World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.635.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
Bergo kaže...
Virty kaže...

Evo, i mene uhvatila želja da ponovo zaigram WoW :)

Igram od prvog dana, ali zadnjih godina sa pauzama.

Kao i svaki put, tlaka mi je igrat sa starim likovima jer se ne mogu skroz uživit, pa kreiram novog i lagano kvestanje te craftanje.

Ima li sad smisla dizat profesije, nisam prisutan neko vrijeme pa ne znam kakvo je stanje u igri?

Pa ako ti neda dizati profesije ako imas kupljeni WoD dobio si boost likca na lvl 90. S tim boostom mozes likca lvl 60+ odma boostat i dobijes profesije na max skillu. LP

Imam sve ekspanzije te sam igra WoD kad je izaša, a boost lika me ne zanima. 

Pitam kakvo je stanje sa profesijama u ovom trenutku.

Xbox: Muskarcina
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Čitam ovu temu pa i mene malo povukla nostalgija za WoW-om.

Igrao sam od početka, pa htio prodat acc, pa htio prodat golde, pa su me bannali na 3 dana ^^ 

Nisam igrao od MoP-a, odnosno od arene sezone 13 [Tyrannical Gladiator].

Čitao sam da se sad može produživati mjesečna pretplata preko wow tokena, kak to sad funkcionira i koja je cijena?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 13:25 (maxcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxcro kaže...

Igrao sam od početka, pa htio prodat acc, pa htio prodat golde, pa su me bannali na 3 dana ^^ 

Čitao sam da se sad može produživati mjesečna pretplata preko wow tokena, kak to sad funkcionira i koja je cijena?

Cca 60k golda ti je token +/- par tisuca.

Token kupis u AH i aktivacijom ti se produzi pretplata za 30 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 13:38 (Yamacha).
17 godina
neaktivan
Yamacha kaže...
maxcro kaže...

Cca 60k golda ti je token +/- par tisuca.

Token kupis u AH i aktivacijom ti se produzi pretplata za 30 dana.

thx m8 :)

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vec duze vrijeme ne igram WOW, izracunao sam da sam blizzu ostavio oko 1300 eura, ali ono sto je tu zanimljivo je sto mi nije zao niti jednog centa. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 13:53 (Mquany).

9 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

U petak trailer ko ce docekat. . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 13/13 HC

Potražite nas ingame....Arleena, Svetica, Duskorc, Smexor, Paakanti i Lestoax...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Malo čitam pa kao i svake godine me uhvati luda želja za povratkom. Igrao sam vanillu end game, sve ekspanzije do MoP-a sam prošao i raidao u top guildovima. Igrao sam Warr tanka i malo rogueom pvp. E sad ultimativno pitanje vrijedi li se vracati? Kad izlazi nova ekspanzija? Mislio sam izlevelat ga sada i onda malo krenut pve te pribavit neku opremu za brzo levelanje a od iduce ekspanzije krenuti ozbiljno?

Slušam savjete, budite onaj zadnji push :)

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Evo ti par mojih iskustava sa WoD, mozda ti pomogne :)

Leveling experience je odlican, daleko najbolji dosada. Međutim, sve ostalo je plitko i dosadno a contenta je jedno 90% manje nego u MoP. Ja sam se resubscribeao pred tjedan dana jer mlatim pare na AH i ganjam achievemente, farmam mountove itd. Ako te zanima samo oprema, dovoljno ti je poceti tjedan dana prije ekspanzije. Mislim da ti se sad ne isplati, pogotovo posto ekspanzija IMHO nece doci jos 6 mjeseci BAREM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Mi smo se nedavno vratili po 100-ti put (moja ekipa) :)

Casual leveliranje novog lika, ja idem na loremaster, koji gold skupiti..... i baš je dobro :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Tak i ja...baš guštanje...kad stignem...milina...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nisam ovo očekivao.....

Legion is expected to release on or before 21/09/2016. This is not a release date.

Po meni je datum objavljen kako bi mogli pustiti preorder.

Mislim da će Legion izaći oko šestog mjeseca 2016 kad film krene u kina.

Vjerujem da će betu najaviti večeras i da kreće ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 9:39 (Teknokyo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Uzas. Vec 5. put sam pao na njihova obecanja o "brzem izdavanju novih ekspanzija, svakih godinu dana", i eto opet se ponavlja DS/SoO odnosno period od preko godinu dana bez novog contenta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Uzas. Vec 5. put sam pao na njihova obecanja o "brzem izdavanju novih ekspanzija, svakih godinu dana", i eto opet se ponavlja DS/SoO odnosno period od preko godinu dana bez novog contenta.

Meni bi iskreno više odgovaralo da ekspanzije izlaze rijeđe, a da sama ekspanzija ima više contenta ili da ubacuju više contenta s patchevima, a ne da svake godine plaćam 50-60€   :(

13 godina
World of Warcraft

Pa ili to. Ali ovi periodi od godinu do godinu i pol s 0 novog contenta su katastrofa. ne cudim se da su odlucili prestat objavljivat brojeve subscribera :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Mene vec 15tak dana drzala nostalgija i zelja da opet zaigram (igrao zadnji put prvih mjesec dana kako je WoD izasao) rekoh malo cu levelat alta, farmat golde da se pripremim za Legion, kad sam vidio jos godinu dana do izlaska odmah me proslo. . . 

Mada mozda i uzmem cisto da budem ON za novu objetnicu oko 20tog. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Napokon!

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Legion cinematic trailer!

Summer it is! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Je li moguce, kada igram trial verziju do 20 levela, je li moguce ustopati lvl na 19 i igrati twinka ? I igrati bezkonacno :) Zvuci sebicno, ali bas me zanima je li to izvodivo.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moguće je, ali imas ograničenje na ~50 golda, ne možeš joinat guildove i čini mi se da ne možeš whispati/invitati ljude koji te nemaju u friend listi.

13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Skidam kao wow, nisam ga skinuo, vec sam odmah isao play, posto mi na klijentu pise playable. Nakon 2 min wow se zamrzne i izbaci me, je li mozda to razlog zasto me izbacuje ?

Edit:

Snasao sam se :)

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 2:17 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Decki hocu da kupim wow, ali samo one 4 ekspanzije od 9 dolara, dovoljno mi za pocetak. Trenutno igram trial verziju do 20 levela, je li moguce da ja izaberem realm, da mi ne predlaze igra sama realmove. Hoce i friend da kupi igru, pa hocemo da budemo na istom realmu. I je li se jos placa promjena realma ? U slucaju ako mi dosadi PVP server ? 

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Opcija "Change Realm" se nalazi na vrhu character select screena, tako da nemoraš igrati na realmu koji ti predloži Blizzard. Realm transfer (tj. "Character Transfer") se naplaćuje €20 u slučaju da želiš prebaciti nekog lika s jednog realma na drugi.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 13:08 (Putn1k).

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Zasto mi je u funtama valuta u WoW-a ? Onih 50% snizenje kada se udje u WoW, valjda znate na sta mislim, pise mi 9.99 funti.... Ne zivim u britaniji, nema smisla 

Edit:

Sredio sam, sada mi je u eurima.

Uglavnom, moze li drug svojom karticom da mi uplati WoW, posto nemam trenutno na racunu, pa bi on to uradio, a ja bih mu platio uzivo. Znam da na steamu ovo ne moze, pa me zabrinjava da je isto i na battlenetu. Posto mi je taj drug studira u Srbiji pa ima karticu izdanu u Srbiji. 

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 14:11 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Istekla pretplata, nema više wow-a. Nema smisla plaćati samo zato da svaki dan uđem i šetam po garrisonu skupljajući cvijeće, rude i profession. Riješio sve što se riješit može osim Mythic HFC jer pol ekipe nema niti volje niti živaca vajpat po cijelu noć tak da smo ostali na full HC. legion je imao obećanja koja po svemu sudeći neće ispuniti, nadali smo se izlasku na proljeće a tu se spominje 9. mj (znam da nije točan datum izlaska). Opet rade isto njesra kao i s Pandariom pa će HFC trajat duže od godinu dana. WoD kao WoD nije loš, content je zanimljiv, ima bosseva koji su muka isusova a ima ih i koji su među najboljima u igri (HC/Mythic Blackhand). Ali contenta jednostavno više nema i neće ga niti biti kako su rekli. Prvi puta nakon 10 godina da uopće nemam gametime-a, jedino što se nadam je da će dat onih 7 dana da se ulogiram za 11th anniversary. Svima koji još igraju - Lok'tar Ogar!

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I tako nisam mogao odoliti pa sam si uzeo mjesec dana i počeo levelat main-a, odmah boost udario na priesta koji mi je oduvijek bio želja ali mi ga se nikad nije dalo levelat. Tako da imam sad vremena dići oba lika do 100 i polako čekat legion, malo nadoknaditi propušteno okušat se malo u arenama i pveu! Koliko mi se dosad čini dosta je zanimljiva ekspanzija, questovi su dinamični nisu pretjerali s ničime. Vidit ćemo za dalje

He who dares, Wins!

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Decki otisao sam na marksman sa hunterom i nije lose, samo previse vremena treba da opali neku magiju. Je li dobar MM za levelovanje, ili bi bilo dobro da promjenim na neku drugu specijalizaciju ? Ovaj trenutni stil igre sa hunterom mi nikako ne odgovara, nikakva akcija ne postoji, samo cekam da opali jedan spell i to je to. Ako sam u dungeonu, dok hunter opali neki od spelova ovi u timu su vec ubili tog miniona, tako da se uvijek osjecam bezkorisno u dungeonima. Je li moze neko objasnjene ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Decki otisao sam na marksman sa hunterom i nije lose, samo previse vremena treba da opali neku magiju. Je li dobar MM za levelovanje, ili bi bilo dobro da promjenim na neku drugu specijalizaciju ? Ovaj trenutni stil igre sa hunterom mi nikako ne odgovara, nikakva akcija ne postoji, samo cekam da opali jedan spell i to je to. Ako sam u dungeonu, dok hunter opali neki od spelova ovi u timu su vec ubili tog miniona, tako da se uvijek osjecam bezkorisno u dungeonima. Je li moze neko objasnjene ?

Za levelanje bolje koristi Beast Mastery huntera. Staviš misdirection na peta i deri (naravno kupi misdirection glyph). Kad dođeš na max level MM je daleko najbolji. Ovo za dungeon mogu shvatit, jer se MM oslanja na Aimed shot i Chimera shot, a ostale spellove nemaš na početku, još ako ostali u grupi imaju hairloom iteme mogu bez problema one-shot mobove. Nadam se da sam pomogao :D

13 godina
World of Warcraft

Beast mastery je puno bolji za soloanje, uvijek bio, uvijek ce biti. A i playstyle je uhh "brzi" nego MM jer je sve instant cast.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice