genius SP-HF500A

poruka: 13
|
čitano: 10.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
genius SP-HF500A

ima li tko ove zvucnike,zanimaju me dojmovi iz prve ruke,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
genius SP-HF500A

ja imam loša iskustva sa genius slušalicama i miševima tako da ne preporučujem tu firmu

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
genius SP-HF500A

odlično se čuju za te novce ali.....

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: genius SP-HF500A

kaj ali?

15 godina
neaktivan
genius SP-HF500A
elektronika kod geniusa je loša pa se kvare više nego ostali.

neznam što bih ti preporučio za te novce.

jel baš oćeš 2.0 sistem ili može i 2.1 sistem

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Malo pretjerujes stvarno, pa ne znaci da bude svaki model Genius krepal ak si ti imal problema kaj bi rekli onda za Toyotu fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan

bas njih zelim,nego zanimalo me kolko imaju cisci zvuk neg moji panasonic zvucnici od linije jednosistemci iz 96 g hehe,te dali je tih 14 w rms dovoljno da fino popuni sobu od 16 m2

17 godina
danexxx kaže...

bas njih zelim,nego zanimalo me kolko imaju cisci zvuk neg moji panasonic zvucnici od linije jednosistemci iz 96 g hehe,te dali je tih 14 w rms dovoljno da fino popuni sobu od 16 m2

Za tak veliku sobu nisu nema sanse to su mali zvucnici, onda si uzmi ovaj dole 2.0 model koji ima 80W i onda imas zvuka kolko hoces ili jeftiniji model koji ima 60W.Cool

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=100.503.211

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=100.503.210

15 godina
neaktivan
rambox kaže...
explorer 4 kaže...

Malo pretjerujes stvarno, pa ne znaci da bude svaki model Genius krepal ak si ti imal problema kaj bi rekli onda za Toyotu fuckaj ga.Nevinašce

da i onda svi oko nas pretjeruju ma daj molim te.

17 godina
explorer 4 kaže...
rambox kaže...
explorer 4 kaže...

da i onda svi oko nas pretjeruju ma daj molim te.

Toyota se i dalje kupuje vjerovali ili ne, iako su imali velikih problema ne ide to tak onda ne bi niko nista kupoval kad je cul da se nekaj pokvarilo od neke firme.Nevinašce

15 godina
neaktivan

Slažem se s ramboxom. Na primjer, za ove Gigaworkse S750 koje imam kažu da se jako puno kvare, nekima i za manje od godinu dana, nekima crknu neki kanali, nekima cijelo pojačalo; a eto, kod mene rade već 4 godine, s tim da zadnjih pola godine pojačalo koristim samo za woofer ali se ne gasi uopće, tj. radi 24/7.

A eto, za Logitech kažu da ima odličnu kvalitetu pa je meni napola otišla scroll tipka i morat ću nosit na garanciju a ne koristim miš ni pola godine.

Te stvari ne možeš gledat crno-bijelo.

15 godina
genius SP-HF500A

Pozdrav!
Ovako, kupio sam polovne ove zvučnike, i sve je super osim što zuje kad ih uključim(kad se ništa ne pušta). Jel ima tko ove ili neke slične Genius da je imao ovakvih problema?
I jel zna tko kako otvoriti zvučnik? Da pogledam, da se možda koje žice unutra ne dodiruju... 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
genius SP-HF500A

Zanemarite moj prošli komentar, koristim ih 3 godine i predobri su. Platio sam ih na njuškalu 70kn. U međuvremenu sam bio kupio neke Logitech Z323 za 350+kn kao upgrade, ali sam ih vratio u trgovinu, ovi Genius mi imaju bolji zvuk. Jesu malo ružnjikavi pošto su kutijasti, ali ima nešto u tom obliku i drvetu. 

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice