518 (kojeg koristim).

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 13:43 (Lud ko puška).
15 godina

Ako uzimas Logitech MX518 na njuskalu sam upravo vidio novi za 170 kn!!

IMHO odlicna kupovina! Namigiva

17 godina
neaktivan
win32 kaže...

mislim da se vise cak ni ne moze kupit, osim ak je koji zaostao na skladistu...

logitech ih povlači...Neodlučan

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Jao, e, isti čas kak sam pročitao post, otišao na njuskalo.hr (kak mi to nije palo na pamet?!). Hvala na hintu ;).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice