Worms : Reloaded

poruka: 648
|
čitano: 120.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

aaaaa. ja zapeo na onoj misiji s ropovima nikako se nemogu popet 24 mislim da je to

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Worms : Reloaded
MarioVk kaže...

aaaaa. ja zapeo na onoj misiji s ropovima nikako se nemogu popet 24 mislim da je to

Ta je zafrkana, prešao sam je iz 5-og ili 6-og pokušaja, fora je da nesmiješ nikako stati, pogledaj na youtubeu...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina

ja sam sad uspjeo tu 24.,iz nekog 15 pokusaja...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina

Ajoj slabi ste mi vi roperi...Belji se Šteta što ovdje nema pravih treninga kao u WWP-u gdje su rope misije bile 10x teže od ovih ovdje, em čudna staza em mine koje instanto eksplodiraju, a kronično malo vremena....

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E, da li je to normalno da dok uđem u igru prvi puta da pokazivač miša šteka jako??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fic1994 kaže...

E, da li je to normalno da dok uđem u igru prvi puta da pokazivač miša šteka jako??

ne bi smjelo, meni nikad ništa ne šteka...

Ljudi ima ko zanabaciti 1v1 ili možda malo da se trkamo špagamaSmijeh Sad sam nekog lika 2-0 ubio živi smijeh bioCool

Stoja
16 godina
neaktivan

moze jedno pitanje?

ja izgubio onaj steam accaunt i nemogu ga nigdje naci na komp.izgleda da sam ga negdje izbriso.jel mogu njih trazit da mi psoalju drugi ili sta vec?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
fic1994 kaže...

ne bi smjelo, meni nikad ništa ne šteka...

Ljudi ima ko zanabaciti 1v1 ili možda malo da se trkamo špagamaSmijeh Sad sam nekog lika 2-0 ubio živi smijeh bioCool

Ja sam za :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
APazinjan kaže...

Aj spoji se na tunggle pa ćemo se tamo dogovoriti za detalje, samo reci koji ti nick, meni je isti ko ovdje...

Stoja
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
APazinjan kaže...

Aj spoji se na tunggle pa ćemo se tamo dogovoriti za detalje, samo reci koji ti nick, meni je isti ko ovdje...

Isto APazinjan ;) Dolazim :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina

Evo i ja bas skidam wormse sa steama, bit ce zabave i smijeha Smijeh.

Inace uzeo sam preko eplati.com i zadovoljan sam uslugom a i cijenom - worms reloaded za 85,00kn.

Topla preporuka

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

eto,nasa 1 ekipica od cetvero se skupila i kupili taj paket,ja svima poslao 1 primjerak kao po dogovoru i sada svi skidamo i onda idemo na koljazu =)

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
APazinjan kaže...

ajj..ajd ja bi...

16 godina
neaktivan

pa kako da udem u igru...skinio sam taj togle u udem u tu sobu 2 i samo mi neka chat lista sta trebam radit? moj je nadimak tbogovi1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bongy kaže...

pa kako da udem u igru...skinio sam taj togle u udem u tu sobu 2 i samo mi neka chat lista sta trebam radit? moj je nadimak tbogovi1

i pogledaj tutorial kako igrati worms reloaded preko tunngla...sve ti je u videu pprikazano!!

17 godina
neaktivan

Fora igra, wormsi opet vladaju .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 19:16 (WItcher).
15 godina
neaktivan

Prešo sam 30 levela i neznam kako da otključam zadnjih pet, može pomoć.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXL Gamer kaže...

Prešo sam 30 levela i neznam kako da otključam zadnjih pet, može pomoć.

Idi u shop i kupi ih.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

Zakon igra, samo nec moc prije prvog igrat s vama Plač, presao sam limit, a nemam flat, tako da se vidimo 1-9. aBd Cool

Don't panic, im Bosnian!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hambrle kaže...

Zakon igra, samo nec moc prije prvog igrat s vama Plač, presao sam limit, a nemam flat, tako da se vidimo 1-9. aBd Cool

1. si presao limit?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky To do list: Weky-eva cura
15 godina

Zivot bez flata=drek,ja mjesecno oko 150-200 GB napravim,a razlika izmedu flata i paketa od 10 gb ili 15 je 35 kn ako se ne varam,odi na flat i uzivaj Cool

eplati.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko znam ja imam demo verziju i izašla je samo demo verzija..jel full izašao???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uf što smo danas par partija uspjeli nabaciti, bilo je presmiješnoSmijeh Evo vam mali savjet svima: koristite sentry gun-eve, oni su odlični da ih staviti blizu protivničkog crva i da ima u dometu i ostale, tako protivnik neće htjeti žrtvovati svog crva da uništi sentry(osim ako ima malo energije, ja bi ga ubio) a lako vam poremeti planove i uzme vam potez samo tako. To me je u jednoj partiji spasiloSmijeh

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Uf što smo danas par partija uspjeli nabaciti, bilo je presmiješnoSmijeh Evo vam mali savjet svima: koristite sentry gun-eve, oni su odlični da ih staviti blizu protivničkog crva i da ima u dometu i ostale, tako protivnik neće htjeti žrtvovati svog crva da uništi sentry(osim ako ima malo energije, ja bi ga ubio) a lako vam poremeti planove i uzme vam potez samo tako. To me je u jednoj partiji spasiloSmijeh

e jel imaš full...ja sam inst full i igrao sada...suer..je i demo sam probao naravno..

16 godina

Je  imam full verziju, ona ti je vani od istog dana kada i demo...svakako preporuka da kupiš ako možeš, igra je megazabavna i zbilja gubiš ili pobjeđuješ, super ćeš se zabaviti. Jes da multiplayer ima svojih crnih momenata kada zblokira i slično, ali sve u svemu vrlo zabavno i zarazno. 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:59 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi znate sta sam skonto, da ne moras biti regan na tunngle i uopce ne moras pokrenut tunngle da bi igrao, probajte sa iskljucenim tunngleom uci u wormse mp pa cete vidjeti da ima tamo soba za igru mp-a Cool

0 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

ljudi znate sta sam skonto, da ne moras biti regan na tunngle i uopce ne moras pokrenut tunngle da bi igrao, probajte sa iskljucenim tunngleom uci u wormse mp pa cete vidjeti da ima tamo soba za igru mp-a Cool

Znali smo mi za to. Ja uopće ne igram tunngleu. Igram tako.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Hambrle kaže...

Znali smo mi za to. Ja uopće ne igram tunngleu. Igram tako.

ok sry Sramim se

15 godina
Hambrle kaže...

AAAAAleluja :D

ja ne palim tunngle nikako, jedino za nfs

dore 2 cuo
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Je  imam full verziju, ona ti je vani od istog dana kada i demo...svakako preporuka da kupiš ako možeš, igra je megazabavna i zbilja gubiš ili pobjeđuješ, super ćeš se zabaviti. Jes da multiplayer ima svojih crnih momenata kada zblokira i slično, ali sve u svemu vrlo zabavno i zarazno. 

koliko worms reloaded dođe kod nas..jel bih si htjeo kupiti..igra je preezabavna kao sto si rekao..ima i par novih oruzja...npr dragon ball i mini-uzi..predobroo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice