Xfire (šminka)

poruka: 30
|
čitano: 3.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

ovo nije vezano ni za jednu igru već temu otvaram sa namjerom da bi se prodiskutovalo o ovom softweru. Za mene je taj xfire čista šminka, ja igram igre da bi uživao u njima, a ne da bi se okolo mogao hvaliti koliko sati ih igram.

2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

meni xfire uopce ne sluzi da se hvalim koliko sati imam kakve igre ... xfire koristim vec 2-3 godine i predobar program jednostavno ... dopisujes se, dodajes servere (joinas iste) ... mozes i snimat i radit screenshotove .. chatat ingame ...

i jos bolje da vidim kolko sati sta igram da se mogu malo primirit :)

a imaju uvijek neka natjecanja razna i dijele vrijedne nagrade .. preko njih sam vec 10000 kuna zaradio ... carevi ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 22:07 (rebelsy).

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

ma koja sminka.

ja ne znam kako bi ista znao ili igrao bez xfa.

ne znam ni kako bi s ovima iz raz. igrao cod,mozda bi ih zva na telefon? ....

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xfire (šminka)
rebelsy kaže...

snimat i radit screenshotove ..

Sad se sjeti kad spomenu, pokušavam napraviti screenshot klasičnim postupkom printscren i paste u paintu, ali jednostavno mi se pojavi praznina. Zna li neko možda u čemu je problem?

15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

ni meni xfire nesluži za hvaljenje, neg da mi olakša igranje. kad skinem igru za mp, odem pod servers i eto ti servera do besvjesti, dok bi googlanje i traženje ip adrese servera po meni mučenje. A i chat s frendovima, browser in game (to mi je predobro, npr slušam muziku na youtubeu prek tog browsera jer je lakše promjenit pjesmu i sve) ,  screenshotove pokazat frendu jednostavnim uploadom na svoj profil, snimanje videa, klanovi, warovi...

eto zašto volim xfire Smijeh

EDIT: kakvo je ovo novo sučelje, nekako mi je nepregledno

www.xfire.com

@ BF BC 2
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 22:32 (Gamer71).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Gamer71 kaže...

ni meni xfire nesluži za hvaljenje, neg da mi olakša igranje. kad skinem igru za mp, odem pod servers i eto ti servera do besvjesti, dok bi googlanje i traženje ip adrese servera po meni mučenje. A i chat s frendovima, browser in game (to mi je predobro, npr slušam muziku na youtubeu prek tog browsera jer je lakše promjenit pjesmu i sve) ,  screenshotove pokazat frendu jednostavnim uploadom na svoj profil, snimanje videa, klanovi, warovi...

eto zašto volim xfire Smijeh

EDIT: kakvo je ovo novo sučelje, nekako mi je nepregledno

www.xfire.com

bit če da je to do 1.aprila

My xf.mirkeckiller
16 godina
odjavljen
Xfire (šminka)

Pa xfire uopće ne služi samo za brojanje sati, lol.

Imaš puno mogučnosti, a jako bitno je to što je najpopularniji program za svoju svrhu pa ga imaju svi frendovi koji igraju igre tako da olakšava sve.

Da, sučelje im se malo razbacalo... hehe.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 22:50 (kingmedo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

ma koja sminka.

ja ne znam kako bi ista znao ili igrao bez xfa.

ne znam ni kako bi s ovima iz raz. igrao cod,mozda bi ih zva na telefon? ....

to jedino ima chat opciju i imas komunikaciju sa communityem, ali to stavljanje xfire sličica za potpise na forumima, tipa WoW : 6666 hours, CoD : 546516548644 hours i slične stvari su HC folerancija. Glavna inspiracija za ovu temu mi je došla jer sam vidio drugu temu u kojoj lik kupuje novi xfire acc. jer ga je neko hakovo, a on hoće da odma ima acc. sa 200 hours LoL...

17 godina
Xfire (šminka)

Lol dos grafika. Baš mi je fora. Hehe. Uglanom xfire koristim za granje igara sa prijateljima, dopisivanje, voice chat, a najmanje za brojanje sati. To samo noobovi nabijaju i ostavljaju preko noci, kao da je bitno koliko si igrao igru.

Sometime the best defense is to attack!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

i da .. neki dan sam dobio od njih 20€ da kupim nesto na gamestoreu .. uzeo sam si cod2 da mogu jednom liku prodat org key ...i mogu reci da im je trgovina odlicna i imaju veoma brz support :D

sve pohvale xfireu ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

3 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

meni xfire uopce ne sluzi da se hvalim koliko sati imam kakve igre ... xfire koristim vec 2-3 godine i predobar program jednostavno ... dopisujes se, dodajes servere (joinas iste) ... mozes i snimat i radit screenshotove .. chatat ingame ...

a imaju uvijek neka natjecanja razna i dijele vrijedne nagrade .. preko njih sam vec 10000 kuna zaradio ... carevi ...

moras bit idiot da se time hvalis,sta je to natjecanje who is the biggest nolifer

16 godina
R4zOR229 kaže...
rebelsy kaže...

moras bit idiot da se time hvalis,sta je to natjecanje who is the biggest nolifer

to sam ja baš mislio napisat,kad gledam ono koliko je netko odigrao sati u zadnjih 7 dana pa vidim neki imaju po 150sati,pa šta se time imaš hvalit to samo pokazuje kakav si

My xf.mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
R4zOR229 kaže...
rebelsy kaže...

to sam ja baš mislio napisat,kad gledam ono koliko je netko odigrao sati u zadnjih 7 dana pa vidim neki imaju po 150sati,pa šta se time imaš hvalit to samo pokazuje kakav si

To im ostavlja 18h u svih 7 dana za spavanje i osta bioloske i egzstencijske potrebe..ma salin se xD

Ma xfire je zasada rasturio i gamespy,steam i Garenu.. Bas je po mjeri za svakog gamera :)

Spirit...
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

Da ali najvise me zivcira kad ocu recimo u klan i pita: koliko sati imas igranja tog i tog mislim Halo?!?!?! kao da su sati bitni, kao da oni govore o skillu ima ljudi koji su nabijali sate godinama preko noci ostavljaju i sad imaju recimo 3000 h igranja cod 4 a igraju losije nego neki lik koji ima 200 h :S:S:S:S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zato ja ne ulazim u klanove. Ulazim samo na poziv, malo su mi ti klanovi bezveze...
Za taj problem jednostavno napravi nekoliko screenshot-eva pa im pokaži.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

Al najgluplje prvo oni mene mole da ja udjem u klan jer dobro igram ono fakat spamaju sa svih strana samo udji kad ja kazem ae ae onda kaze koliko h imas omGGGGG ja im kazem oni onda kazu nista onda -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Al najgluplje prvo oni mene mole da ja udjem u klan jer dobro igram ono fakat spamaju sa svih strana samo udji kad ja kazem ae ae onda kaze koliko h imas omGGGGG ja im kazem oni onda kazu nista onda -.-

A koi e to klan?

Spirit...
16 godina
odjavljen
Xfire (šminka)

Ma tko još igra s tim clanovima warove. Mi se skupimo nas par frendova i igramo. Kakvi clanovi...

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Xfire (šminka)

Ja sam više koristio garenu, preglednija je dosta i ima više servera na njoj (govorim o warcraft 3,, a ponekad i cod4).

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

To što balavci napumpavaju sate pribacujući engine igrice na antivirus ili neki program koji im je stalno upaljen je druga stvar, kome je to gušt neka uživa, ali laže sam sebe. Xf je zakon od programa daje dodatan ugođaj igranju :D

Human Shields

2 0 hvala 0
17 godina
Xfire (šminka)

Ako je Xfire šminka onda je i Steam. Ali po meni ti servisi ne služe za hvalisanje o satima provedenim u igri nego su više socijalne prirode tj. chatanje, screenshotovi, joinanje itd.

Ako ćemo detaljnije onda je Facebook isto šminka. Samo da se hvališ koliko frendova imaš.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

Kako da stavim video na xf sniman preko fraps-a

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)
Pa snimis frapsom i taj video sto si snimio prebacis u C:\Program Files/Xfire/Videos (ja mislim da tako ide) i onda kad udjes u xf odes tamo pod videos i samo ga uploadas

0 0 hvala 0
17 godina
Xfire (šminka)

Hm popis servera, chat, ingame ui, trackanje količine igranja nekako mi to previše smrdi na steam =))). Nekad mi se ni steam neda koristiti, te samo odem appear offline, a kamoli da xf još koristim :D

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Pa snimis frapsom i taj video sto si snimio prebacis u C:\Program Files/Xfire/Videos (ja mislim da tako ide) i onda kad udjes u xf odes tamo pod videos i samo ga uploadas

Ok to. Samo trebam uplodati kao .avi file samo mu smanjit veličinu, kako to?

Neznam šta da napišem :)
15 godina
neaktivan
Xfire (šminka)

a kako idu te nagradne igre!!?!?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Hm popis servera, chat, ingame ui, trackanje količine igranja nekako mi to previše smrdi na steam =))). Nekad mi se ni steam neda koristiti, te samo odem appear offline, a kamoli da xf još koristim :D

Po meni steam je smece naprama xf...

Spirit...
15 godina
neaktivan
Neutral kaže...
nCh! kaže...

Po meni steam je smece naprama xf...

Ionako Gamespy rula nad svima Belji se

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Hambrle kaže...

Ok to. Samo trebam uplodati kao .avi file samo mu smanjit veličinu, kako to?

E to ne znam, inace se ljudi zale na ogromne velicine videa snimane frapsom ali i xf uzima puno, recimo pet min uzme ti gb -.- :S

16 godina

Koji si ti luđak..OsmijehIznenađen

Imaš 2,139 sati igre...

To je 90 dana neprekidnog igranja!! =)

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice