Evo da ti preporučim neke od meni super strategija:
Lord Of the Rings Battle for middle Earth 2 te njegova nastavak ROTWK (ima jako super mod za siknuti za ROTWK a to je RJ-ROTWK)
Bilo što od Command and Conquera npr. Tiberium Wars ako voliš tank rush.
Zatim Warhammer 40000 Dawn of War ( najbolja verzija warhammera ) tu je važna samo akcija. Pasivnom obranom se ništa ne postiže.
Warcraft 3 TFT - jedna od najbolje balansiranih strategija u kojoj stvarno moraš misliti na to kako neku jedinicu upotrjebiti na pravi način
Warlords Battlecry 3 - ima jako puno različitih strana za birati, ima zanimljiv pristup.
Heroes Of Might And Magic 3, HOMM 5 Tribes of the East -super mitološka strategija na poteze jedino u petici Orkovi su mi nekako prejaki, ali trojka ima savršeni balans strana.
Black & White 2 - igraj se boga u BW 2 te pokušaj pridobti što više sela da vjeruje da si ti pravi bog (lol).
Rise Of Nations - puno nacija za birati - moglo bi se reći kao da je to civilizacija u realnom vramenu, jedino glazba bi mogla biti malo življa.
Age of Empires 3 - staro doba i ponovno tank rush (konji rush lol), super bitke brodova.
a od novijih naslova
Starcraft 2 - samo da već izađe ( ajmo Blizzard dosta bacanja mrvica mi želimo cjeli kruh jer smo gladni odlične strategije) lol. Mislim da bi i demo rado igrao.
Te kada izađe Red Alert 3.