ovo nije vezano ni za jednu igru već temu otvaram sa namjerom da bi se prodiskutovalo o ovom softweru. Za mene je taj xfire čista šminka, ja igram igre da bi uživao u njima, a ne da bi se okolo mogao hvaliti koliko sati ih igram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni xfire uopce ne sluzi da se hvalim koliko sati imam kakve igre ... xfire koristim vec 2-3 godine i predobar program jednostavno ... dopisujes se, dodajes servere (joinas iste) ... mozes i snimat i radit screenshotove .. chatat ingame ...
i jos bolje da vidim kolko sati sta igram da se mogu malo primirit :)
a imaju uvijek neka natjecanja razna i dijele vrijedne nagrade .. preko njih sam vec 10000 kuna zaradio ... carevi ...
ma koja sminka.
ja ne znam kako bi ista znao ili igrao bez xfa.
ne znam ni kako bi s ovima iz raz. igrao cod,mozda bi ih zva na telefon? ....
ni meni xfire nesluži za hvaljenje, neg da mi olakša igranje. kad skinem igru za mp, odem pod servers i eto ti servera do besvjesti, dok bi googlanje i traženje ip adrese servera po meni mučenje. A i chat s frendovima, browser in game (to mi je predobro, npr slušam muziku na youtubeu prek tog browsera jer je lakše promjenit pjesmu i sve) , screenshotove pokazat frendu jednostavnim uploadom na svoj profil, snimanje videa, klanovi, warovi...
eto zašto volim xfire
EDIT: kakvo je ovo novo sučelje, nekako mi je nepregledno
ni meni xfire nesluži za hvaljenje, neg da mi olakša igranje. kad skinem igru za mp, odem pod servers i eto ti servera do besvjesti, dok bi googlanje i traženje ip adrese servera po meni mučenje. A i chat s frendovima, browser in game (to mi je predobro, npr slušam muziku na youtubeu prek tog browsera jer je lakše promjenit pjesmu i sve) , screenshotove pokazat frendu jednostavnim uploadom na svoj profil, snimanje videa, klanovi, warovi...
eto zašto volim xfire
EDIT: kakvo je ovo novo sučelje, nekako mi je nepregledno
bit če da je to do 1.aprila
Pa xfire uopće ne služi samo za brojanje sati, lol.
Imaš puno mogučnosti, a jako bitno je to što je najpopularniji program za svoju svrhu pa ga imaju svi frendovi koji igraju igre tako da olakšava sve.
Da, sučelje im se malo razbacalo... hehe.
ma koja sminka.
ja ne znam kako bi ista znao ili igrao bez xfa.
ne znam ni kako bi s ovima iz raz. igrao cod,mozda bi ih zva na telefon? ....
to jedino ima chat opciju i imas komunikaciju sa communityem, ali to stavljanje xfire sličica za potpise na forumima, tipa WoW : 6666 hours, CoD : 546516548644 hours i slične stvari su HC folerancija. Glavna inspiracija za ovu temu mi je došla jer sam vidio drugu temu u kojoj lik kupuje novi xfire acc. jer ga je neko hakovo, a on hoće da odma ima acc. sa 200 hours LoL...
Lol dos grafika. Baš mi je fora. Hehe. Uglanom xfire koristim za granje igara sa prijateljima, dopisivanje, voice chat, a najmanje za brojanje sati. To samo noobovi nabijaju i ostavljaju preko noci, kao da je bitno koliko si igrao igru.
i da .. neki dan sam dobio od njih 20€ da kupim nesto na gamestoreu .. uzeo sam si cod2 da mogu jednom liku prodat org key ...i mogu reci da im je trgovina odlicna i imaju veoma brz support :D
sve pohvale xfireu ...
meni xfire uopce ne sluzi da se hvalim koliko sati imam kakve igre ... xfire koristim vec 2-3 godine i predobar program jednostavno ... dopisujes se, dodajes servere (joinas iste) ... mozes i snimat i radit screenshotove .. chatat ingame ...
a imaju uvijek neka natjecanja razna i dijele vrijedne nagrade .. preko njih sam vec 10000 kuna zaradio ... carevi ...
moras bit idiot da se time hvalis,sta je to natjecanje who is the biggest nolifer
moras bit idiot da se time hvalis,sta je to natjecanje who is the biggest nolifer
to sam ja baš mislio napisat,kad gledam ono koliko je netko odigrao sati u zadnjih 7 dana pa vidim neki imaju po 150sati,pa šta se time imaš hvalit to samo pokazuje kakav si
to sam ja baš mislio napisat,kad gledam ono koliko je netko odigrao sati u zadnjih 7 dana pa vidim neki imaju po 150sati,pa šta se time imaš hvalit to samo pokazuje kakav si
To im ostavlja 18h u svih 7 dana za spavanje i osta bioloske i egzstencijske potrebe..ma salin se xD
Ma xfire je zasada rasturio i gamespy,steam i Garenu.. Bas je po mjeri za svakog gamera :)
Da ali najvise me zivcira kad ocu recimo u klan i pita: koliko sati imas igranja tog i tog mislim Halo?!?!?! kao da su sati bitni, kao da oni govore o skillu ima ljudi koji su nabijali sate godinama preko noci ostavljaju i sad imaju recimo 3000 h igranja cod 4 a igraju losije nego neki lik koji ima 200 h :S:S:S:S
Za taj problem jednostavno napravi nekoliko screenshot-eva pa im pokaži.
Al najgluplje prvo oni mene mole da ja udjem u klan jer dobro igram ono fakat spamaju sa svih strana samo udji kad ja kazem ae ae onda kaze koliko h imas omGGGGG ja im kazem oni onda kazu nista onda -.-
Al najgluplje prvo oni mene mole da ja udjem u klan jer dobro igram ono fakat spamaju sa svih strana samo udji kad ja kazem ae ae onda kaze koliko h imas omGGGGG ja im kazem oni onda kazu nista onda -.-
A koi e to klan?
Ma tko još igra s tim clanovima warove. Mi se skupimo nas par frendova i igramo. Kakvi clanovi...
Ja sam više koristio garenu, preglednija je dosta i ima više servera na njoj (govorim o warcraft 3,, a ponekad i cod4).
To što balavci napumpavaju sate pribacujući engine igrice na antivirus ili neki program koji im je stalno upaljen je druga stvar, kome je to gušt neka uživa, ali laže sam sebe. Xf je zakon od programa daje dodatan ugođaj igranju :D
Ako je Xfire šminka onda je i Steam. Ali po meni ti servisi ne služe za hvalisanje o satima provedenim u igri nego su više socijalne prirode tj. chatanje, screenshotovi, joinanje itd.
Ako ćemo detaljnije onda je Facebook isto šminka. Samo da se hvališ koliko frendova imaš.
Kako da stavim video na xf sniman preko fraps-a
Hm popis servera, chat, ingame ui, trackanje količine igranja nekako mi to previše smrdi na steam =))). Nekad mi se ni steam neda koristiti, te samo odem appear offline, a kamoli da xf još koristim :D
Ok to. Samo trebam uplodati kao .avi file samo mu smanjit veličinu, kako to?
a kako idu te nagradne igre!!?!?!?!
Hm popis servera, chat, ingame ui, trackanje količine igranja nekako mi to previše smrdi na steam =))). Nekad mi se ni steam neda koristiti, te samo odem appear offline, a kamoli da xf još koristim :D
Po meni steam je smece naprama xf...
Po meni steam je smece naprama xf...
Ionako Gamespy rula nad svima
Ok to. Samo trebam uplodati kao .avi file samo mu smanjit veličinu, kako to?
E to ne znam, inace se ljudi zale na ogromne velicine videa snimane frapsom ali i xf uzima puno, recimo pet min uzme ti gb -.- :S
Koji si ti luđak..
Imaš 2,139 sati igre...
To je 90 dana neprekidnog igranja!! =)