Zna li netko neku dobru strategiju

poruka: 19
|
čitano: 3.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Zna li nezko neku dobru strategiju

Evo da ti preporučim neke od meni super strategija:

Lord Of the Rings Battle for middle Earth 2 te njegova nastavak ROTWK (ima jako super mod za siknuti za ROTWK a to je RJ-ROTWK)

Bilo što od Command and Conquera npr. Tiberium Wars ako voliš tank rush.

Zatim Warhammer 40000 Dawn of War ( najbolja verzija warhammera ) tu je važna samo akcija. Pasivnom obranom se ništa ne postiže.

Warcraft 3 TFT - jedna od najbolje balansiranih strategija u kojoj stvarno moraš misliti na to kako neku jedinicu upotrjebiti na pravi način

Warlords Battlecry 3 - ima jako puno različitih strana za birati, ima zanimljiv pristup.

Heroes Of Might And Magic 3, HOMM 5 Tribes of the East -super mitološka strategija na poteze jedino u petici Orkovi su mi nekako prejaki, ali trojka ima savršeni balans strana.

Black & White 2 - igraj se boga u BW 2 te pokušaj pridobti što više sela da vjeruje da si ti pravi bog (lol).

Rise Of Nations - puno nacija za birati - moglo bi se reći kao da je to civilizacija u realnom vramenu, jedino glazba bi mogla biti malo življa.

Age of Empires 3 - staro doba i ponovno tank rush (konji rush lol), super bitke brodova.

a od novijih naslova

Starcraft 2 - samo da već izađe ( ajmo Blizzard dosta bacanja mrvica mi želimo cjeli kruh jer smo gladni odlične strategije) lol. Mislim da bi i demo rado igrao.

Te kada izađe Red Alert 3.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zna li nezko neku dobru strategiju

Civilization 4, Europa Universalis 3, Sins of Solar Empire.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zna li nezko neku dobru strategiju

Company Of Heroes + Oposing Fronts

World in Conflict

AMD Athlon 64 X2 4800+ // 4 GB DDR2 800 MHz KINGSTONE // Gainward BLISS 9600 GT GS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

will of steel, warcraft, stronghold

posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr
17 godina
RE: Zna li netko neku dobru strategiju

a zaboravili ste serijal Total War!!  Mozes poceto od Rome: Total War, ali je bolji Medieval2: Total War + Kingdoms: Total War,,,

ako si pravi strateg,,,,ove igre nesmijes propustiti,,,, fino uzmes jednu naciju i kroz godine gazis druge nacije dok ne ovladas svijetom kao ja,,,,Zakon igra!! Jedva cekam Empires!!

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Company of Heroes definitivno najbolja strategija koju sam igrao.. Neki kazu da je World in Conflict bolji, ali.. :S Nema nista bez fabrika :)

You cannot change your fate, no man can...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Red Alert , i dvica i Yuri's Revenge. KLASICI, idealno za opustanje :)

PUNK'S NOT DEAD!!! :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Company Of Heroes + Oposing Fronts

World in Conflict

Evo potpisujem kolegu i jos dodajem: Supreme Commander i Forged Alliance exp
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

Supreme Commander sigurno (obavezno) i Total Anihilation (ako ti ne smeta outdated grafika) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za starije gustanje i malo napredniji gaming Total Annihilation, za cisti klasik Red Alert(2) te starcraft, od novijih obavezno W40k: DOW i expanzije te ajde Universe at war: Earth Assault...a za ne cisti rts imas coh, world in conflict i sl...ma svatko ima svog konja za igrat, na tebi je da biras ^^

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 15:30 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima tko da mi pošalje code za igru Cof H opposing fronts? Ili barem pomoć gdje bi ga mogao naći?

neno
17 godina
neaktivan

Ako misliš na serial evo ti ga:CAFE-BABE-ABAD-BABE-132C

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Defenitivno CoH opposing fronts , preporučujem da igraš multiplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CoH + ekspanzija , serijal Total War , Warcraft III + ekspanzija , Starcraft II (kada izade Namigiva )

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

a zaboravili ste serijal Total War!!  Mozes poceto od Rome: Total War, ali je bolji Medieval2: Total War + Kingdoms: Total War,,,

ako si pravi strateg,,,,ove igre nesmijes propustiti,,,, fino uzmes jednu naciju i kroz godine gazis druge nacije dok ne ovladas svijetom kao ja,,,,Zakon igra!! Jedva cekam Empires!!

Potpis! Ja isto jedva cekam Empire. I meni je bolji Medieval2Osmijeh.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

ej to je najbolja strategija koju sam ikad igrao. Probao sam i World in Conflict ,al mi se uopce ne sviđa...

COH sam igrao u LAN-u i odlicno je. Pokusavao sam i Opposing Fronts ali nikako nije islo u LAN-u (neam pojma zasto).

Dali netko igra preko Hamachija???

Kako se to igra preko Hamacija? jel mi moze neko objasnit MOLIM Osmijeh

17 godina
neaktivan

Rome TW- Europa Barbarorum dodatak, Total Annihilation, Sudden Strike serijal, Hearts of Iron 1 i 2, Civilization (bilo koji) i naravno HOMM 3 :)

A eto i imaš na Bug DVD-u jedan klasik(Red Alert 1) koji bi ti se mogao svidjeti ako voliš stare build and destroy strategije :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Homeworld 1 & 2. Obavezna literatura za svakoga tko igra RTS-ove. Još bi preporučio i Ground Control 2 koji me je jaako dugo zabavljao.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema se tu što pitati: Hearts of Iron II....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice