aaaaa. ja zapeo na onoj misiji s ropovima nikako se nemogu popet 24 mislim da je to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaaaa. ja zapeo na onoj misiji s ropovima nikako se nemogu popet 24 mislim da je to
Ta je zafrkana, prešao sam je iz 5-og ili 6-og pokušaja, fora je da nesmiješ nikako stati, pogledaj na youtubeu...
ja sam sad uspjeo tu 24.,iz nekog 15 pokusaja...
Ajoj slabi ste mi vi roperi... Šteta što ovdje nema pravih treninga kao u WWP-u gdje su rope misije bile 10x teže od ovih ovdje, em čudna staza em mine koje instanto eksplodiraju, a kronično malo vremena....
E, da li je to normalno da dok uđem u igru prvi puta da pokazivač miša šteka jako??
E, da li je to normalno da dok uđem u igru prvi puta da pokazivač miša šteka jako??
ne bi smjelo, meni nikad ništa ne šteka...
Ljudi ima ko zanabaciti 1v1 ili možda malo da se trkamo špagama Sad sam nekog lika 2-0 ubio živi smijeh bio
moze jedno pitanje?
ja izgubio onaj steam accaunt i nemogu ga nigdje naci na komp.izgleda da sam ga negdje izbriso.jel mogu njih trazit da mi psoalju drugi ili sta vec?
ne bi smjelo, meni nikad ništa ne šteka...
Ljudi ima ko zanabaciti 1v1 ili možda malo da se trkamo špagama Sad sam nekog lika 2-0 ubio živi smijeh bio
Ja sam za :)
Aj spoji se na tunggle pa ćemo se tamo dogovoriti za detalje, samo reci koji ti nick, meni je isti ko ovdje...
Aj spoji se na tunggle pa ćemo se tamo dogovoriti za detalje, samo reci koji ti nick, meni je isti ko ovdje...
Isto APazinjan ;) Dolazim :)
Evo i ja bas skidam wormse sa steama, bit ce zabave i smijeha .
Inace uzeo sam preko eplati.com i zadovoljan sam uslugom a i cijenom - worms reloaded za 85,00kn.
Topla preporuka
eto,nasa 1 ekipica od cetvero se skupila i kupili taj paket,ja svima poslao 1 primjerak kao po dogovoru i sada svi skidamo i onda idemo na koljazu =)
ajj..ajd ja bi...
pa kako da udem u igru...skinio sam taj togle u udem u tu sobu 2 i samo mi neka chat lista sta trebam radit? moj je nadimak tbogovi1
pa kako da udem u igru...skinio sam taj togle u udem u tu sobu 2 i samo mi neka chat lista sta trebam radit? moj je nadimak tbogovi1
i pogledaj tutorial kako igrati worms reloaded preko tunngla...sve ti je u videu pprikazano!!
Fora igra, wormsi opet vladaju .
Prešo sam 30 levela i neznam kako da otključam zadnjih pet, može pomoć.
Prešo sam 30 levela i neznam kako da otključam zadnjih pet, može pomoć.
Idi u shop i kupi ih.
Zakon igra, samo nec moc prije prvog igrat s vama , presao sam limit, a nemam flat, tako da se vidimo 1-9. aBd
Zakon igra, samo nec moc prije prvog igrat s vama , presao sam limit, a nemam flat, tako da se vidimo 1-9. aBd
1. si presao limit?
Zivot bez flata=drek,ja mjesecno oko 150-200 GB napravim,a razlika izmedu flata i paketa od 10 gb ili 15 je 35 kn ako se ne varam,odi na flat i uzivaj
koliko znam ja imam demo verziju i izašla je samo demo verzija..jel full izašao???
Uf što smo danas par partija uspjeli nabaciti, bilo je presmiješno Evo vam mali savjet svima: koristite sentry gun-eve, oni su odlični da ih staviti blizu protivničkog crva i da ima u dometu i ostale, tako protivnik neće htjeti žrtvovati svog crva da uništi sentry(osim ako ima malo energije, ja bi ga ubio) a lako vam poremeti planove i uzme vam potez samo tako. To me je u jednoj partiji spasilo
Uf što smo danas par partija uspjeli nabaciti, bilo je presmiješno Evo vam mali savjet svima: koristite sentry gun-eve, oni su odlični da ih staviti blizu protivničkog crva i da ima u dometu i ostale, tako protivnik neće htjeti žrtvovati svog crva da uništi sentry(osim ako ima malo energije, ja bi ga ubio) a lako vam poremeti planove i uzme vam potez samo tako. To me je u jednoj partiji spasilo
e jel imaš full...ja sam inst full i igrao sada...suer..je i demo sam probao naravno..
Je imam full verziju, ona ti je vani od istog dana kada i demo...svakako preporuka da kupiš ako možeš, igra je megazabavna i zbilja gubiš ili pobjeđuješ, super ćeš se zabaviti. Jes da multiplayer ima svojih crnih momenata kada zblokira i slično, ali sve u svemu vrlo zabavno i zarazno.
ljudi znate sta sam skonto, da ne moras biti regan na tunngle i uopce ne moras pokrenut tunngle da bi igrao, probajte sa iskljucenim tunngleom uci u wormse mp pa cete vidjeti da ima tamo soba za igru mp-a
ljudi znate sta sam skonto, da ne moras biti regan na tunngle i uopce ne moras pokrenut tunngle da bi igrao, probajte sa iskljucenim tunngleom uci u wormse mp pa cete vidjeti da ima tamo soba za igru mp-a
Znali smo mi za to. Ja uopće ne igram tunngleu. Igram tako.
Znali smo mi za to. Ja uopće ne igram tunngleu. Igram tako.
ok sry
AAAAAleluja :D
ja ne palim tunngle nikako, jedino za nfs
Je imam full verziju, ona ti je vani od istog dana kada i demo...svakako preporuka da kupiš ako možeš, igra je megazabavna i zbilja gubiš ili pobjeđuješ, super ćeš se zabaviti. Jes da multiplayer ima svojih crnih momenata kada zblokira i slično, ali sve u svemu vrlo zabavno i zarazno.
koliko worms reloaded dođe kod nas..jel bih si htjeo kupiti..igra je preezabavna kao sto si rekao..ima i par novih oruzja...npr dragon ball i mini-uzi..predobroo